Window Wizard магнитна четка за почистване на Windows: мнения, цена, къде да купя

[Total:    Average: /5]

С тяло Wizard прозорец на проблема с мръсна Windows ще бъде решен! Стъклото е кристално чист, и не е нужно да рискуват вид пред външната страна за измиване.

Какво е Window Wizard

Кристално чист Windows е добро настроение обитателите на апартамент или къща офис работници. Но измиване Windows е трудна задача, особено когато става въпрос за високите етажи. За тази цел се обадите на професионалистите от фирми за почистване, но цената на техните услуги е високо. Когато се опитате да извършват собствен измиване, резултатът не винаги е задоволителен. От външната страна често се оставят петна, ивици, замърсяващи частици. За да се направи оценка на чистотата на стъклото от вътрешната страна е трудно да се достигне до всеки ъгъл, и се измива още по-трудно. И когато апартаментът е в една жилищна сграда, а не на приземния етаж, измиване на прозорци се превръща в опасно събитие. За да се реши този проблем, наречен Window Wizard.

Магнитна четка за измиване Windows Wizard прозорец в рамките на няколко минути, за да се измие чашата чиста и от двете страни, без използването на перилни препарати и без да се правят смъртоносни стаи стърчащи в отвора. Той е страхотен помощник за всяка домакиня. Те се използват успешно от клиенти в Барнаул и Самара, Пенза, Новосибирск, Красноярск и много други градове.

Магнитна четка спестява време, усилия и пари, за да купуват домакински химикали и свежда до минимум риска от нараняване при въвеждане на прозореца нагоре. Това е лесно и приятно да се направи този вид домашна работа.

външен вид и дизайн

четка е оригинален и функционално устройство, изработен от съвременни материали, замислени агенти към детайла.

Материал

При производството на магнитно четка използват няколко вида материали:

 • издръжлив пластмасов корпус;
 • подсилени магнити за определяне на двете части на четките един към друг;
 • тъканта на лигавицата, която разпределя влага на повърхността и премахва част от прах и мръсотия;
 • вложка полимер за полиране на стъкло.
 • ул>

  Дизайн

  В първоначалния вид на четката прави употребата му приятно и интересно. са предвидени Разработчиците за различни ситуации, които са възможни, когато се работи с дизайна, и за всяка група бяха приложени разтвор:

 • случай има малко тегло към външната част на четката лесно се премества от сила на магнита;
 • вътрешната част е снабдена с удобно ергономично оформена дръжка за лекота на използване с устройството (ръката не е уморена);
 • външната част има въжето, предотвратяване падането си.
 • ул>

  Как съветника Window

  Понякога дори трудните домашни задачи имат просто решение. Така че, за да се отървете от неприятните насекоми в къщата, които попадат през лятото, когато вентилацията не помага комарници на магнити, и спечели мръсотията върху задната страна на стъклото на прозорец и са неприложими; Window Wizard. Въз основа на своята уникалност също се крие в действието на магнита двете половини на устройството към друг.

  разположени от двете страни на стъклото, частите на тела се определя от силата на магнита. Можете почистване повърхност от едната страна, а другата почиства четката. Този метод има няколко предимства:

 • Процесът е 2-3 пъти по-бързо. За почистване на един стандартен прозорец отнема по-малко от 10 минути.
 • спестявания почистващи средства е между 70% до 100%. Обикновената вода в комбинация с възможностите на устройството, за да се справят с мръсотията и петната по-добри от специални спрейове.
 • ли Измиване на прозорци престава да бъде опасен процес. Няма повече да се налага да се облегне от вратата да достигне далечните ъгли. Четка може да достигне до тях, без усилие.

 • специално покритие полира повърхността, това създава ефекта на яснота.
 • ол>

  За използване на устройството може да бъде за единично стъкло и стандартна дебелина нов остъкляване.

  инструкции за употребата

  Използване Wizard прозорецът е проста: четката се разделя на 2 части, частта с дръжката е поставена на стъклото вътре в сградата, и частта с въже закрепена отвън. Свободният край на въжето е фиксирана на китката на лицето.

  Резултатът е най-доброто, преди закрепване четките върху стъклото и от двете страни, може да се пръска с бутилка спрей за почистване на вода или чешмяна вода. Намокрете повърхността на устройството по-лесно и по-гладко плъзгане.

  Почистване стъкло се извършва по следния начин:

 • Двете половини на четките се въртят в противоположни посоки на 90 градуса един спрямо друг, за да се изработи отваря.
 • устройство парцел с бял плат се понижава в контейнер със сапун или чиста вода.
 • части са закрепени един срещу друг на прозореца: детайл на дръжката на помещението, частта с въжето от страна на улицата.
 • Шофиране вътрешната половина, ви насочим и външно в другата страна на стъклото, което се нуждае от допълнително почистване. Кабелът може да се използва като допълнителен позволява захранването на външното тяло.
 • Когато замърсен, плат части трябва да се изплакват преди по-нататъшна работа.
 • ул>

  Характеристики

  Wizard Магнитната четка Window е особено ценена от възрастни хора, които са принудени да се грижи за чист Windows в дома си. В напреднала възраст е по-трудно да се изкачи по первази, а дори и повече, за да се опре в прозорец опасен. Най-доброто нещо, което можете да направите, се грижат роднини за да се улесни прилагането на домакинската работа, помагат да се пести енергия. Но паралелно, че е необходимо да се оптимизира живот, за да се улесни рутинните грижи използване домакински уреди и специални устройства.

  Магнитна четка за измиване Windows Window Wizard ще се хареса на по-млади любовници, които освен да се измие Windows, масата на вътрешните работи: устройството спестява време го оставя за по-интересни дейности, отколкото почистване. Идеалният резултат се постига:

 • по-малко време;
 • с по-малко финансови разходи;
 • с малко усилие.
 • ол>

  Не е необходимо да се направи опит да се подобри дизайна. Това може да доведе до намаляване на качеството на почистване на стъкло. С повишена дебелина на стъклото може да бъде проблеми с устройството за закрепване.

  Ако сте в Донецк, Киев и като цяло в Украйна, за придобиването на магнитното четката по-добре лично говори с управителя. Остави телефона в специален формуляр на уебсайта и ще ви се обадим.

  Къде да купя Window Wizard

  За да закупите магнитна четка Window Wizard отстъпка, посетете официалния сайт на продукта. Трябва ли да го търсим в магазините на големите градове: Москва, Санкт Петербург, Екатеринбург, и т.н.? Не, в магазините, устройството не е за продан. И ако те се срещат в точката на продажба, цената ще бъде много по-висока. От производителя получите точно това, което сте възнамерявали: ефективна оригинална, а не безполезен фалшифициране.

  С тяло Wizard прозорец на проблема с мръсна Windows ще бъде решен! Стъклото е кристално чист, и не е нужно да рискуват вид пред външната страна за измиване. Какво е Window Wizard Кристално чист Windows е добро настроение обитателите на апартамент или къща офис работници. Но измиване Windows е трудна задача, особено ако става дума за …

  About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.