Window Wizard магнитна четка за почистване на Windows: мнения, цена, къде да купя

[Total: 0    Average: 0/5]

С тяло Wizard прозорец на проблема с мръсна Windows ще бъде решен! Стъклото е кристално чист, и не е нужно да рискуват вид пред външната страна за измиване.

Какво е Window Wizard

Кристално чист Windows е добро настроение обитателите на апартамент или къща офис работници. Но измиване Windows е трудна задача, особено когато става въпрос за високите етажи. За тази цел се обадите на професионалистите от фирми за почистване, но цената на техните услуги е високо. Когато се опитате да извършват собствен измиване, резултатът не винаги е задоволителен. От външната страна често се оставят петна, ивици, замърсяващи частици. За да се направи оценка на чистотата на стъклото от вътрешната страна е трудно да се достигне до всеки ъгъл, и се измива още по-трудно. И когато апартаментът е в една жилищна сграда, а не на приземния етаж, измиване на прозорци се превръща в опасно събитие. За да се реши този проблем, наречен Window Wizard.

Магнитна четка за измиване Windows Wizard прозорец в рамките на няколко минути, за да се измие чашата чиста и от двете страни, без използването на перилни препарати и без да се правят смъртоносни стаи стърчащи в отвора. Той е страхотен помощник за всяка домакиня. Те се използват успешно от клиенти в Барнаул и Самара, Пенза, Новосибирск, Красноярск и много други градове.

Магнитна четка спестява време, усилия и пари, за да купуват домакински химикали и свежда до минимум риска от нараняване при въвеждане на прозореца нагоре. Това е лесно и приятно да се направи този вид домашна работа.

READ  Bliss Hair Home System - комплекс за отзиви за коса, цена, къде да купите

външен вид и дизайн

четка е оригинален и функционално устройство, изработен от съвременни материали, замислени агенти към детайла.

Материал

При производството на магнитно четка използват няколко вида материали:

 • издръжлив пластмасов корпус;
 • подсилени магнити за определяне на двете части на четките един към друг;
 • тъканта на лигавицата, която разпределя влага на повърхността и премахва част от прах и мръсотия;
 • вложка полимер за полиране на стъкло.
 • ул>

  Дизайн

  В първоначалния вид на четката прави употребата му приятно и интересно. са предвидени Разработчиците за различни ситуации, които са възможни, когато се работи с дизайна, и за всяка група бяха приложени разтвор:

 • случай има малко тегло към външната част на четката лесно се премества от сила на магнита;
 • вътрешната част е снабдена с удобно ергономично оформена дръжка за лекота на използване с устройството (ръката не е уморена);
 • външната част има въжето, предотвратяване падането си.
 • ул>

  Как съветника Window

  Понякога дори трудните домашни задачи имат просто решение. Така че, за да се отървете от неприятните насекоми в къщата, които попадат през лятото, когато вентилацията не помага комарници на магнити, и спечели мръсотията върху задната страна на стъклото на прозорец и са неприложими; Window Wizard. Въз основа на своята уникалност също се крие в действието на магнита двете половини на устройството към друг.

  разположени от двете страни на стъклото, частите на тела се определя от силата на магнита. Можете почистване повърхност от едната страна, а другата почиства четката. Този метод има няколко предимства:

 • Процесът е 2-3 пъти по-бързо. За почистване на един стандартен прозорец отнема по-малко от 10 минути.
 • спестявания почистващи средства е между 70% до 100%. Обикновената вода в комбинация с възможностите на устройството, за да се справят с мръсотията и петната по-добри от специални спрейове.
 • READ  Tinedol - гъбички крем: мнения, цена, къде да купя

  ли Измиване на прозорци престава да бъде опасен процес. Няма повече да се налага да се облегне от вратата да достигне далечните ъгли. Четка може да достигне до тях, без усилие.

 • специално покритие полира повърхността, това създава ефекта на яснота.
 • ол>

  За използване на устройството може да бъде за единично стъкло и стандартна дебелина нов остъкляване.

  инструкции за употребата

  Използване Wizard прозорецът е проста: четката се разделя на 2 части, частта с дръжката е поставена на стъклото вътре в сградата, и частта с въже закрепена отвън. Свободният край на въжето е фиксирана на китката на лицето.

  Резултатът е най-доброто, преди закрепване четките върху стъклото и от двете страни, може да се пръска с бутилка спрей за почистване на вода или чешмяна вода. Намокрете повърхността на устройството по-лесно и по-гладко плъзгане.

  Почистване стъкло се извършва по следния начин:

 • Двете половини на четките се въртят в противоположни посоки на 90 градуса един спрямо друг, за да се изработи отваря.
 • устройство парцел с бял плат се понижава в контейнер със сапун или чиста вода.
 • части са закрепени един срещу друг на прозореца: детайл на дръжката на помещението, частта с въжето от страна на улицата.
 • Шофиране вътрешната половина, ви насочим и външно в другата страна на стъклото, което се нуждае от допълнително почистване. Кабелът може да се използва като допълнителен позволява захранването на външното тяло.
 • Когато замърсен, плат части трябва да се изплакват преди по-нататъшна работа.
 • ул>

  Характеристики

  Wizard Магнитната четка Window е особено ценена от възрастни хора, които са принудени да се грижи за чист Windows в дома си. В напреднала възраст е по-трудно да се изкачи по первази, а дори и повече, за да се опре в прозорец опасен. Най-доброто нещо, което можете да направите, се грижат роднини за да се улесни прилагането на домакинската работа, помагат да се пести енергия. Но паралелно, че е необходимо да се оптимизира живот, за да се улесни рутинните грижи използване домакински уреди и специални устройства.

  READ  Здрави - крем-восъчни стави: ревюта, цена, къде да купя

  Магнитна четка за измиване Windows Window Wizard ще се хареса на по-млади любовници, които освен да се измие Windows, масата на вътрешните работи: устройството спестява време го оставя за по-интересни дейности, отколкото почистване. Идеалният резултат се постига:

 • по-малко време;
 • с по-малко финансови разходи;
 • с малко усилие.
 • ол>

  Не е необходимо да се направи опит да се подобри дизайна. Това може да доведе до намаляване на качеството на почистване на стъкло. С повишена дебелина на стъклото може да бъде проблеми с устройството за закрепване.

  Ако сте в Донецк, Киев и като цяло в Украйна, за придобиването на магнитното четката по-добре лично говори с управителя. Остави телефона в специален формуляр на уебсайта и ще ви се обадим.

  Къде да купя Window Wizard

  За да закупите магнитна четка Window Wizard отстъпка, посетете официалния сайт на продукта. Трябва ли да го търсим в магазините на големите градове: Москва, Санкт Петербург, Екатеринбург, и т.н.? Не, в магазините, устройството не е за продан. И ако те се срещат в точката на продажба, цената ще бъде много по-висока. От производителя получите точно това, което сте възнамерявали: ефективна оригинална, а не безполезен фалшифициране.

  С тяло Wizard прозорец на проблема с мръсна Windows ще бъде решен! Стъклото е кристално чист, и не е нужно да рискуват вид пред външната страна за измиване. Какво е Window Wizard Кристално чист Windows е добро настроение обитателите на апартамент или къща офис работници. Но измиване Windows е трудна задача, особено ако става дума за …

  Ralitsa Yankova Ivankova
  About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.