Новини

Weichen – портмоне-съединител: ревюта, цена, къде да купя

[Total:    Average: /5]

Изискана дамска чанта съединител чанта в английски стил от марката Weichen е най-добрият подарък за всеки бизнес и практичен човек.

За марката

През 1990 г., две китайски любители на име Wichin и Mandu работи в областта на леката промишленост, обединиха усилия, за да създадете различни кожени изделия. Повече от 10 години те са работили заедно в Гуанджоу и се стори; световноизвестния промишлен център на Китай. Значителен напредък в производството и продажбите на техните продукти е да ги подгонят да се мисли за създаване на нова компания. През 2003 г. марката Weichen.

Стратегическото хода на нов участник света на бизнеса е коренно променена. Сега компанията е специализирана изключително в кожени аксесоари: портфейли, портмоне, поставки за ключове, малки чанти, паспорт и други необходими в ежедневните неща. Всички продукти са изработени само от естествена кожа и да отговарят на международните стандарти за качество.

Продукти в приложното отдавна е достъпна само за китайските потребители. Скоро те завладява европейския пазар. Огромна популярност сред европейците ползват портмонета светлите и закачливо жените, малки елегантни дамски чанти и строги мъжки портфейли. Отделните линии на дамски чанти, създадени за младите красавици и стилен за тийнейджъри. През 2007 г. в Лондон се отвори голяма представителство на китайски марки. 10% от пазара на кожени аксесоари на Америка също работят продуктите на компанията. Индия, Индонезия, Пакистан, Турция и се стори; страни, които компанията упорито се печелят.

добра репутация, отлично качество на продуктите и отлични бизнес проницателност на ръководството се превърна обикновената китайска фирма за международна марка.

Днес Weichen е една голяма фабрика за производство на кожени аксесоари. Три производствени линии и над 150 квалифицирани работници и 10 талантливи дизайнери работят ежедневно за поддържане на имиджа на марката. В един месец те произвеждат около 150 000 различни видове портфейли. Новата продуктова гама е портфейла съединителя елегантни мъжки Weichen.

Характеристики на чантата Weichen

Най-новият ред на портфейлите в приложното имитира класически английски стил, известни със своята консервативност и сдържаност. Аксесоари в този стил играят специална роля. Портфейл, според модата училище английски език, трябва да е благороден цвят и без много подробности. Съединител Weichen отговаря на изискванията.

Основните предимства на аксесоара силни>:

 • капацитет. Силни> Много отдели на различни размери и цели да компактно място всички най-важните неща, от кредитни карти за паспорт и телефон. Удобни катарами и бутони ще гарантират безопасността на вътрешния пълнене на аксесоар.
 • качество. Силен> Продуктът е изработен от здрава естествена кожа. Изработен на ръка. Преди да влезе в Министерството на реализация на стоката през специална проверка в отдела за контрол на качеството. Дефектен продукт трябва да бъде рециклиран. Портмоне, че отговаря на всички изисквания, отивам за изпълнение. Крайният потребител получава стоки от най-висок клас.
 • трайност. Силен> Чудесно качество на материали и професионализма на производителите гарантират дълготрайността на съединителя.
 • стил на марката. Силен> Wallet Weichen и се стори; продукт на марката. Тя е идеална за бизнес човек. Зад собственик на аксесоара никога няма да обсъдим липсата на вкус. Напротив, други ще се възхищават на вашата практичност и индивидуализъм.
 • функционалност. Силен> Може да се използва като обикновен портфейл, чантата или autopartage.
 • естетически обжалване. Силен> Не е претенциозен, не наперен, семпъл, но атрактивен и се стори; прилагателни, които характеризират в приложното. Класически черен цвят, няма да остави равнодушен който и да е човек, дори и най-екстравагантните.
 • достъпност. Силен> Цената на чантата е златната среда между цената на портфейлите “на преход”, а цената на портфейлите свръх европейски марки.
 • ул>

  Благодарение на развитието на рекламата с дизайнери вече не е необходимо да се носят в джоба чантата за пари, в друга клетка. Съединител чанта марка естествена кожа в съчетание на функциите на всеки отделен портфейл и телефон.

  Удобство, външен вид, простор и качество са основните характеристики на продукта, Weichen.

  Много хора са постоянно мислят за това как да привлечем пари. Насладете се на богатите показва, че на първо място, трябва да сте шик чантата, в която ще финансите “се чувстват” им величие. Евтини чантата отблъсква енергията на изобилието в него за парите няма да могат да се размножават. Важно е, че съхраняването на банкнотите погледна уважаван, че е просторен, функционален, внушава мисли за бъдещето на богатството. Най-добрият материал, който предава енергията на парите, естествена кожа, оптимален цвят и са неприложими; черно. Съединител Weichen отговаря на всички изброени изисквания.

  След закупуване на стилен портфейл е да се сложи един или повече знаци, които привличат парите. Сред тях: 3 китайски монети свързани с резба; карти с образа на зелен чай (листа от мента, лозя); фактурираме в $ 1; малка част от хрян, стрък Хедър; канела. Тези герои имат способността да се увеличи финансовата благосъстояние.

  сметки в портфейла трябва да се изправи, не смачкан. Да лежи неподвижно, за предпочитане стойности. Чужди парчета хартия, календари, чекове, лекарства с рецепта, пречат на движението на пари на енергия, че е желателно да се съберат на друго място. Портфейлът никога не трябва да бъде празно. Големи банкноти трябва да лягат отделно от малките.

  външен вид и дизайн

  Аксесоарът има формата на правоъгълник със заоблени ъгли. В горната част на външната повърхност на ципа се шие. Ключодържател бегач направени от една и съща кожа, както останалата част на съединителя. Възможно е да се опитате популярният метод дома на проверка на истинността на материала и са неприложими; сложи горещо кибритена клечка или запалка. Кожата не се страхува от кратък контакт с огън не изгаря. Zipper отваря достъп до голям отделение, предназначени за паспорт или документи.

  В долната част на предната страна на завършените щамповане името на марката и са неприложими; “WEICHEN”. Задната половина е гладка, без никакви допълнителни орнаменти.

  Вътрешната част се състои от две части:

 • Първият отдел е разделен на три отделения. Човек може да държи мобилен телефон или смартфон. Вторият за сметки. Между тях обхващащ отделение за монети (компресиран). Банкнотите са поставени в по цялата дължина. Отделенията са толкова просторни, че в допълнение към парите, можете да сложите на паспорта и удостоверението за пенсия, а дори и една малка връзка с ключове. Разделението се затваря с надежден метален цип.
 • Във втората част има много джобове за кредитни карти, както и карти за намаление. В джоба с прозрачен мек полимер, можете да сложите снимка на вас, скъпи души. Съгласно основните отделения с джобове има два дълги отделения. Те се вписват и банкноти, и / или шофьорска книжка, и / или други важни документи с малки размери (застрахователна карта, местен лична карта и т.н.). Характерна особеност на вътрешната част на портфейла е два джоба за стандартни Micro SD карти или СИМ-карти. Затваря разделянето на двата бутона, поставени успоредно един до друг.
 • ол> Наличието на множество джобове и със сигурност ще привлече любители, които оценяват простота и функционалност. Интересен дизайн ще се хареса на хората, в крак с модата. Бизнес пътниците ще оценят качеството и елегантността. С този мини-портмоне не се срамува да се появи в висшето общество.

  Спецификации

  Капацитет изключително на продукта се определя от присъствието на:

 • 11 джобове за карти;
 • 4 отделения за банкноти;
 • 1 допълнителен джоб с цип;
 • 2 джобове за SIM-карти;
 • 1 прозрачен отделение снимки;
 • 1 отделение за монети.
 • ул>

  Цвят: черно.

  Материал: PU кожа.

  Размер: 19,5 см х 9,5 см х 3 см

  цена

  Цената на чантата Weichen зависи от изпълнител , На официалния сайт на цената на един съединител чанта и се стори; 1Gastrenit рубли. На страниците на различни онлайн магазини и можете да намерите повече ниска цена. Но най-вероятно ще се сблъскате с фалшив. В този случай, рискувате да получите дефектен продукт от кожа, може би с дефекти.

  Как и къде да си купя

  Официален дистрибутор, работа с директно към производителя, гарантира качеството на мъжки аксесоар. Само в сайта на разработчика е препоръчително да се купуват Weichen. В противен случай, пакета, който идва при вас по пощата, може да е котка в чувал. За да се върнете парите на дефектното съединителя, закупен от непотвърден продавач, е почти невъзможно. Това се доказва от мнения за чантата Weichen.

  За да поръчате трябва да:

 • , за да посетите официалния сайт на изпълнител;
 • запълни формата за заявка;
 • , за да изберете метода за доставка (оператор ще ви се обадим веднага и да помогне по този въпрос);
 • очаква елегантен продукт.
 • ул>

  Заплащане се прави при получаване (така наречената “наложен платеж”).

  Доставка от Mail Русия. Клас пакети, изпратени до купувача на първо място. Приблизителната стойност на пратката и са неприложими; от 350 рубли (границите на региона увеличава крайната сума).

  чантата отива в ден ред. Жителите на Москва и Санкт Петербург, могат да получават стоки в два или три дни (ускорена доставка е налична). В отдалечени райони на пакета е до 2 седмици. Изпращането се извършва два пъти на ден, включително събота и неделя.

  При изпращане на колети е уникален номер, който се изпраща на електронната поща. На този номер можете да следите местоположението на продукта. Когато пратката ще бъде в офиса, на адреса на получателя получи уведомление. Документът трябва да отидете до пощата и са неприложими; паспорт. Mail запазва поста в рамките на месец. В случай, че опаковката е повредена по време на транспортирането, продавачът се задължава да замени продукта.

  Официален дистрибутор се ръководи от закона “за защита на правата на потребителите”. Ако в рамките на 2 пълни седмици от получаването не искате да запазите моден аксесоар, парите обратно гаранция. За да получите пари, трябва да се свържете с поддръжка на клиенти. След като трябва да изпрати обратно стоките. Пощенски разходи за продавача.

  Изискана дамска чанта съединител чанта в английски стил от марката Weichen е най-добрият подарък за всеки бизнес и практичен човек. За марката През 1990 г., две китайски любители на име Wichin и Mandu работи в областта на леката промишленост, обединиха усилия, за да се създадат различни кожени изделия. Повече от 10 години те са работили заедно в Гуанджоу и се стори, …

  About Ralitsa Yankova Ivankova
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

  Ralitsa Yankova Ivankova

  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
  Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

  Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
  Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

  Може също да харесате...