ValgoSocks – чорапи от костите в подножието: Отзивите, Цена, къде да купя

[Total:    Average: /5]

ValgoSocks – пръстите на краката от Bunions по полите педя> h1>

Beauty педя> 26 Коментари педя> 5,780 Прегледи педя >

Всичко най-важната информация в един клик

 • 1 педя> Какво е ValgoSocks?
 • 2 педя> Как
 • 3 педя> Състав
 • 4 педя> Метод на приложение
 • 5 калибриращи> четения
 • 6 педя> Противопоказания
 • 7 педя> Цена
 • 8 педя> Къде да купя

  ул>

  Преглед на чорапи ValgoSocks – текстилни фиксатори, които можете да използвате, за да получите отърве от Bunions в полите в дома: бързо, ефективно и удобно. Принципът на работа ValgoSocks.

  Какво е ValgoSocks? Педя>

  ValgoSocks е революционен уред, който позволява на човек преживява проблема с “кост”, за да се реши ги у дома, без да има нужда от допълнителни процедури или упражнения.

  Болезнени “кост” на крака си е истински проблем за много хора. Особено засяга жени, които са принудени всеки ден да се носят неудобни обувки: обувки на висок ток с тесен фронт част. При спазване на болестта и любител на модни обувки на висок ток. Такива обувки визуално удължават краката, но съвместната тъкан ще бъде опустошително.

  Под постоянно натоварване на костите на големия пръст на крака променя местоположението си, от външната страна да отива към останалата част на пръстите на ръцете, както и вътрешните опори под формата на грозни бучки – “кости”. Чорапи ValgoSocks е разработен с цел да се поправи този тип ситуация и да се възстанови нормалното състояние на костите.

  ValgoSocks изглежда като превръзка за пръсти. От една страна те имат отвори за големия и малкия пръст, а от друга – велкро за закрепване на петата. Според Централната част на ходилото, като метатарзална подплата, вдигнете го по отношение на пръстите и петата. Този дизайн е с една цел – да се върне с пръст към първоначалната си позиция, освободете фугата от прекомерно натоварване и по този начин да се отървете от причината за неговото дразнене и възпаление. Чорапите са с неутрален бежов цвят, не се вижда под обувките на разположение за ежедневно носене у дома и на улицата или в офиса.

  Този инструмент е алтернатива на хирургичното да се отървем от костите в стъпалото. Това не е травматичен и няма усложнения, когато използвате и много по-евтино в цената. Максималният ефект се постига постепенно, могат да се очакват незабавни резултати. Въпреки това, болезненост отива почти веднага, след като се започне използване на приспособлението.

  Как педя>

  Принципът на бинта се състои в привеждане в съответствие на стъпалото, премахване на напречната плоско стъпало, което е причина за разширението на предната част на стъпалото и отклонението на големия пръст на крака. Valgus отклонение (отклонение на големия пръст на крака вътре) се коригира поради постоянното посока усилията, които се извършват от превръзка. Корекция се извършва много бавно и постепенно.

  Чифт конзоли, които имат чорапи от костта ValgoSocks, предназначена да деформиран пръст и кутрето. На задната част на стъпалото – закопчалка. Осигуряване бинта, да поставите на усилията, за да се определи дизайн и то здраво на крака. Този стрес, освен време и разходи

  в плат за добре и създава постоянно налягане в желаната посока.

  Метатарзуса редят овални подложки формира физиологичен кривината на арката на стъпалото, преразпределение на натоварването от предната. Периодично да я преместите на ново място, то е възможно да се формира този завой точно начина, по който това се случва в краката без плоско стъпало. По този начин, ValgoSocks изпълнява следните функции:

 • изправя палец на крака става, да го върне на мястото . Спира дразнене външни влияния и постоянна травма отвътре. В резултат на това на костите намалява по размер и в крайна сметка изчезва, заемаща първоначален място.
 • изправя пръст, го доведе до положение, определено от природата . В трудни случаи, когато пръстът е под остър ъгъл към предната част на стъпалото и боли другите, се намесва с тях в една и съща равнина, за да го оправи трябва по-строги, по-силно затягане закопчалка на гърба.
 • Елиминира болка . Ако се премахне напрежението, което трябва да се изчака известно време, след болката изчезне почти веднага. Това е така, защото натоварването се преразпределя правилно, премахва от предната част на стъпалото е с наднормено тегло. Повредената фугата не е подложена на претоварване и не боли.

 • Връща естествен вид . Когато болката е отишъл, получава следващата задача: да се върне в подножието на бившия си привлекателност и красива форма. За безопасно носят отворени обувки или ходете боси по плажа, трябва да се грижи за правилното формата на краката си.
 • Дава увереност . Когато движението носи не болка, но удоволствие и наслада крака перфектни форми, животът се превръща в много по-щастливи, по-ярка и по-интересно.
 • ул>

  По този начин, скоба от фасциит плантарна бавно подравнява позицията на костите на краката един спрямо друг. Корекция е гладко, то може да бъде спряна по всяко време, когато ще се постигне желания резултат. Ефектът от ремонт стои и с правилен подбор на обувки в бъдещия ostaetsya живот. Ако смятате, че нарушението се връща, винаги можете отново да прибегне до помощта на ValgoSocks, за да незабавно да спре процеса на деформация.

  Състав педя>

  Материалът, използван за зашиване чорапи, има следните свойства:

 • еластичност . Протегна, което позволява на талията лента за крака от всякакъв размер, но притежава формата си, като предоставя достатъчна сила на напрежение. От една страна, докато носите коректор не възниква неудобството с друг – натрупаната ефектът от действията му, костите постепенно стават физиологично състояние
 • Сила .. Платът има специална тъкан и се състои от трайни нишки. Когато се използва по предназначение и нежен нещо измиване ще издържи дълго време. За да увреди силата на тъкани може да се измие с топла вода или кипене. я предпази от тези влияния.
 • Хигроскопичността . Материята е дишаща и не създава прекомерна влага, която може да служи като стимул за развитието на гъбични инфекции на кожата.
 • Хипоалергичен . Тъканта не съдържа алергенни примеси и може да работи за хора с чувствителна кожа.
 • ол>

  хигиена на превръзки е ръчно пране в студена вода или сапун разтвор при стайна температура. Сухи чорапи са по-добри във въздуха, а не на батерията, така че те няма да загубят формата си.

  Метод на приложение педя>

  За да използвате чорапи от костта ValgoSocks много проста. Те трябва да се носи през деня или нощта. Ако не е възможно да се използват 24 часа всеки ден, след което се оставя на краката в зависимост от ситуацията. Колкото повече време с пръст се поставя под натиска на поправителен заключване, толкова по-бързо можете да очаквате резултати.

  По време на употреба, чорапите трябва да са удобни, с правилния размер обувки с умерени токчета. Педикюристи препоръчват използването на такива обувки и след нормализиране на положението на костите на стъпалото.

  На дъното на чорапите има метатарзална подложка, която е ситуацията, която трябва да се сменят на всеки 3-4 дни. Заедно с чорапите е подробен наръчник, след което е възможно да се постигне най-добър и най-бързо резултат.

  свидетелство педя>

  Чорапи от кост в крак, ще бъде от полза при тези условия:

 • деформация на стъпалото поради кривината на палеца, неговата “грижи” за другите силни>. Фиксаторът държи пръста в правилната позиция, ако това не е възможно поради силната кривината, по-близо до него.
 • ул>

 • зачервяване и подутини на ямата на праскова, царевица върху него . Натискът на това място се прехвърля на целия крак и се разпределя равномерно. Тъканта се превръща в предпазителя и не позволява на обувката да трия кост.
 • ул>

 • Напречна platypodia и полученият вторичен огъването на костите на стъпалото . чорапи предотвратяване на разрушителните ефекти на плоските крака и не се оставя да се повлияе на положението на ставите. Но ако вече са въведени такива ефекти, а след това ValgoSocks тя елиминира (отрича), и предизвиква състояние на скелета на крака, за да физиологичната норма.
 • ул>

 • повален крак . Формира се дължи на неправилни обувки, повишена щам или наднорменото тегло сплескан подножието много трудно живота на дадено лице. Чорапи с брави премахне голяма част от товара от предната част на стъпалото и го разпределят равномерно.
 • ул>

 • Болка или просто дискомфорт, докато се разхождате или дълго стоене. Силен> ValgoSocks-бързо решаване на този проблем, още в първите дни на приложение.
 • ул>

  Противопоказания педя>

  Самите чорапи не е нужно противопоказания за използване, обаче, има условия, при които е необходимо да се изчака с тяхното използване. При тези условия не ще бъде в състояние да изпълнява изцяло своите функции и може да доведе до развитие или влошаване на други заболявания, които не са свързани директно с валгус деформация на стъпалото.

 • Целостта на кожата. Силен> на носенето на всякакви аксесоари, включително това, ще доведе до забавяне на процеса на регенерация.
 • ул>

 • силни гъбични заболявания. > Силни гъбични инфекции изискват лечение преди употреба на чорапите. Превръзката няма да има ефект върху хода на гъбични заболявания, обаче, може да бъде източник на perezarazhenie след лечението, тъй като не може да се дезинфекцира без увреждане на състоянието на материала.
 • ул> образувания по кожата, които влизат в контакт с дизайн. Силен> Допълнително напрежение може да има непредвидими ефект върху тяхното развитие.

  ул>

  При здрави кожата, спрете да използвате чорапи ValgoSocks. В други случаи, трябва първо да се постигне получаване отърве от свързаните с тях нарушения, а след това да започне корекция на положението на костите.

  Цена педя>

  Цената на чорапите на интернет страницата на официален дилър често намалява с 50% от първоначалните цени. Продавачът ограничава действието на време, но редовно повтаря

 • Русия -.. 990rub
 • Украйна -. 399грив
 • България – 59лев Ли>
 • във Великобритания – £ 60
 • в Унгария, 8900 HUF
 • в Италия, Германия, Португалия и Испания – 39 €
 • в Казахстан тенге 5390
 • Беларус – 290 000 Беларус. RUB
 • в Кипър и в Гърция – 29 €
 • в Холандия 60 евро
 • в Молдова – 399 леи
 • Азербайджан – 24 Manat
 • Армения -. 13990
 • в Киргизстан – Киргизката SOM 1399
 • в Полша 139злотых
 • в Румъния – Румънският LEU 139 Ли>
 • Турция – 149 лири
 • в Узбекистан 99 000 сума
 • във Франция 39 €
 • Хърватия – 299кун
 • Чехия република – Gastrenitкрон
 • Швейцария – 60 швейцарски FR
 • Латвия, Естония, Литва -. 24 €
 • ул>

  Къде да купя педя>

  ValgoSocks да купуват от оторизиран дилър означава да се предпазят от получаването на нестандартни аналог, фалшиви, създаден от странен материал. Жалба до аналози е изпълнен с неефективна покупка на превръзка не засяга ставите: кост изпъкнали като и остава. В най-лошия случай ефектът може да бъде обратна на очакваната. Най-добре е да изберете е официалния сайт.

  Не сертифициран материал може да бъде включена вредни химикали и продължително износване на коректор, за да предизвика дразнене, ожулвания алергии. Материалът и дизайнът на ключалката патентована и имат сертификати за съответствие

  Производител:.. Силен> OOO “Шантал”, Москва, улица Nikulinskaya, къщата 23

  вградена рамка>

  Преглед на чорапи ValgoSocks – текстилни фиксатори, които можете да използвате, за да се отървете от Bunions в полите в дома: бърз, ефективен, и удобни. Принципът на работа ValgoSocks. Какво е ValgoSocks? ValgoSocks е революционен уред, който позволява на човек преживява проблема с “кост”, за да ги решим у дома, без да има нужда от допълнителни процедури или упражнения ….

  ValgoSocks – пръстите на краката от Bunions по полите
  ValgoSocks – пръстите на краката от Bunions по полите педя>

  02.24.2016

  администратор Разделение>

  популярността на даден продукт h5>

  педя>

  81 педя> педя>
  педя>

  h4>

  Go за съхранение на педя>

  Обща оценка: 4.4 педя> ( 1 педя> гласа) малък> педя>
  педя>

  Для ног Для мужчин Для женщин педя> 24.02.2016 педя>

  администратор

  ->

  Споделяне педя>

  About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.