Valena SV – добавка за частите на двигателя колата: мнения, цена, къде да купя

[Total:    Average: /5]

Universal добавка за масло за автомобили, мотоциклети, камиони, машини и Valena SV сега пълен достъп на всички автомобилистите.

Какво е Valena SV?

За да се запази дългосрочната ефективност на двигателя и да спаси разход на гориво в няколко пъти сега, ако имате добавката на частите на двигателя колата Valena SV. Тази обширна специална притурка към маслото на двигателя, който може да защити колата си от преждевременно износване и да сведе до минимум ремонт.

Valena SV е модерен развитие на местни учени. Смазване на комплекса е създаден на базата на добре познатия продукт, който е бил използван във военната индустрия. Сега продуктът има свойствата и има по-голям ефект върху частите на автомобилния двигател.

Новата формула лубрикант продукт се фокусира върху подобряване на силата на кола и намаляване на влиянието на различни вредни фактори, които могат неблагоприятно да повлияят на работата на машината.

Мазнините внимателно обгръща части и намалява триенето. Това позволява да се предотврати появата на микропукнатини, което намалява нивото на вибрации. Валена добавка SV ще направи своя път с изключително удобни.

Как действа тя?

Valena SV има уникален, но ефективен принцип. Обикновените моторно масло само за кратък период от време неутрализира триенето между частите. Това се случва поради появата на филма масло, което отнема тежестта на задачата. Смазване на комплекс за разлика от маслото образува специален servovite филм.

Servovite филм е почти невидим, но твърд слой от материал. Той лесно може да се предотврати изтриване части и нормализира работата на двигателя. Филм едновременно изпълнява множество задачи. Това е специално квази-течност и пореста субстанция, с почти нулев коефициент на триене. Това му позволява да се намали специфичната натоварването и да се гарантира перфектна работа на възел, дори и в най-ограничените условия.

При нормални условия, по време на процеса на загряване, частиците на части започват да се откъснат от повърхността. Това води до преждевременно деформация на части, появата на нередности и грубост. Смазване комплекс, получаване от страна, напълно я обгърна, изглаждане някакви груби и проблемните зони.

Servovite филм се формира в рамките на няколко минути. След приключване на данните си сигурен и защитен от износване. Дебелината на образуван филм е 1.5-2 микрона.

Как да се използва?

Използване Valena SV е както прости като обикновена машина масло. За да бъде приведена смазочни комплекс в действие, изсипете съдържанието на бутилката в резервоара за масло. Това може да стане по време на смяна на масло или просто добавете неща, колкото е възможно.

След първото прилагане повишава устойчивостта на частите на триенето и до деформация. Значително се подобрява нивото на фиша. След няколко дни забележите значително намаляване на консумацията на горими и подобряване на здравните механизмите на колата.

Веществото се използва като добавка към маслото. Това повишава качеството и подобрява ефективността. не е предвидено използването на добавки, без използването на масло.

Характеристики

Валена добавка SV е много различни от смазочни добавки от други производители. Съвременните технологии Трибиология учени допуска създаването на изцяло нов продукт. Той е с ниска разтворимост, е с висока ефективност и работи на surbana технология. Продуктът има други изключителни качества, по-специално:

 • научно развитие . Продуктът основно има сериозна научна основа. Над него се проведе проучване. Техните резултати са многократно потвърдиха ефективността и ефикасността на комплекса смазочни материали.
 • околната среда . Valena SV напълно безвредни. Той вече има негативно влияние не само върху хората, но и на частите на двигателя. Веществото не се получи утайка, и не замърсяват нефтените проходи.
 • Гъвкавост . Валена добавка SV е подходяща за всеки транспорт. Също така, този продукт се използва при военни и индустриални сектори.
 • Гъвкавост . Смазване на комплекса е увеличава поносимостта на двигателя, неговата способност и продължителността на работа.
 • гаранция за качество . Valena SV многократно е заемал съвместни тестове с световно известни марки, а именно Castrol, Shell и др.
 • спестовна . Използването на добавки значително намалява риска от счупване. Това означава, че колата рядко ще трябва подмяна на части и поддръжка.
 • застраховане . Фирмата гарантира качеството на своите продукти, тъй като тя застрахован повече от 30 милиона рубли.
 • ол>

  Многобройни мнения на клиенти, публикувани на интернет страницата на продажбите показват високо ниво на качеството на продукта. Многократно, потребителите казват, че смазочни комплекса им помага да преодолеят най-честите проблеми и са неприложими; намаляване на консумацията на гориво ресурси.

  Предимства

  автомобилисти добавка за части за двигатели кола Valena SV се превърна в доста популярни и в търсенето. Това обяснява не само наличието, но и своите предимства:

 • Носете превенция . Течните форми специален защитен слой и MDASH; servavit. Той неутрализира триенето, което позволява на частите дълго време да се износи и да запази първоначалното състояние.
 • Защита срещу микро-пукнатини и нередности силни>. Servovit изглажда и се изравняват всички видове микровълнова печка и грубост. С помощта на функцията за намаляване на триенето.
 • мощност . Основно поради подобряване на въртящия момент, значително увеличава силата и издръжливостта на двигателя.
 • минимум на емисиите силни>. Добавка за части излъчва минимални количества токсични отпадъци. Повечето от горивото се постоянно изгаря в горивната камера. Това има положителен ефект не екологията на околната среда.
 • гориво икономика . Вещество намалява около 20% от разхода на гориво.
 • защита при студено стартиране . Колата вече няма да бъде предмет на негативните последици, които често се появяват по време на загряване на двигателя през зимата.
 • Редки промяна масло . Съставът на добавките е универсална база. Използването на един флакон на веществото ще ви позволи да карам без подмяна на повече от 40 хиляди километра.
 • ул>

  Авто механика Силно се препоръчва да се използва смазочни комплекс Valena SV за координираното работата на цялата кола. Продуктът се комбинира с масла от всички марки. Подходящ е за автомобили съвременни и стари проба.

  Цена

  Цената на Valena SV е 2390 рубли. Стойността на стоките, намалена с до 50% благодарение на запасите, която действа на интернет страницата на представителния днес.

  Това позволява на купувачите да купуват продукта на достъпни цени и лично да оценят ефекта от новите добавки за колата. Осезаем спад на цените се регистрира само на територията на Руската федерация. Мрежа от официалните доставчици заедно с отстъпка предлагат удобен и изключително печеливш за доставка в цялата страна.

  Срещу допълнително заплащане, компанията обещава да организира директна доставка до други страни. В този случай, клиентът плаща само за корабоплаването.

  Когато се поръчва?

  Купете Valena SV на официалния уебсайт за директни продажби търговско дружество. На началната страница на уебсайта на всеки посетител може да се запознаете с прегледите на клиенти, които е трябвало да се използва универсален лубрикант комплекс. Тук можете да намерите и на лиценза и сертификат за качество, което потвърждава оригиналността на продадените стоки.

  След попълването на заявката, клиентът може да получи заповедта по подходящ поща в рамките на 3-15 дни. След като сте задали всички данни от Управителя, задължително, изчакайте писма за приемане, че молбата ви дойдоха и обработени.

  В недоволството на получения смазочни комплекса, купувачът има право да откаже на парцела в първите 14 дни след употребата на продукта. Клиентът може да поиска да замени продукта, или дори да го изоставят. В този случай, това е предвидено възстановяване с допълнителен интерес.

  Universal добавка за масло за автомобили, мотоциклети, камиони, машини и Valena SV сега пълен достъп на всички автомобилистите. Какво е Valena SV? За да се запази дългосрочната ефективност на двигателя и да спаси разход на гориво в няколко пъти сега, ако имате добавката на частите на двигателя кола Valena SV ….

  About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.