Uniderm – отзиви, цена, къде да се купуват, купуват сега

[Total:    Average: /5]

крем Uniderm е средство за противовъзпалителни, antidotnogo действия с широк спектър на приложение в лечението на заболявания на различни етиологии. Подробно описание на характеристиките на медикамента ще ви помогне да се проучат основните свойства на лекарствата.

Фармакологични свойства, състав и форма на издаване

действие Uniderm въз основа на активното вещество Мометазон хормонално произход, която произвежда синтеза на простагландин от освобождаването на фъстъчено киселина. Абсорбцията на лекарството е малък и ограничава съдържанието на веществото в кръвта се наблюдава в размер на 0,4% след 8-10 часа.

Съставът от Uniderm на базата на комбинация от следните компоненти:

 • мометазон фуроат;
 • моностеарат глицерил;
 • титанов диоксид;
 • стеарилов алкохол;
 • вазелин;
 • козметичен восък;
 • пречистена вода;
 • фосфорна киселина.

Лекарството е представен под формата на крем прозрачни цветове, опаковани в алуминиеви тръби с капацитет от 15 и 30 грама.

цел ограничения получават странични ефекти

крем Uniderm има широко използване и ефективни за такова свидетелство се използва:

 • отстраняването на силен сърбеж по време на остри дерматози;
 • остър псориазис, себореен атопичен дерматит.

Интраназално прилагане на лекарството включва лечение на следните заболявания:

 • острата фаза на алергичен ринит;
 • синузит с едновременната употреба на антибиотици;
 • превантивни мерки в развитието на ринит.

Лекарството също има редица противопоказания:

 1. розов лишей;
 2. присъствието на сифилис;
 3. дерматит орално тип;
 4. инфекциозни заболявания на кожата;
 5. периода след ваксинация;
 6. новородени и кърмачета до 6 месеца;
 7. периода на бременността на бебе;
 8. хранене кърмене;
 9. острата форма на туберкулоза;
 10. алергични реакции към активното лекарство;
 11. индивидуална чувствителност към компонентите.
 12. OL>

  Ако използвате крем на Uniderm може да се развива странични ефекти на следния характер:

 • алергични реакции (уртикария, сърбеж);
 • острата форма на фоликулит;
 • акне по лицето;
 • прекомерно пигментацията на кожата;
 • атрофични изменения на кожата;
 • алергичен дерматит;
 • на изпотяване болест.

Появата на негативни симптоми след прилагане на лекарството включва прекратяване на крема и получаване на специалистите препоръка на лекар!

Начини за лекарства

Ръководство за използване на външен Uniderm предполага използването на лекарства. Крем прилага в тънък слой върху чиста суха кожа 1-2 пъти на ден. Това не е да се увеличи предвидена доза, като лекарството е хормонално произход.

Използване Uniderm по време на бременност и кърмене не се препоръчва. Като активни съставки на продукта включва компоненти на системната експозиция, която може да доведе до неблагоприятни последици и да повлияе на развитието на плода при бременност. Крем е нежелателно за деца под 6 месеца.

Предозирането се характеризира с потискане на нервната система и появата на надбъбречна недостатъчност. В този случай се препоръчва симптоматично лечение и възстановяване на електролитния баланс.

Лекарството може да бъде закупена в аптеката само ако има специална рецепта от лекар. Срок на годност 2 години от датата на производство. След времето на заявлението, е строго забранено! Условия на съхранение при температура от 15-25 градуса на сухо и тъмно място, недостъпно за деца.

Допълнителни указания и аналози

Взаимодействие с други лекарства крем не е противопоказано, но не трябва едновременно да се използват други кремове за външна употреба. Комбинацията от лекарства с алкохол не са доказани клинични данни относно ефектите на лекарства.

Цената на крем Uniderm е в достъпен диапазон е 120-150 рубли в зависимост от региона на страната и състоянието на аптечната мрежа. Цената на ниско на лекарството в сравнение с неговата ефективност при лечението на много дерматологични заболявания!

При наличието на определени индикации, лесно можете да вземете близки аналози на Uniderm е описано в следния списък.

 1. Aweart. Един от най-ефективните аналози на Uniderm глюкостероидни произход. Лекарството се представя под формата на мехлеми за локално използване и ефективно за различни дерматологични патологии на възпалителен характер за премахване на силен сърбеж. Противопоказания: Алергия, розацея, бременност, кърмене, туберкулоза, сифилис, деца до 2 години. Цената на 220-230 рубли.
 2. Beason. Евтини прототип Uniderm анти-алергични реакции. Основен материал Atamazon осигурява ефективност и хормонален произход на лекарството. Показания: кожни заболявания на различни видове в острата фаза на болестта. Лекарството не се препоръчва по време на бременност, кърмене, алергии, вирусни инфекции, периорален дерматит. Цената е 40-50 рубли.
 3. Gitan-N. Близък заместител на оригинала под формата на крем, който съдържа идентичен активна съставка. Приложение лекарство е лечението на псориазис, себореен и атопичен дерматит. Противопоказания: бременност, кърмене, алергични симптоми, сифилис, туберкулоза, розов лишей, гъбични кожни лезии се, възрастовата група на децата до 2 години. Цена 150-160 рубли.
 4. Този разтвор. Ефективно аналог Uniderm с вещество глюкокортикостероид произхода активен. Лекарството се предписва за развитието на тежки дерматологични заболявания в сложна форма. Противопоказания: бременност, кърмене, сифилис, туберкулоза, отворени рани по кожата, рак на процесите, трофични язви, възрастовата група на децата до 2 години. Цената на 50-70 рубли.
 5. Elokom.One от най-добрите синоними Uniderm представени като крем, мехлем и лосион. Показания за употреба: отстраняване на възпалителни симптоми на остър период на trauma.The лекарство не се препоръчва за алергии, деца под 2 години. Цената 420-450 рубли.
 6. OL>

  Подмяна на оригинала на съответния еквивалент трябва да бъдат одобрени от Вашия лекар, който ще препоръча ефективно и безопасно средство!

  Коментари

  Преглед на крема от Uniderm имат положителен отговор при лечение на различни кожни заболявания. Повечето хора, които са употребявали наркотика, казвайки високата си ефективност при лечението на тежки форми на псориазис, но голяма част от потребителите са предпазливи за използване на медикаменти за дълъг период от време, се дължи на хормонален произход на медицината. Дерматолозите предписват глюкокортикостероид средство в присъствието на ясни указания за употреба.

  Можете да оставите вашите отзиви за крема Uniderm, те ще бъдат полезни и за другите потребители на сайта!

  Uniderm е броят на хормонални методи на висока степен на ефективност се използва за лечение на различни кожни заболявания. Лекарството има достатъчен брой връстници и положителни отзиви за използването на медикаменти. Ефективността на лекарства зависи от съответствие с дозата и правилно разпределяне на връзките!

About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.