Squeeze Station – мнения, цена, къде да се купуват, купуват сега

[Total:    Average: /5]

Има аргументи за това, което е пюре е по-подходяща за хранене на бебета през първата година от живота: консерви, хомогенизира или приготвени от мама. И това, а другият вариант има своите плюсове и минуси, но меки опаковки торбичка е еднакво удобен за хранене. Ако сте избрали да подготви бебе пюре, неминуемо ще повдигне въпроса за опаковане на пюре.

пюре в мека торбичка пакет или doypack

Децата обичат плодови пюрета в гъвкави опаковки doypack. Понякога заклети “месоядците” могат да бъдат убедени да се яде плода само чрез този пакет. На дой-пакети са удобни у дома и на път, а на разходка.

картофи Store пюре в дой-пакет е удобно, но не и евтини. Има ли алтернатива? Най-добрите ласкател рецепти за деца

Опаковъчна станция от Инфантино Doy опаковки

Станция за опаковане на домакински храна Squeeze Station Инфантино прясно произвежда шейкове, сокове, плодови и зеленчукови пюрета и опаковани в капацитет за многократна употреба бутилка 130 мл еднократна Doy опаковки с вместимост 118 мл. Е един от най-удобните, хигиенни и популярни по цял свят станции.

натиснете Station One, плодови и зеленчукови пюрета, желета и сокове са опаковани в меки многократна употреба бутилки и за еднократна употреба мека опаковка Инфантино. Съхраняване опакована храна може да бъде до два дни в хладилник, или до 2 месеца във фризера, размразяване, ако е необходимо под течаща гореща вода или при стайна температура.

Основният недостатък на станцията -. disposability меки торби Doy пакет и възможността за опаковане само в определен участък, както и невъзможността да се използва торбичка опаковки от други марки

Чантите се продават отделно – комплект от 50 пакетчета струва $ 10. Не бюджета. Самата станция за опаковане 10 торби за многократна употреба и бутилки в комплекта на стойност повече от $ 50. Може да се закупи от нас уеб сайтове и руски представители на марката Инфантино (САЩ). По-долу е линк към евтин китайски аналог станция Инфантино на aliexpress.

американски многократна употреба на изправяне торбички с цип заключване

Американците имат и други опции, които могат да бъдат закупени на Амазонка или директно или чрез посредник. Моля, имайте предвид, никой достъпно на пакети на пазара за многократна употреба, не са съвместими с Squeeze гара до гара, която обсъдихме по-горе. Само той интегрира процеса на подготовка и пакетиране.

Пакети дой-пакет от бебе Breezza

10 торби дой-пакет от бебе Breezza продава на цена от $ 9,99 на Амазонка. Това би било скъпо, но (!) Тези торбички се изправя торбичка за опаковане на бебешки пюрета са многократна употреба . Пълнежът на торбите и изплакване Остатъкът от пюре се провежда от страната, разкопчава специален цип ключалката.

Doy опаковка с цип заключване ChooMee

торби за многократна употреба за ChooMee бебешка храна да се различават от ярки дизайни на конкурентите и специални силиконови дюзи. От клиентите мнения е ясно, че запор е много полезна добавка, особено за най-малките чревоугодници, които все още не са в състояние самостоятелно да регулирате скоростта на потока на кашата при използване дой-пакет. Въпреки това, те са лесно promazyvaetsya и понякога изисква замяна (сравним с силиконови зърната за сила).

Zip заключване на doypacks ChooMee напълно водоустойчив. Той е с двойно и много силна.

Комплект от 8 меки опаковки за бебе пюре с цена цип затваряне от $ 19.99. Там са по-евтини варианти.

Стойка торбичка и заключване цип Squooshi

Squooshi опаковки за многократна употреба могат да се пълнят по аналогия с други пакети с използване на цип, или с помощта на специален бензиностанция – устройство, което прилича на спринцовка. Набор от 6 пакет ще струва $ 12.99, а бензиностанция 6 пакета. – $ 24.99

В Squooshi опаковки малко повече в обем от Doy опаковки на други марки.

многократна употреба торбичка Dr.DUDU

Опаковки за бебешка храна д-р Дуду е един от най-бюджет – 8 пакет с двоен цип заключване струва $ 10. Стандартната количество е 5 унции, което е около 150 мл.

многократна употреба опаковки от други марки

Екологични чанти за бебешка храна с цип заключване в разгара на модата в САЩ, така че има много подобни възможности от други марки: WeeSprout, Goodie торбички, за многократна употреба, бебешка храна от Kirecoo, Jungle Squeez …

Повечето от стоките, най-лесно е да се купи на Амазонка себе си или чрез посредник.

меки опаковки за бебешка храна на Beaba Babycook

силиконов опаковки за многократна употреба за бебешка храна на Beaba Babycook

Ако не искате да се забъркваш с еднократна опаковки или пазаруване от чужбина, можете да използвате контейнер-купа за пюре Beaba Babypote. Това силикон купа за пюре, с обем от 150 мл. Недостатъци:

  • цена;
  • неудобно пълнене и измиване;
  • невъзможността на замръзване, която е противоположна лесно да се приложи в конвенционални doypacks.

само в цената – повече от 600 рубли. и не много удобен за пълнене и промиване, както и невъзможността за замразяване в сравнение с торби с цип.

многократна употреба торбичка опаковки за съхранение на бебешка храна Happy бебе

многократна употреба лъжица пакет за бебешка храна Честит Бебе се продава отделно.

Основният недостатък на малка чантичка с пакети от Happy Baby, само за многократна употреба се изправя торбичка, представена на руския пазар в момента е с цип Лок двойно, а понякога и пакети произволно разкрита. Особено при високо налягане и максималното напълване. Партида капацитет 180 мл. Главната излизането от тази ситуация – да се запълни опаковките на 2/3, не повече. Е, или да използват чуждестранни партньори. Купете изправя торбичка с бебе съхранение заключване Zip храна Happy бебе

има щастлив бебе и други интересни устройства:. Лъжица дюзи за на изправяне торби и гърла за стандартни бутилки с вода, която превръща всяка бутилка в храненето Cup-гърне

китайски торби за многократна употреба за бебешка храна

Китайците, както винаги, не е далеч зад глобалната тенденция за самостоятелно приготвяне на здравословни за бебето и да освободи всички видове устройства за лесно съхранение и консумация на различни пюрета и шейкове.

Analog станция Инфантино на опаковане и опаковки за нея

Подобно на американската станция на пакетиране Squeeze Station Инфантино пресни и евтини допълнителни торби за опаковане Инфантино.

евтин многократно торбичка опаковки за пюрета

Голям (380 мл) за многократна употреба торбичка опаковки за детски пюрета под формата на животните индивидуално

многократна употреба торбичка опаковки от 200 мл индивидуално под формата на животни с омар закопчалка за закрепване

10 многократна употреба торбичка опаковки за съхранение на майчиното мляко и картофено пюре, с лъжица в комплекта.

този продавач пакети с цип заключване различен размер – от 40 до 170 мл и най-високата оценка. На дой-пакетите като американската Амазонка, тя е изненадващо. Въпреки това, по-удобно транспортиране безплатно кара да влезе в съответствие с този факт.

Най-популярни, оптимално на съотношение цена / качество многократно торбичка опаковки за пюрета с цип затваряне на. Освен 8 компютри капацитет 150 мл.

Стойка Плик за бебешка храна трябва да има нов

Попълнете мека опаковка за бебешка храна с цип заключване може да бъде всичко: плодове, месо, зеленчуци, пюрета, зърнени храни, шейкове, кисело мляко, меко сирене и много други

За удобство, с самостоятелно готвене се мама регулира количеството сол, захар, други подсладители или консерванти, балансът на мазнини, протеини и въглехидрати. Дали дясната хранене за деца!

Store подготвен и опакован от майка каша се препоръчва не повече от 2 дни в хладилника и 2 месеца във фризера.

Не е изненадващо, че постепенно меките опаковки за бебе пюре стане “, трябва да имат” и руски майка.

Споделете вашите идеи и рецепти пюре за малко придирчиви!

About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.