Sportagen+ -opinions, коментари, цена,

[Total:    Average: /5]

Това споразумение се сключва между Вас индивида и администрирането на онлайн ресурс онлайн магазина

User – физическо лице на възраст, са способни чрез своите действия да придобиват граждански права и да ги прилагат независимо, както и способността на техните действия, за да създадете за себе си граждански задължения, независимо да изпълнява и да е отговорност в случай на повреда, приемам условията на този потребител съгласие и използване на услугите на сайта.

Производител -. Лице, което поради своята икономическа дейност, въз основа на предприемачески дейности, ангажирани в производството и поддръжката на продукти

администрация – търговско дружество (OGRN:. INN: регистрация място 🙂 собственик на сайта въз основа на правото на частна собственост и предоставя организационна, финансова и техническа подкрепа за съществуването и функционирането на сайта

страни -. Администрацията, потребителите и посетителите на сайта

сайта – Интернет ресурс онлайн магазин с името на домейна, който стои под организационен контрол и собственост на органа, от гледна точка на правото на частна собственост

.

Продукти -. На стоките и услугите, предлагани на потребителя от страна на администрацията, изчерпателен списък на които се публикуват на интернет страницата

Обществени оферта – имотът е адресирано до неопределен кръг от лица, или до няколко конкретни лица офертата, която определено и по-специално изразява намерението на лицето, което е направила предложението, да се разгледа самата влезе в това споразумение, с адресат, който ще приеме предложението.

Приемане – пълно приемане на един от Страни условията на публично предлагане на администрацията, за да влезе в този потребител съгласие. С приемането на публичното предлагане се извършва в началото на използване на уеб сайта (включително с образователна цел) и неговите услуги (услугите).

1. Общи разпоредби

1.1. Това споразумение потребител (наричан по-нататък “Споразумението”) се определя от Общите правила на посещение, ползване на услугите и стандартите на Общото поведение на сайта и регламентира частноправните отношения между потребители и потребители и администрацията в процеса на тяхното взаимодействие.

1.2. Настоящото споразумение може да бъде изменено от администрацията едностранно. Администрацията не носи задълженията на личен уведомление за всякакви подобни промени. Новото издание на споразумението влиза в сила от датата на публикуване на интернет страницата.

1.3. Условията на споразумението се прилагат за всички посетители на сайта, без изключения.

1.4. Посетителският / потребител, като се започне да използвате услугата на онлайн магазина потвърждава факта, че е запознат с разпоредбите на този потребител споразумение в здрав ум и ясна памет, да ги разбират напълно и приемам условията за ползване в пълен размер. Ако не сте съгласни с условията на това споразумение (частично или изцяло), човек, който изрази такова желание, има право да използвате полето за информация на сайта.

2. Регламент на сътрудничество между двете страни

2.1. Администрация осигурява областта информация за дейностите на онлайн магазин, който включва, но не се ограничава до следната информация: име, форма, качеството на продуктите, неговата стойност, а също и информация за процедурата по подаване на поръчки, плащане и доставка на продукти за потребител от представителите на администрацията. Информацията се предоставя на база свободни.

2.2. Потребителят трябва да направите поръчка за продуктите. Администрацията може, но не е длъжен да предостави кратка консултация или Консултативния в природата чрез задаване на въпроси. Предоставянето на такива съвети е безплатна.

2.3. За да получите услугата, посочена в параграф 2.2. потребителското споразумение, потребителят да постави своя въпрос. В този случай е необходимо да се обобщи въпроса ви и да оставите данни за контакт -. Е-мейл, телефон за връзка

2.4. Администрацията има право да не отговарят на поставени на потребителски заявки и не даде отговор, в случай, че това искане ще бъде неясна, съдържа брутално, обидно потребителско име, думи и slovooborotami за администрацията, на трети лица, както и по други причини, задвижван от вътрешните убеждения.

2.5. Изпълнението предоставена от уеб сайт услуги и (или) възможности не предоставя на потребителя изключителни права и привилегии.

2.4. Страните се споразумяха, че администрацията има право да поставят рекламни блокове, банери, реклами, в най-различни области, включително и там, където има информация, публикувана от потребителя, без съгласието на потребителя.

2.5. Информация публикувани на интернет страницата на администрацията е резултат от интелектуалните дейности на орган и всички имоти и морални права в тази информация принадлежи на администрацията, докато, докато е предвидено друго. По този начин потребителят не се среща никакви изключителни права върху резултатите от интелектуалната дейност на администрацията, изразена в графичен, текстови, видео аудио форма, който се поставя на имуществото на сайта.

2.6. Администрацията не носи отговорност за защита на нарушените права на потребителя в рамките на населеното място на това основание спорове, включително и в съда.

2.7. нарушение на потребителя на авторските права, притежавани от администрацията и (или) други лица, по отношение на собственото нарушителя отговорност съгласно законодателството на Руската федерация.

2.8. В случай на нарушаване на авторските права от потребителя, с помощта на незаконно настаняване не е собственост на Потребителя на материалите, администрацията освобождава от свободен достъп до тези материали, по искане на законен собственик.

2.9. Потребителят няма право да публикува информация, която пряко или косвено съдържа общите елементи на порнография, обидно, престъпни, повреждане достойнство на никого, съдържащи призиви за насилие, ексцесии и други действия, водещи до нарушения на действащото законодателство определя териториалната компетентност на съдържащ зловреден софтуер, и (или) друга информация, която може да причини вреда на трети лица.

2.10. В случай на нарушение на клауза 2.9. на настоящото споразумение, както и неизпълнение на изискванията на администрацията, включително заличаването на информация от обществения достъп на потребителите на сайта са отговорни съгласно разпоредбите на настоящото споразумение, и (или) на действащото законодателство на Руската федерация. Администрацията в този случай, има правото да премахват, посочени в клауза 2.9. информация независимо.

2.11. Администрацията не носи отговорност за резултатите от Потребителя посещение на трети лица (външни) ресурси, връзки, на които могат да бъдат публикувани на интернет страницата. Съгласно резултатите означава всеки резултат, независимо от природата и от появата на която потребителят е направил всяко материални щети, морално засягат и други отрицателни проявления.

2.12. Продуктите, предлагани от администрацията на потребители, разпределени от разстояние в рамките на изискванията, определени от действащото законодателство на Руската федерация, на които е сертифицирано и отговаря на изискванията, посочени в законодателството в областта на защитата на правата на потребителите.

3. Използването на услугите от страна на Потребителя

3.1. Потребителят има право свободно да ползват услугите и предложенията е посочено на сайта в пълен размер, освен когато тази употреба е незаконно, е в нарушение на правата, свободите и интересите на администрацията и (или) други потребители на сайта.

3.2. Редът на поставяне на реда

3.2.1. Потребителят независимо посещава информационното поле на уебсайта, избира един продукт и направи поръчка.

3.2.2. Ако е необходимо, администрацията трябва да предостави на потребителя Консултативния и информационни услуги в избора на продукти в начина, предписан от това споразумение на потребителя.

3.2.3. Потребителят избира продуктите, които се публикуват на интернет страницата, както и администрацията не носи отговорност за последствията в случай на поставяне на цел за ресурси на трети страни. Тази позиция има същата правна сила, както и в случаите, когато други уеб сайтове, да копирате, дублирате информация, публикувана на интернет страницата, включително марка, лого, дизайн, стил на представяне на информацията в сайта.

3.2.4. Подреждане се извършва чрез напълване формата на приложение. Полетата отбелязани с * са задължителни. В края на формата, кликнете върху “Поръчка”.

3.2.5. Страните се споразумяха, че телефонният номер (имейл адрес) на Потребителя, администрацията изпраща кратко съобщение с информация подробностите за нея и / или друга необходима информация. Потребителят започва да се използва услугата онлайн магазина приема това състояние изцяло и гарантира, че няма да може да претендира по отношение на този въпрос.

3.2.6. След горните операции, искането за потребителя получава уникален номер, и когато е направена поръчката, това, което е издал съответното уведомление. От известно време, администрацията комуникира с потребителя, посочени в т 3.2.5. Между другото, за да потвърдите поръчката.

3.3. Начинът на плащане

3.3.1. Продуктите трябва да бъдат изплатени под формата на 100% плащане или при други условия, постигнати от страните по време на поставянето на заповедта за потребителя, и (или) други етапи на взаимодействие между двете страни.

3.3.4. Доставка на продуктите се извършва само след достигане на условията, посочени в точка 3.3.1. На потребителя споразумението.

3.4. Редът на доставка на продуктите

3.4.1 доставка на продукти за потребителя се извършва от нашия собствен транспорт орган или транспортна фирма.

3.4.2. Условията на доставка, за всеки отделен случай взета отделно.

3.4.3. Редът и доставката на продукти за потребителя се определя в процеса на подаване на поръчката от потребителя.

3.4.4. Страните се споразумяха, че доставката на продукти за потребителя се извършва в съответствие с нашето. Доставка на продукти от Потребителя от склада е възможно, с допълнителното одобрение на процедурата за прилагане върху себе си.

3.4.5. В случай на доставка на продуктите на условията на пост плащане, продуктите са изпратени по куриер до потребителя само след като потребителят е платил за куриер пълния размер на разходите за производство.

3.5. Редът на връщане на продукти

3.5.1. Потребителят има право да откаже на стоките по всяко време преди прехвърлянето му и след прехвърляне на стоки – в рамките на 7 дни, освен когато този потребител право е ограничено от действащото законодателство на Руската федерация

.

3.5.2. Връщайте продуктите с добро качество е възможно, ако търговското си рокля, потребителски свойства, както и документ, потвърждаващ факта и условията за закупуване на определени продукти.

3.5.3. Потребителят няма право да откаже на стоките с добро качество, като индивидуално определени свойства, ако тези продукти могат да се използват единствено за закупуване на потребителя.

3.5.4. При отказ на потребителя от продуктите, производителят на продуктите трябва да го върне заплатената от потребителя в съответствие с договора сума, с изключение на транспортните разходи от страна на потребителя на върнатия продукт, а не по-късно от 10 дни от дата на представяне от страна на потребителя на съответните изисквания на производителя.

4. Задължения и отговорности на страните

4.1. В случай на използване на имущество администрация на съдържанието на уеб сайта на интелектуалната за всякакви цели, потребителят трябва по-рано, преди поставянето на такива материали, за да се получи разрешение от администрацията. С разрешение на администрацията, потребителят трябва да покаже пълно име и домейн името на източника в следния формат: Интернет-магазин. Хиперлинкът трябва да бъде активен и директен, когато се натисне, се придвижва към определена страница на сайта, от който се взема материала.

4.2. По аналогия с указанията в раздел 4.1. на настоящото споразумение, потребителят се задължава да действат в случай на използване на интелектуална собственост, които принадлежат на трети страни. Метод и процедура за изпълнение, посочен в преговорите със собственика на материалите.

4.3. Администрацията не носи отговорност за действията на потребителя, която е предизвикала нарушаване на правата на трети страни, с изключение на случаите, предвидени в действащото законодателство на Руската федерация.

4.4. Администрацията не носи отговорност за съдържанието, публикувано от потребителите.

4.5. Администрацията не носи отговорност за съдържанието на потребителски мнения уебсайт. Потребителски мнения на сайта са субективните мнения на техните автори по никакъв начин да претендират за обективност. Те не могат да съвпадат с общественото мнение и да не е вярно.

4.6. Решението за предоставяне / да не се издаде на лични данни се извършва от администрацията само въз основа на искане, изпратено от човек на властта, по начина, предвиден от действащото законодателство ред.

4.7. Администрацията има право да не отговарят на запитвания, жалби и писма, които не съдържат подробности за кандидатите (име, информация за контакт).

4.8. Администрация не носи отговорност за регистрация на данни, която е била посочена от потребителя, когато взаимодейства с информационното поле на сайта.

4.9. Администрацията има право, без обяснение, за да се ограничи, за да блокира достъпа на потребителя (включително нерегистриран) на интернет страницата, с частично или пълно отстраняване на информация, която беше публикуван от Потребител на интернет страницата.

4.10. Администрацията се ангажира да разгледа иска, издадени в рамките на процедурата, предвидена в раздел 4 на споразумението, в рамките на 30 (тридесет) календарни дни от датата на получаването му.

5. Процедурата за уреждане на спорове

5.1. В случай на откриване на Сайта съдържа информация, съдържащ резултатите от интелектуална собственост, принадлежащи на трети лица, притежателят трябва да:

5.1.1. За да бъде претенцията посочва фактическите и нормативни бази, които позволяват на персонала за премахване на информация от публичен достъп.

5.1.2. Прикрепете към иск доказателства за оригиналността на интелектуалната собственост (оригинал, други документи, удостоверяващи собствеността на обекта на авторските права).

5.1.3. Изпрати на документите, посочени в разпоредбите на точки 5.1.1., 5.1.2. на настоящото споразумение, електронна поща администрация: poddergka.magazina@gmail.com

5.2. Претенции на потребителите в качеството на услугите, продуктите, както и други коментари трябва да бъдат изпратени на електронната поща на администрацията: poddergka.magazina@gmail.com

5.3. В случая, описан стр. 3.2.3. Споразумение с потребителя, жалби, искания, опасения се предават на управлението на съответните ресурси. Администрацията има право да не отговори на такова лечение.

5.4. Администрацията не е длъжен да допринесе за търсенето е посочено в точка 3.2.3. физически лица и други трети страни, чиито действия са нарушили правата, свободите и интересите на потребителите.

6. Други състояния

6.1. Всички възможни ситуации, спорове, породени от отношението на потребителите, потребителите и трети лица, потребители и администрацията, които не са регулирани от това споразумение, се решават по реда, определен от законодателството на Руската федерация.

6.2. Страните по настоящото споразумение, да признават правата и задълженията, породени от отношенията на лицата, посочени в настоящото споразумение, и напълно наясно с действията си, разбиране на правната природа на последствията от тези действия напълно.

6.3. Бездействие от страна на администрацията в случай на нарушение на разпоредбите Споразумение с потребителя, не лишава администрацията правото да предприеме по-късно подходящи действия за защита на своите интереси и защитата на защитени от закона права.

6.4. На всички въпроси, с изключение на тези, записани в раздел 5 от споразумението за потребителя, потребителите могат да се свържат с администрацията чрез изпращане на съответните съобщения.

About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.