Smartwatch V8 – часовник, оригинални продукти, купуват сега, ревюта, цена

Smartwatch V8 - часовник, оригинални продукти, купуват сега, ревюта, цена
Smartwatch V8 - часовник, оригинални продукти, купуват сега, ревюта, цена
[Total: 0    Average: 0/5]

Иновативна часовник днес искате да имате на всеки модерен

Smartwatch V8

мъж, жена и дете. Това се дължи на модерната mnogofunkcionalniy време на джаджи, които са наистина полезни в ежедневието, в работа и обучение. В горната част на продажбите са часовник телефон Smartwatch V8 мнения не са просто благодарни, и ентусиазирани. Те изразяват хора от

Научете повече на официалния уебсайՉ

различни възрасти и с дейности, тъй като такива електроника за ръка, можете да бъдете наясно с всички събития, да общуват с партньорите, за да предават поръчки и да извършва много други неща.

огромна популярност оправдава бюджет цена, стил, лекота на използване. Но всички тези предимства са само оригинални продукти и не контрагенти, предлагат ненадеждни доставчици. Часовник закупен от измамници, също изглеждат красиви, но те не са оборудвани с тези сложни функции, които са реално Smartwatch V8, които могат да бъдат закупени само на официалния сайт. Това приспособление е съчетана с модерна технология, то не е пари, измама купувачи, и офертата на стъпка в бъдещето с устройство на ръка, която ще ви бъде водач.

Съдържанието

 1. Какво е Smartwatch V8
 2. характеристики на модела и сравнение с колегите
 3. Какво се изразява в гъвкавостта на чудо часа
 4. Технически характеристики на притурката
 5. Това ще ви даде работното време
 6. Smartwatch V8 специалисти
 7. Отрицателна обратна връзка
 8. V8 SmartWatch преглед доволни клиенти
 9. Къде да купя Smartwatch V8 и за колко
 10. OL>
  Какво е Smartwatch V8

  Продуктът е с великолепен дизайн. Нейният дизайн е проектиран по такъв начин, че човек е удобно за носене на този елемент ежедневна употреба. Случаят е обичайната кръглата форма, която е психологически удобно за всеки собственик. Хората са свикнали да гледа с кръгъл циферблат, така че производителите започнаха да произвеждат популярни модели. Но изборът на купувачите е, и това е доста широк. При покупка, потребителите обръщат внимание на специфичните характеристики и предимства на продукта.

  1. спортен дизайн комбинира с разнообразна палитра.
  2. Можете да поръчате продукти в класическо черно или изберете изключителна възможност, например, с кървавочервен оттенък.
  3. В случай на приспособление за гледане е направена от метал.
  4. Научете повече на официалния уебсайՉ

   Гъвкава лента от екологично чист полимер.

  5. OL>

   За да притежаваш такъв часовник е престижно да се носят хубаво, и се чувстват с тях в центъра на събитията.

   Характеристики на модела и сравнението с връстниците

   В допълнение към външни белези, което трябва да знаете повече за вътрешния пълнеж на движението. Smartwatch V8 има конектор за микро USB зареждане, което е от лявата страна и е затворен с тапа от гума. От дясната страна на кутията има един чифт копчета. Батерия (литий) скрити под задния капак, като е сменяем. Ето splaty:

 • на СИМ-карти, микро SIM;
 • за карта с памет микро SD.
READ  Tiny Gummy Slim Gummies за отслабване: мнения, цена, къде да купя

Производителите са предвидени различни възможности на завода фърмуера

на този модел. Има три екрана циферблати, сред които традиционните и познати на всички ключове. Въпреки това, той е най-впечатляващите, защото изглежда красива и е класически. Ако сравните Smartwatch V8 модела GT08, А1 и други, трябва да се отбележи, че нашата линия часа меню е голямо предимство. Тя е по-просторен, които се възползват от притурката толкова лесно, колкото е възможно. Синхронизиране с вашия смартфон чрез Bluetooth ви позволява да използвате всички функции на часа.

Предложи на снимачната площадка на умен часовник – копие от галактика S7 на Samsung. Прегледайте и впечатленията на клиентите след употреба.

За да сте загубили или забравили телефона включва програма “Antipatica”. Това е много удобно нещо, както е отбелязано от всички потребители. Музикалният плеър е конфигуриран да слушате музика и smartphonemag библиотека и карта с памет.

с такива характеристики, собствениците преглед Smartwatch V8 SmartWatch са мултифункционално устройство, без които е трудно да се направи на човека в съвременния живот ритъм.

Какво се изразява в гъвкавостта на чудо часа

Списъкът на предимства и възможности за преглед

Научете повече на официалния уебсайՉ

на Smartwatch V8, които са включени в електрониката на притурката, които ще впечатлят всеки напреднал потребител:

 • може да се използва, за да се обади от телефона с помощта на стандартен SIM MicroSIM;
 • той е инсталиран в телефонния указател, разговорите, записани в регистъра на повикванията;
 • можете да получавате и изпращате SMS;
 • има запис на глас и камера;
 • има функция подкрепа SD карта памет;
 • предвидено синхронизация със смартфон за контакти и с обажданията чрез Bluetooth;
 • можете да контролирате камерата на вашия смартфон (но за Android нужда SpectrumOrange);
 • аудио плеър с възможност за слушане на музика от вашия смартфон и поставената карта;
 • “Antipatica” и “заседнал” напомняне;
 • настроите функцията на гледане на снимки;
 • заместване екран набиране;
 • календар, калкулатор, крачкомер, часовник и аларма;
 • имате възможност за фитнес маншет и енергоспестяващ режим.

Това е магията на Smartwatch V8 – това е полезен спътник спортист, бизнесмен, студент, домакиня, пенсионер. Те имат нужда от всичко, така че този продукт е на върха на търсенето на нашия портал. Препоръчваме ви да побърза да закупите уникален часовник електронно чудо, което отговаря на всички изисквания на качеството, сертифицирана иновативен

Smartwatch V8

продукт.

Технически характеристики на притурката

 1. Има процесор MTK6261D.
 2. Комуникационни параметри -. GSM 850/900/1800 / 1900МГц
 3. екран характеристики -. TFT дисплей 240×240 докосване
 4. Памет. 32MB ROM + Micro SD слот с поддръжка на карти с памет микроб
 5. Многоезичен – 13 езика, включително руски, английски
 6. .

 7. Три взаимозаменяеми набиране.
 8. високоговорител с свободни ръце опция.
 9. настройки Съвместимост IOS Android, Bluetooth 3.0 +.
 10. Батерия капацитет 350 m / ч.
 11. размери 53 х 45 х 13mm.
 12. на общото тегло включително ремък – “60
 13. OL>

  Пакетът включва самия часовник плюс кабел за зареждане, както и инструкция за експлоатация на английски език опаковки. Продуктът е с продължителност от шест месеца гаранция.

  Батерия Smartwatch V8 за потребителя може да се зарежда на всеки три дни, ако стандартът за изтегляне, напълно зареден за зареждане е достатъчно за деня.

  Това ще ви даде работното време

  като ги на ръка, вие сте в постоянна комуникация с тези, които се нуждаете. Следователно, те са абсолютно необходими за работа, за родителски контрол, за да се гарантира, че дори и на почивка не пренебрегвайте вашия бизнес. Всеки се обадя да направите от часовника, а също така да се обадите.

  Ако сте на шофиране, а след това можете да приемете повикване, без да взема телефона си и от часовника си. По същия начин се чете SMS. Като се има предвид, че телефонни разговори могат да доведат до санкции или аварии, стойността на притурката за шофьорите не могат да бъдат завишени.

  Този модел изглежда точно същата като по-скъп вариант на Apple стража, така че ще се чувстват уверени. Този модерен, модерен и стилен марка, която насърчава самоопределение във всяко общество. Тези ползи минимизират негативните отзиви за продукта.

  Smartwatch V8 специалисти

  Генадий Орлов, системен администратор, Москва:

  “Всички заети хора препоръчват да се купи смарт часовници Smartwatch V8. Технически е перфектен, но е икономичен вариант на марката Apple Watch, която сега е на върха на търсенето. Това не е само цената, въпреки че играе важна роля, както и че този механизъм е създаден оптималния набор от функции, които ще използват всеки ден. Той почти замества смартфон в бизнес общността, за пътувания, на почивка. толкова съм свикнал с факта, че на ръка аз, има виртуален организатор на времето ми, какво да правя без него не може. това е много по-лесно да се работи на компютъра, докато програмата, можете да отговорите на повикването. един тази функция само за мен е причина за закупуване на притурка ” . EM>

  Отрицателна обратна връзка

  Veronica, студент, Киев:

  “Веднага след като чух за Смартчасовник SmartSmartwatch V8, просто нареди и бързо получи престижната нещо. Но аз не съм служил дълго. Използвах, че всички перфектен часовник е водоустойчив и се оказа, че това качество на този модел. Забравих да се свали и да ги къпят под душа. резултатът е, сега съм без часовник и без пари. аз препоръчвам на всеки да се запознае с инструкцията за употреба в подробности, преди да купите. това беше възможно да се производители на излезе с някакъв вид сигнал, когато се удари с първите капки вода върху тялото, за да забравят хората не са разочаровани в продукта. ” EM>

  V8 SmartWatch преглед доволни клиенти

  Валери, 16, Moscow

  “Родителите ми даде рожден ден Smartwatch V8, аз съм много доволен. Сега имам възможност да спортуват и да са наясно на събитията, които се случват мои приятели. Аз по време на обучението, четат SMS тайно от треньора. Той е за отвличане на вниманието от уроци винаги ни се кара и да гледат мълчаливо кажете ми всички новини, а аз знам как да се справят с нашата компания вечер и къде да отидем аз също като функционалността да се използват две MediaTek. – карта и смартфони, както и изглед изтрити снимки. с една дума, това е наистина полезно нещо, и благодарение на родителите и производители за нея. ” EM>

  Claudia, 69, Stavropol:

  “Стана така, че известно време след травмата бях прикован на легло и беше невъзможно за мен да е сигнал за близост, когато имах нужда от нещо. Но аз решен този проблем с помощта, даден от дъщеря Smartwatch V8. Това чудо на технологията ми помогна в труден момент, аз лесно изпрати покана до дъщеря и тя дойде при мен в точното време. Сега, за да се раздели с този часовник, аз не мога. свикнали с факта, че ръката и аларма часовник, време, за напомняне и podschitivala стъпки. Това е много необходимо нещо, защото телефонът постоянно, аз не помня къде съм го и сега можете да получите SMS на екрана време. съветвам всички възрастни хора да имат такава притурка. I съм сигурен, че ще бъде истински помощник в живота си “. EM>

  Къде да купя Smartwatch V8 и за колко

  Smartwatch V8 SmartWatch да се купят в оригиналното изпълнение е възможно само на официалния сайт . Ако не искате да бъдете излъгани и харчат пари за нищо, а след това да вземе най-правилното решение в съответствие с алгоритъма на покупката. Това означава, следвайте връзката на портала и да научат всичко за новостта. Има информация за техническите характеристики, цена и ползите от продукта. Ако е необходимо, можете да се запознаете с виртуалната сертификат за качество и прочетете ревютата на клиентите за това как функционалността на работното време, за да отговори на Вашите изисквания.

  Добрата новина за потребителите е, че стоките могат да бъдат обменяни в рамките на съществуващите правила. Авансово плащане от клиентите на компанията не изисква. Вие ще плати за продукта, когато е получен. Начини на плащане може да бъде различен. – карта, в брой, електронен портфейл

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.