Smartwatch A1 – часовник, оригинални продукти, купуват сега, ревюта, цена

Smartwatch A1 - часовник, оригинални продукти, купуват сега, ревюта, цена
[Total:    Average: /5]

Поглед към смарт часовника, но от закупуване и след

това избутва често необходимостта да ги зареждате? Имам добри новини за вас! Днес за мен по бегъл преглед са евтин и най-важното, дълголетен Смартчасовник нарича NO.1 F2.

Характеристики: H4>

Чип: диалог DA14580

Bluetooth версия: Bluetooth 4.0

Научете повече на официалния уебсайт

Оценка на защита: IP68

елемент мощност: CR2450 батерия

Стандартен капацитет на батерията: 550 ма

Време в режим на готовност: обяви за 1 години

подкрепа OS: Android 4.3 / ЗИ 7.0 и по-горе

функции:

– време дисплей, дата, будилник и хронометър

уведомление за входящи повиквания, SMS и събития от инсталирани приложения;

– крачкомер, разчитаме на разстоянието и калориите, мониторинг сън, термометър и висотомер;

– дистанционно управление на камерата;

Размерите на диска: 5.6 х 5.6 х 1.68 см

Размери около: 23 х 2.2 cm

Тегло: 80 гр

Box:

Set: гледате и ръчно

Проявление H4>

В този модел производителят е копиран, с някои модификации, елементи от вид подпис модели G-Shock Мастер на G GG1000RG-1А.

дело и каишка часовник е изработен в черно със сребърни акценти, но има и модели с зелени и сини нюанси.

Страните, големи бутони, както и управление на часовника.

Двойна закопчалка, а каишката е много дупки, така че да гледат, подходящи за кльощав ръка (дори и все още имам няколко налични) и на големия мъжки до мястото, където те изглеждат по-подходящо:)

Обратно закрепени с винтове 4, които са скрити под страничните плочи.

Екранът тук не е OLED или IPS матрица, както и в повечето други модели, но само на екрана, както и в конвенционален електронен часовник. И осветлението е един и същ.

За някои това може да изглежда “напрегнат”, а не модерна, но именно поради това, в двойка с обемисто батерия на часовника има впечатляващ живот на батерията.

В общи линии, часовникът е

Научете повече на официалния уебсайт

страхотно и брутално 🙂 набиране Размер: 5.6 х 5.6 х 1.68 см

Определено не за тънки женски ръце като х мина

Но за средния мъжки страна не е толкова чудовищно

часовници работа H4>

Когато е активиран, дисплеят показва времето, ден от седмицата и много икони на признаци на различни функции.

Ако часовникът не е в двойка с вашия смартфон или са загубили връзка, иконата Bluetooth ще започне да мига. Ако в рамките на половин час не може да се установи връзката Bluetooth, модулът Bluetooth се изключва автоматично, за да запазят предимството си. Ако е необходимо, можете да го изключите ръчно от бутона с часовника или да го включите отново.

Когато получавам известия за събития от смартфона мига иконата съобщения или обаждания, и часовник сервира няколко пъти звуковите сигнали от тип “ПИ-ПИ-ПИ” като доброто старо електронно. Вибрации в този модел.

“Набира” може да се включи, като натиснете бутона Mode. От поръчката е календар, редица стъпки, изгорени калории, разстояние, аларма, хронометър (тя може да се контролира директно от часа), температура, височина над морското равнище и на индекса на UV.

Производителят твърди, че часовникът е в режим на готовност на активния режим на работа до 8 месеца.

Аз, както знаете, самият който е часовника на ръката, не носи, но те са били в двойка с един смартфон, и за теста около седмица те ми се премества в раницата. През това време, в зависимост от приложението, часовникът е загубил само 4% такса. Не знам как точно този показател може да се съди за реалните им живот, е възможно тази такса не трябва да намалява линейно и не винаги едни и същи за живота на батерията, но дори и с този резултат часовникът ще продължи

Научете повече на официалния уебсайт

повече от 6 месеца, който вече е доста добър резултат.

Въпреки, производителят твърди присъствието на степен на защита IP68 и, както се очаква, без проблеми бяха тествани в банята.

App H4>

часовник приложение може да бъде изтеглен в Play Магазин, това се нарича FundoBracelet.

За да изпълните са длъжни да се регистрират чрез приложението посредством електронна поща.

Възможно е да се включи височина, тегло и дата на раждане.

Настройки:

Можете да изберете някоя от целите, незабавно изпраща сигнал и да настроите будилника.

Приложението има две основни екрани: информация за стъпките и придружаващите ги параметри и информация за сън, има и подраздел на историята

.

Да обобщим H4>

Като цяло, това е един доста интересен модел с техните предимства (за живота и сигурността на батерията) и минуси (без вибрации, и външен вид на вентилатора). Те ще подходи към града като “граждани” и хора, които, например, често пешеходен туризъм.

Ако не са възпирани от тяхната бруталност (и техните приятели могат да кажат, че някои хора, напротив като подобен проект), този модел може да се смята за сериозен покупка, особено, тъй като цената им върху нивото на евтини

китайски гривни с екрани.

За да видите текущата цена & усилвател; да купуват часовници в магазин DT NO.I Официален Магазин на търговски етаж Aliekspress.

Благодаря ви за вниманието и ще се видим скоро!

About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.