Sacrus – за корекция на гръбначния стълб: мнения, цена, къде да купя

[Total:    Average: /5]

Болки в гърба, симптоми на заболявания на гръбначния стълб и мускулите на гърба. Това заболяване е характерно за повечето хора. Най-често това заболяване засяга възрастните хора. Да и млад, е проява на болка в гърба, особено тези, които участват в професионалния спорт. Но сега тези заболявания са доста, лекувани с използване на апарата за корекция на гръбнака Sacrus Първият се появява през 2006 г. и веднага печели любовта на потребителите. Ще разгледаме по-подробно, да разберете при какви обстоятелства, което искате да използвате, и как те работят.

Какво е камера?

Sacrus е Вашият дом Остеопат. Лечението на болка в гърба трябва да се започне с отстраняване на причините, а не само вцепенен. Премахване на източника на заболяването, то е възможно да се постигне положителен резултат. Посещения на лекари остеопатите скъпи, но има и случаи, които просто нямат време. След това звено е вярна и надеждна асистент. То премахва заболявания факторните вътре в тялото, поради малките размери тя може да извършва.

Ако страдате съвместно, главоболие, чувство на замайване, умора, се превърна в хронична болка по цялото тяло, помага на устройството. Той намалява болката в шийката на матката и тилната част, урежда позата, премахва болките в гърба, подобрява здравето на пациента. Също така повишава активността на вътрешните органи. Той действа на сакрума, диафрагмата, отпуска сухожилията, подравнява вътрешни дисбаланси. Подход на система за обработка. Устройството е разработено от физиолози и синузити, в продължение на 3 години.

Устройството е преминал всички клинични изпитвания. Е патентовано устройство, което премахва проблемите на мускулите на гръбначния стълб и обратно. Аптеки не е за продан. Има всички сертификати и препоръки. Издържал теста на качеството, санитарно-хигиенни заключения.

Интересен факт, създателите му са родом от Русия. Те мислеха, че за създаването на устройството, когато бях в 3-та година на Института. Едва след като те успяха да направят мечтата в реалност.

Как

Camera Sacrus възстановява структурата на гръбначния стълб. Взема предвид структурата на тялото, насочени работи в някои области: премахва стреса на сухожилията на таза, поради изолацията и повишаване на сакрума. Засяга областта на диафрагмата. Подобрява дишане, намалява напрежението в мускулите на врата. В основата на черепа, се регулира и да се отпуснете, оставяйки болки във врата. Повишава качеството на зрението, подобрява циркулацията на мозъка. Използването на устройството е напълно безопасна и няма очевидни противопоказания. Помага за възстановяване на мускулите баланс по цялата гръбначния стълб.

Устройството има интегриран подход към лечението. Тя е разработила система за профилактика и лечение на базата на нея. Заболяванията на опорно-двигателния апарат е лесно да се коригира с негова помощ. Тъй като устройството възстановява мускулната тъкан, намалява натоварването върху тях, подравнява естествената позиция на таза и гръбначния стълб. Първоначалният курс на лечение трае в продължение на 5 сесии. След това изчезва дисбаланс в организма, което се занимава от дълго време.

Първо използва върху група от доброволци. Тя се състоеше от 320 кандидати с различни заболявания на опорно-двигателния апарат. В края на първия курс на лечение е показано, за да се подобри здравето на всички лица, участващи в проучването. Лекарите препоръчват използването на устройството в пакета от мерки терапия.

Електрически характеристики:

 • размера на ток до 100 mA;
 • честотна модулация е 8-14 Hz .;
 • повишената бавно честота на вибрациите 8-16 Hz;
 • батерия батерия 3 V;
 • размери 155 mm 25-80 mm х 25-45 мм.
 • ул>

  Sacrus оборудвана с неодимови магнити, които подобряват пропускливостта на нервните окончания тъкани. Подобрява капилярната циркулация. Моделът се състои от медицински клас пластмаса, неалергична, което от своя страна намалява вероятността от алергии.

  инструкции за употреба

  Преди да започнете да използвате устройството за корекция на гръбначния Sacrus, да се потърси съвет от специалист. Той е лесен за използване, само на няколко крачки и личния си лекар вече работи:

 • започне устройство
 • поставени проблемни повърхности
 • държи на проблем части най-малко 10 и MDASH; 15 минути.
 • ул>

  За ефективно лечение, използват 3-4 пъти на ден, с цел предотвратяване на 1 – 2 пъти на ден. Ако не се проведе редовно сесии, той просто не се получи никаква полза. Всяко лечение трябва систематичен подход за постигане на ефективна, положителен резултат.

  показания за

  Устройството има широко приложение. За да се разбере дали той ще бъде в състояние да помогне за решаването на болестта, ще проведем един вид систематизиране на заболяванията, за които се прилага:

 • Болки в гърба и шията, свързани с заседнал работа. Най-често основната причина за здравословни усложнения.
 • междуребрие невралгия. Патологичния процес възникващи поради компресия, възпаление или раздразнение на междуребрените нерви.
 • Ниска болки в гърба на всяка степен. Набор от дистрофични патология в ставния хрущял. Има способността да образува почти всеки става, обаче обикновено засяга само междупрешленните дискове. Смущения в засегнатата гръбначния двигател сегмент. Унищожаването на структурите на PDS (мускулите, хрущялите, ставната капсула, връзки, midpassage диск) влачи зад него принудително спазъм на надлъжните мускулите на гърба със задачата на ограничаване на количеството на движение в тази област на гръбначния стълб. Спастичен мускулна упражнява натиск върху кръвоносните съдове, понижаване на капацитета на притока на кръв. Съществува риск от “омагьосан кръг”.
 • на притискане на нерв. Намаляването на нервната последиците от междупрешленния диск, ядрата на прешлените или мускулите, придружени от внезапна, тъп скучен болка. Предимно направено ощипа нервите в гръбначния стълб.
 • мигрена, цервикална остеохондроза, главоболие. Патология, свързана с лезии на междупрешленните дискове хрущялни могат да бъдат придружени от тежка, инвалидизиращи главоболие. Тези аномалии водят до апатични явления в кръвоносните съдове, инервирани от подуване на материали и патологията на медуларен движение в резултат на циркулаторни нарушения в 1 или 2 вертебрални артерии.
 • ул> Превенция на мускулно-скелетната система. Фокусирани върху укрепването кост, мускул, стави, и премахването на патологии.

  Противопоказания за използването на

  Всяко медицинско устройство, той има своите противопоказания.

 • инфекция в гръбначния стълб и ставите. Асоциирана с инфекция или интоксикация, травма, възпаление или износване на хрущяла.
 • гръбначния мозък тумор. Туморът намира в зоната на гръбната част на мозъка.
 • пост-травматично състояние. Hard психологическо състояние, което се появява в резултат на физическо лице или цикличен стресова ситуация.
 • сколиоза 4 градуса. Фина оглед на липсата на симетрия на плешките, ребрата, рамото ниво. Вероятен накуцване, revoboot, нарушена походка.
 • анкилоза. Недвижимите стави, появяващи се в резултат на образуването на костите, сухожилията или влакнести съкращения на ставните окончанията на костите.
 • спондилолистеза. Срязване структури на гръбначния стълб, както и всъщност относително на прешлен, лежащ под нея.
 • Поражението на вътрешните органи.
 • ол>

  Почти всеки, който седи много време зад волана, бюро, персонален компютър. Често изпитвате дискомфорт в долната част на гърба, но рядко се концентрира върху тях. Изчислено е, че това заболяване изисква лечение и се появява самостоятелно. Въпреки това, в този процес, могат да се появят усложнения.

  Основната противопоказание за приложението е личен непоносимост към електрически ток. Същото не може да се използва за хора, които носят пейсмейкър.

  Цена

  Цената на устройството Sacrus е доста ниска в Москва и Санкт Петербург. Понякога цената не надвишава 2700 рубли, и то е много по-евтино, отколкото се обърнете към специалист. Устройството просто се появи на пазара скоро, за да се предскаже цената му ще се увеличи.

  От къде да купя

  Аптеката не се продава само в онлайн магазини. Купи фотоапарат по-добре на официалния сайт на продавача. Пазете се от имитации.

  Болки в гърба, симптоми на заболявания на гръбначния стълб и мускулите на гърба. Това заболяване е характерно за повечето хора. Най-често това заболяване засяга възрастните хора. Да и млад, е проява на болка в гърба, особено тези, които участват в професионалния спорт. Но сега тези заболявания са доста, лекувани с използване на апарата за …

  About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.