Riddex – гризачи и насекоми Repeller: мнения, цена, къде да купя

[Total:    Average: /5]

пълен преглед на висока производителност ултразвукови гризачи и насекоми Repeller Riddex: принцип на работа, как да се използват, ползи, цена, къде да се купуват.

Какво е Riddex?

Нашата оцеляване инстинкт развит толкова добре, че при вида на мишки или хлебарки ние се чувстваме отвращение, паника, дори ужас. Тези чувства са напълно обосновани и разбираеми. В продължение на векове, гризачи и насекоми донесоха на човека нищо друго освен неприятности. Те погълна култури, унищожени дървета, пиене на нашата кръв и кръвта на животните, издържа една ужасна болест с фатален изход.

Ние на генетично ниво отложено желанието възможно най-бързо, за да унищожи опасни за хората. Така че след като в къщата има мишка, хлебарка, комар или муха, ние бързаме до най-близкия магазин за репелент, лицата, извършващи фумигация, отрова, лепкави капани и други средства за борба.

Но повечето известни методи за противопоставяне, имат краткотраен ефект. Репелент крайна плоча за лицата, извършващи фумигация бързо се превръщат в безполезен и лепкава суха. Отрови са изложени на различни ъгли, изключително опасни за хората, особено на малките. Случайно намерих ярко розово или зелено “бонбони”, може да се окаже непоправима вреда на тялото на детето. Ето защо, в чужбина инженерни умове са измислили абсолютно безопасни за хората и непоносими за гризачи и насекоми Riddex Repeller.

С Repeller може да бъде:

 • забравите за неприятни неканени вредители;
 • не се страхуваме от болести, предавани от насекоми;
 • летен сън с отворен прозорец;
 • да напусне храна през нощта на кухненската маса;

 • да спести на репеленти, лицата, извършващи фумигация, отрови и други активи от насекоми.
 • ул>

  Riddex е разработена през 90-те години на миналия век в САЩ. Той, за разлика от други средства за контрол на вредителите, убива, и измества местообитания. Известно е, че гризачи бързо да се адаптират към отровите и да спрат да се обръща внимание на тях, така че отровите често не могат да се справят с проблема. Ултразвуков апарат създава непоносими условия за живот, свидетелства за управление на малки неканени гости.

  Как устройство

  Иновативен дизайн има формата на правоъгълник. Се вписва добре в ръката.

  На предния панел в горната част има бутон за включване / изключване на осветлението. Под него има два индикатора крушки: този, в дясно, ляво. Веднъж активирана, те започват да светят. Зелената светлина е постоянно осветен. Червени мига на пресекулки. Светлинен поток е слаб, не разсейва, а не ярък.

  По-долу е светлината, защитени от стъкло. Light вградена мека светлина, не е трудно за очите. Можете да използвате в детската стая.

  Bottom емблема: малка къща, над които е опъната пълното име на устройството е “RIDDEX PLUS”. Емблемата е в рамка от квадратна рамка със заоблени ъгли.

  Задна фиксиран щепсел. Електрическите контакти са във формата на щифтове. Перфектен за всеки съвременен контакт.

  Как Repeller

  Уникално устройство с помощта на ултразвукови вълни се отразява пряко върху нервната система на всички живи вътрешни паразити. Тя създава най-неудобно среда за нежелани съквартиранти, да ги изгони от зоната на действие на устройството. С продължи работата Repeller депресира нервната система, стимулира усещането за опасност и желанието да напусне обекта.

  Ултразвукът излъчван от притурка, която още не се чуват на човека. Работи при честоти по-високи от възприема от човешкото ухо. Това не пречи на живота, не прекъсва съня. Сейф за деца.

  В допълнение към ултразвукова обработка, притурката също електромагнитна сила, дразнене на нервната система. Използването на електрически импулси проникват дори в най-недостъпните пукнатините, кухини в строителни материали на къщата. Те изхвърлен през цялото крие в стените и под пода на вредителите. Спечелете до мястото, където на ултразвук не е в състояние да проникне.

  Предимства на комбинираните ефекти на Repeller насекоми Riddex:

 • сигурност. силни> Не химически активни, летливи вещества. Сейф за хора и домашни любимци.
 • околната среда. Силен> Без ефект върху околната среда, а не да го замърсяват. Не засяга топката на озон, чист въздух.
 • Дългосрочната ефект. Силен> Непрекъсната работа на устройството е напълно отървете от вредители за дългосрочно.
 • масивна атака. Силен> Инхибира всички видове насекоми. Хвърля хлебарки, паяци, плъхове, мишки, бъгове ….
 • Great покритие. Силен> ултразвук получава дори към отдалечената част на помещението. Редица 200 m 2 SUP>. Когато не достига на ултразвук, достигайки електромагнитни импулси.
 • Не влияе на работата на други уреди. силни> Захранване само 4 вата. Работи от 220 V.
 • ефективност. Силен> Консумира малко енергия. Позволява ви да запишете на масово убиване заплахата от неканени наематели.
 • ул> Разпространение навсякъде, ултразвук и електромагнитни импулси през първите дни на употреба може да предизвика рязко увеличение на броя на видими насекоми. Това е така, защото създава неблагоприятна атмосфера прави неканени съседи, за да се измъкне от предварително избраните приютите за намиране на по-спокойно място. Видове, които не могат да се справят с срутиха върху тях, звукови вълни и пулсиращо поле, опитвайки се да намери най-добрата среда. Не го намери в къщата, където работи устройството, те напускат дома си.

  Комбинираният технология позволява да покрие всички пространството, заето от гризачи и насекоми, и да ги прогонят от човешки жилищата.

  Как да използвате

 • Отворете кутията за опаковане, отстраняване на устройството.
 • Внимателно прочетете инструкцията за употреба.
 • Поставете щепсела във всеки подходящ контейнер или носител. Желателно е, че изходът не е бил възпрепятстван от мебели. Превозвачът е позволено да се поставят във всяка открито място.
 • През нощта за по-добър изглед, можете да активирате крушка.
 • ол> Ръководството съветва да запази Repeller гризачи Riddex винаги. След постигане на възможно най-добрите резултати. Но много положителни отзиви за продукта казва резултатът се вижда дори когато се използват рядко. Особено, ако проблемът е просто се появи и огромен ход във вашите къща / апартамент насекоми все още не е започнал.

  Когато постоянно устройство пълно да се отървем от гризачи се извършва в около две до четири седмици. За контрола на насекоми достатъчно 1-3 седмици. След почистване на резиденцията е да се прекрати използването на устройството не се препоръчва, за да не провокира връщане на незаконно пребиваващи лица.

  Приложи Riddex позволено в апартаменти, къщи, офиси, заведения, складове и т.н., за да Поставете Repeller е желателно да се метър височина от пода до звуковите вълни се срещнаха минимален брой препятствия.

  Важно е да се отбележи, че въздействието на Repeller Riddex за гризачи и насекоми не са фатални. Така че не е нужно да лопата куп гадни останки. Също така ще има ужасно миризма от процеса на разлагане на мишки и плъхове в недостъпни кухини ви (нормален страничен ефект при използване на отрови).

  Комбинираната технология ви дава възможност за лечение на цялата къща, апартамент или институция. За да се подобри или да ускори резултата, ние трябва да си купи някои repellers. Ефектът от тях само ще се засили. Здраве увеличаване на броя на устройствата няма да се промени.

  свидетелство

  Ефективност Riddex доказано от стотици хиляди потребители. Отзиви за Riddex твърдение, че тя помага да се отървете от:

  Ли плъхове и мишки;

 • комари, мухи, молци;
 • паяци;
 • бръмбари, бръмбари, мравки и други малки животни.
 • ул>

  Може да се използва в:

 • жилищни помещения;
 • сгради с обществено хранене;
 • търговски точки;
 • Ли социални институции;

 • мазета, изби, гаражи.
 • ул>

  Устройството е напълно безопасно за деца, страдащи от алергии, големи домашни любимци (котки, кучета).

  Противопоказания

  Тъй като устройството има пряко влияние върху нервната система на гризачи, декоративни плъхове, мишки и влечуги, влечуги, хамстери, морски свинчета по време на обработката е по-добре да се получи на роднини или приятели. насекоми Repeller на Riddex не ги убие, но ще отнеме много дискомфорт.

  Спецификации

 • Материал: траен пластмаса.
 • Размери: 60 & пъти 95 мм.
 • Тегло: 95 грама.
 • напрежение: 90 250 V.
 • Силата на уреда: 4 вата.
 • Обхват: 200 m 2 SUP>.
 • Валидни време: 24 часа на ден.
 • Работа период: 2,5-5 минути.
 • Пауза: 2,5-3 минути.
 • ул>

  Притурката е сертифицирана. Идеално толерират различни температури (от -30 до 40 & °: С) и влажност (20 до 90%).

  Цена

  И все пак си купите Riddex само в Русия, Украйна, Беларус и Казахстан. Общата сума на парите, които трябва да плащат за ефективно средство срещу насекоми и гризачи, се състои от две събираеми. Първият е цената за устройството. Вторият е на корабоплаването цена, която зависи от местоположението на вашето жилище.

  Къде да купя

  Тъй като устройството е многократно доказа своята ефективност, нечестни бизнесмени са успели да установят производство на фалшиви Riddex насекомо Repeller. Ето защо, изборът на подхода на продавача с повишено внимание. Изберете фирма, която работи директно с производителя или негов официален представител. Внимавай! Отрицателни отзиви за Riddex отпуск хора се сблъскват с безскрупулни продавачи. Купете само в официалния сайт на дистрибутора!

  За да поръчате продукт трябва да оставите искане на официалния сайт на разработчика. Скоро ще се свържете с компанията. За него, можете да задавате въпроси за качество, ефективност, доставка, връщане и т.н.

  Плащането се извършва при получаване на стоката и са неприложими; “наложен платеж”.

  .

  пълен преглед на висока производителност ултразвукови гризачи и насекоми Repeller Riddex: принцип на работа, как да се използват, ползи, цена, от къде да си купят. Какво е Riddex? Нашето оцеляване инстинкт развит толкова добре, че при вида на мишки или хлебарки ние се чувстваме отвращение, паника, дори ужас. Тези чувства са напълно обосновани и разбираеми. В продължение на векове гризачи и насекоми донесоха човек …
  About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.