Новини

Iqooster – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, аптека

Iqooster е иновативно средство с естествен произход, които са насочени към стимулиране на мозъка. При редовна употреба на няколко пъти добавка подобрява процеса на запомняне на информация, разсейва изчезва.

Описание Iqooster

Разработване на инструменти за Iqooster се случи през 2014 г. въз основа на Неврологично болницата №15. Но преди добавката влезе в продажба, той преминал множество проучвания, които взеха участие при пациенти с съдови дистония, хронична умора, проблеми с концентрацията. След месеци на получаване на средствата от 98% от пациентите, участващи в изследването, не са наблюдавани значителни подобрения.

Принципът на действие Iqooster

действие Iqooster, насочена към укрепване на мозъка и е почти незабележимо за хората, само един ден той започва да забележите подобрение във Вашето състояние. В допълнение, поради липсата в състава на химични компоненти, тя няма отрицателно въздействие върху черния дроб или бъбреците.

Продуктът се характеризира с широк спектър на действие:

 • влияе положително координация и фини двигателни умения на ръцете;
 • насърчава по-бързо вземане на решения, което е много важно за хората, които държат лидерски позиции;
 • намалява чувството на безпокойство или страх;
 • осигурява бързо възстановяване от депресия;
 • има укрепване ефект на зрение;
 • нормализира съня, подпомага по-бързото сън;
 • осигурява съживяване ефект на памет, помага за укрепване на връзките между мозъчните клетки.

Съставът и формата на издаване Iqooster

Освобождаването на добавката е под формата на капсули и прах.

Състав:

 • злато Shilajit се препоръчва за употреба от Министерството на здравеопазването на Русия, като един от най-добрите компоненти в контрола на сезонни заболявания, както и при възстановяване след операция;
 • рогата Алтай елен – съдържа много полезни микроелементи и витамини, е укрепване ефект върху имунната система, подобрява кръвообращението в мозъка;
 • камък масло в състава си 49 микроелементи, има укрепване и лечебен ефект върху тялото, подхранва и окислители мозъка;
 • екстракти и екстракти от лечебни растения – имат положително въздействие върху всички системи на тялото, по-специално на имунната, репродуктивна, храносмилателната и нервната

.

За да знаете свойствата на компонентите на добавката

Взаимодействието на тези компоненти добавя към цялостния ефект на добавката.

показания за Iqooster

употреба означава Iqooster показано в следните ситуации:

 • присъствието на хронично главоболие и мигрена;
 • системно натоварване на мозъка и стрес;
 • присъствието на разсеяна внимание и лоша концентрация;
 • замъглено виждане;
 • тремор на ръцете;
 • кошмари и чести пристъпи;
 • вегетативно-съдовата дистония, редовни хипертензивни кризи;
 • както и предотвратяване на патологии като Паркинсон и Алцхаймер;
 • повишена агресия, ясно дефинирани девиантно поведение при деца в преходен възраст.

Инструкции за употреба, Iqooster

Във всеки пакет означава Iqooster, независимо от формата на прах или капсули, има инструкции за употреба (това е да се отбележи, че цената на двата състава са еднакви). Съгласно указанията, дозата на добавката напълно зависи от възраст на пациента и тежестта на настоящото заболяването.

След стандартната схема на капсули трябва да се приема три пъти на ден за една част, по време на хранене (алтернативно получаване на това – бяло, жълто, зелено).

Както за прах, трябва една лъжица означава да се разрежда в 100 мл пречистена или преварена вода. Продължителността на един месец.

противопоказания и странични ефекти Iqooster

Инструментът е противопоказан за използване в такива случаи:

 • на възраст 7 години;
 • периода на провеждане на хранене на бебето и на гърдата;
 • алергична реакция към някоя от съставките.

Странични ефекти след приема на добавката не е бил открит.

Къде да купя и колко?

На разположение на официалния сайт

Според многобройните отзиви на клиенти, закупуване на Iqooster в аптеката, невъзможно. Трябва да се поиска на официалния сайт на производителя, цената е 990 рубли. На обикновени дни на добавката ще трябва да плати 1980 рубли. При резервация на курс често предлагат отстъпки.

предимства пред аналози Iqooster

Основното предимство на добавката върху подобни инструменти е липсата в състава на химични компоненти, които нямат отрицателно въздействие върху състоянието на вътрешните органи. В допълнение, цената на ръководителя на Booster е много по-достъпни, отколкото на други хранителни добавки на подобен ефект.

отзива на лекарите

Onopko Сергей Николаевич Астрахан

Съвременният ритъм на живот провокира засилване на стреса върху мозъка, което води до понижаване на качеството на памет, лицето става разсеян. За да се избегне, че аз препоръчвам на моите пациенти инструмент Iqooster.

Surgun Олга Krasnodar

Не особено доверите състава на добавка, която съдържа само натурални съставки. Въпреки това, Iqooster не е изключение и, с помощта на много от моите пациенти, подобряване на тяхната памет и цялостното състояние.

кленти Iqooster

Ian,

Преди пет години имах инцидент, в резултат на травматично увреждане на мозъка. Това доведе до факта, че става все по-разсеяна, винаги има какво да се забрави, но се дължи на факта, че аз съм счетоводител, работата също има проблеми. Посещение на нов лекар, аз получи препоръка за придобиване на Iqooster и след курс на използването му, всички се върнаха по местата си. Сега съм много внимателни и пълни с енергия.

Peter,

Постигането рейз по време на работа, аз бях много щастлив, докато не осъзнах колко увеличеното натоварване. Станах много трудно да се помни, нова информация. Реших, че спешната необходимост да се направи нещо и поръчал Iqooster. След 5-дневно лечение състоянието ми се нормализира, и аз напълно разбирам от работата.

Дмитрий,

Той беше напълно сигурен, че това означава още един развод. Но реших да го пробвам. В резултат на това съм напълно изчезна проблеми със съня. Големите инструмент.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...