Новини

Instant Roll – машина за рула и суши: ревюта, цена, къде да купите

Не разполагате с време, търпение и умения за правилното формиране на суши и ролки? Иновативна машина Instant Roll лесно и приятно увийте дори хлабави съставки във всяка база, можете освобождава от нервно напрежение и упорита работа.

Какво е Instant Roll?

японски дълголетие, добро здраве и красота трайно се нарича тиха завист на много от развитите страни. Средната продължителност на живота на Тихия остров е около 80 години за мъжете и 87 години за жените. Това са най-високите стойности в света!

Експертите отдават на “вечната младост” на японците с правилният подход към храненето и балансиран хранителен режим. Основните продукти на националната кухня са ориз, морски дарове, риба и соя. Благодарение на тази диета, населението на острова получава всички необходими витамини, минерали и хранителни вещества. По този начин тя не натоварва организма с излишните мазнини и празни калории. Всички тези продукти са перфектно съчетани в любимите си ястия от традиционната японска кухня и се стори; суши и ролки.

Отговорът е японската тайната на дълголетието, направен от хора от други страни, които желаят да получат една и съща здраве, маса за улов на риба. В началото на XXI век, популярността на суши и ролки достигна. Днес, почти всеки европейски град с население от над 100 хиляди души има поне един суши-Studio. Начало кухня също е обогатен с много рецепти на японски ястия.

За правилно и красиво приготвени суши и ролки, трябва да притежават знания и ловкостта на главен готвач на суши. Процесът на започване на различни съставки в нори, омлет, листа Perilla или дори “хартия” соев е много трудоемко и изисква значителни търпение. За да се ускори този процес, находчиви инженери изобретиха уникално машина Instant Roll. Той е лесен за използване и изключително полезен в кухнята.

Предимствата на машината ролки:

 • максимално опростява процеса на получаване на традиционни японски ястия;
 • намалява количеството изразходвани за времето за готвене;
 • образуват любимите закуски е отличен, подобна на тази, която се сервира в суши студия;
 • направи вкусна храна по всяко време;
 • шайба със сигурност ще ви изненада случайно nagryanuvshaya гости.
 • ул>

  Instant Roll и се стори; революционно изобретение, за да ви помогне да създадете вкусна и здравословна кулинарни шедьоври. Използвайте го, дори и едно дете. Храната се приготвя бързо и лесно.

  Външен вид и технически характеристики

  Машина за суши и ролки Instant Roll е малък по размер и много компактен. Той не заема много място на кухненската маса, което е особено приятно, когато се готви да посреща своите гости. Вътре е широка лента, които са подредени съставки. На стените на предоставяните клиповете, които помагат да се определи лентата в центъра. Масивна титуляр образува ролка.

  Изработен от качествена пластмаса, която е идеално чиста и с течение на времето не губят своите оригинални свойства.

  Тежи устройство за ролки само 270 грама. Размери: 78 х 185 х 62 мм.

  Суши в машината

  Процесът на готвене любимите си ястия от традиционната японска кухня е много прост и интересни. То не изисква специални умения и допълнителни елементи (напр. Бамбукова подложка).

  За да се готви суши или ролки, което трябва:

 • Леко намокрете лентата да се обърне и да го постави на определеното й място в машината.
 • да поставя лента приготвената лист нори или всяка друга обвивка слой (омлет, соев хартия и т.н.). Желателно е, че ширината му съвпаднат с ширината на лентата, въпреки че не се изисква. След известно време, придобити експлоатационен опит ще ви кажа какво е широчината на основите е по-добре да се избере.
 • За да се налагат на опаковъчната слой или директно на празна лента плънка. Всеки какво искате: ориз с риба, морски дарове, зеленчуци, яйца, дори и плодове.
 • За да се определи лентата в центъра с две задържащи скоби. Един от тях се поставя в специален отвор, намиращ се на центъра, а втората припокриване на първия.
 • С едната ръка, издърпайте държача на панделка, като в същото време държи резето с другата ръка.
 • Оставя клемите на първоначалното положение.
 • Да вземем ролка или суши.
 • За да се повтаря действията си.
 • ол>

  Всички изобретателен е просто! В рамките на няколко секунди от набор от обикновени продукти машина Roll обрат Instant любим японски ястие. Не е нужно да е мръсна. Всички съставки на храната е изцяло поставени в основата. Всяко специално образование! Не са дълги часове на тренировки на метод на опаковане! Суши перфектна форма ще изненада дори опитните любители на кулинарното изкуство!

  В допълнение към стандартните роли можете да си приготвите експериментални ястия. Например, извара увийте парче банан и ягоди или пай скрий краставици и зелени. Въображението ще ви каже какво да правя!

  Преди първата употреба, не забравяйте да миете Instant Roll под течаща вода със сапун. Това ще премахне промишленото замърсяване и прах.

  Предимства

  Първото и основното предимство на това изобретение е, че с него качество суши и ролки може да се готви у дома. Много фенове на домашно приготвена храна, преди да се отказали да създават тези ястия, поради сложността на тяхната подготовка: без значение колко те се опитаха да се върти ориза с помощта на Мат, те не биха могли да го направят. Машина за суши и ролки Instant Roll прави всичко. Точно, бързо, без нерви и разглезени съставки. Чудо, не помощник!

  С устройството, което няма да има нужда да се харчат пари за посещение суши студия. С него вие ще знаете точно какво да се яде, как да изберете съставките за ястия.

  Други ползи включват:

 • Speed. Силен> готвене вкусни Време е сведена до минимум. Дори и най-натоварените чиновници в периода, например, кафе-пауза, ще могат да се насладите на вкусна храна, приготвена в рамките на няколко секунди. Преди това, обаче, трябва да се запасите всички съставки.
 • лесно. Силен> процеса на готвене е опростена да грозота. С Instant Roll дори дете в състояние да се храни сам. Само няколко прости движения и суши са готови!
 • Плътност. Силен> Апаратът не заемат много място. Тя може да се сложи на всеки рафт в близост до рецепция, в точното време бързо да извличам и да направи вкусни ястия.
 • Лесно операция. Силен> Продуктът се поддържа лесно. Достатъчно, за да го измийте с топла вода с мек почистващ препарат или обикновен сапун и тя е готова за следващото използване. Всички елементи са Instant Roll държим здраво за местата си. Подвижните части са добре прикрепени. Те могат да бъдат отделени от основната тяло, измиване и сложи на място.
 • ул>

  Разработчиците на уникален дизайн са се опитвали да правят толкова прост и удобен. Готвене с Instant Roll се превръща в празник!

  Цена

  Интернет съдържа много цитати за този продукт. Неоправдано ниски даден направо фалшификация, която може да се разпадне всеки момент. Официален дистрибутор, които работят директно с производителя и неговите дилъри, предлага да купи Instant Roll на тази цена:

  Отделно ще трябва да плащат корабоплаването. Цената зависи от това къде се намирате.

  Къде да купя

  За да купите високо качество Instant Roll машина предлага на официалния сайт на дистрибутора. Отивате на официалния сайт на дистрибутора, ще получите пълна информация за начините на плащане, срокове за доставка, декларация за поверителност и гаранции.

  Изобщо не разполагате с време, търпение и умения за правилното формиране на суши и ролки? Иновативна машина Instant Roll лесно и приятно увийте дори хлабави съставки във всяка база, можете освобождава от нервно напрежение и упорита работа. Какво е Instant Roll? Японски дълголетие, добро здраве и красота трайно се нарича тиха завист на много от развитите страни ….

  Ralitsa Yankova Ivankova

  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
  Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

  Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
  Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

  Може също да харесате...