Новини

HealthySight – точки масажор за очи: ревюта, цена, къде да купите

облекчаване на главоболие и да се върне частично загубили зрителна острота без хирургическа намеса и лекарствена терапия. Иновативна в чужбина строителство, слънчеви очила масажор HealthySight, преглед на която е представена по-долу, ще ви спаси от главоболие и проблеми със зрението в продължение на няколко седмици.

Какво е HealthySight?

Акупунктура е популярна посока на традиционната китайска медицина. Лечение на различни заболявания се извършва чрез въвеждане в определени точки по тялото с определен размер игли и последващото манипулиране с тях. В Китай се смята, че жизнената енергия тече през определен канал. Ако действате по точки, разположени в “меридиани” на канала, той ще напусне болка и някои заболявания. Принципът на акупунктура, но без игли, се използва за създаване на масажни точки HealthySight

Предпоставка за възникването на едно уникално устройство е идеята, че учените са главоболие, първите признаци на увреждане на зрението, умора, др неприятни състоянието могат да бъдат преодолени без да използвате медикаментозна терапия. Това е достатъчно, за да повлияе на определени точки в изкуствено генерирани магнитно поле. Тази хипотеза е формулирана на базата на най-новите постижения в областта на биофизика и акупунктура медицина.

След серия от експерименти, европейски и китайски учени са изобретили революционно устройство, което има за цел да премахне главоболие и подобряване на зрението.

Приличам очила

Външен вид напомня на HealthySight стилен слънчеви очила велосипедист. Дизайнът е създаден специален компютърна програма. Едно от условията на програмата е точно възпроизвеждане на акупунктурни точки по лицето. Благодарение на това устройство, не само повтаря формата на периорбиталната област, но също така и най-точно показва местоположението на точките на жизнена енергия.

В HealthySight вградени 22 масаж на пръстите. В края на всеки магнит, изработена от сплав от редки земни елементи.

В средата на специалното отделение, където да поставите батериите в, е микромотор. Той създава интензивността на вибрациите и честотата сте избрали.

Устройството е програмиран до 9 програми. Бутон за превключване на програми в горната част на предната част на изобретението.

Материалът от който са направени очила пластмаса. Fingers силикон.

Прикачени притурката за широк здрав каишка, чиято дължина може да се регулира в съответствие с характеристиките на черепа.

Тегло: 280 гр.

Как те работят

Учените са доказали, влиянието върху човешкия организъм външното магнитно поле. Когато са изложени на определена точка, че помага за активиране на метаболизма, нормализиране на кръвния поток, oxygenization (насищане с кислород), храненето на органи, тъкани. При активиране на инструмента създава вибрации с различна интензивност. Тези вибрации в акупунктурните точки предават магнитните съвети. По този начин има точков масаж периорбиталната зона.

Благодарение на масаж:

 • aktiviziruyutsya притока на кръв към мозъка, тъкани, лицевите мускули;
 • всички клетки, които са изложени на устройството, по-бързо кислород и хранителни вещества;
 • отпуснете очите си;
 • мускулни спазми са отстранени;
 • нормализира дейността на органа на зрението;
 • е умора;
 • главоболие изчезват.
 • ул>

  Очила очите масажор HealthySight, както и потвърждение за обратна връзка, се справя с мигрена, увеличаване на зрителната острота, подобряване на качеството на съня, дори и да ви помогне да се изгладят бръчките и премахване на кръговете от умора под очите ,

  Как да използвате

  Производителят препоръчва да използвате устройството всеки ден в продължение на 3 серии през целия ден. Поддържайте очила и се стори; около 5 минути. Но Отзивите на клиентите казват, че е по-добре да не се премахне изобретението, около 10-15 минути. Така че ефектът ще бъде по-силна и ще продължи по-дълго. Основното, което да се запомни: не носи масажор за повече от 20 минути, в противен случай резултатът може да е обратен на желания ефект.

  Преди употреба, бъдете сигурни, да се свали обичайните си очила или лещи. Направи масажи по-добре в легнало положение. Така ще можете да се отпуснете, не само на очите си, но цялото ви тяло.

  След 2-3 седмици редовна употреба ще забележите намаляване на броя на главоболие, подобряване на зрителната острота и да се увеличи умствената дейност. Леко подобри състоянието на кожата. Тя е обогатена с кислород, ще ласкае, удобно и свежо. Бръчките постепенно ще изчезне като мускулите на лицето ще бъде тонизирана.

  За устройство започна своята работа, трябва да:

  Ли Поставете батерии (те трябва да придобият предварително и се стори, набор, те не са включени);

 • за носене на устройството на окото;
 • да включва;
 • натискане на бутоните, за да изберете желаната програма;
 • приеме спокойно положение;
 • , за да се насладите на масаж.
 • ул>

  Най пробвал очила масажор HealthySight са съгласни, че след един месец много от проблемите, свързани с визия, смея и главоболие вече не се притеснява изобщо.

  Следва да се отбележи, че устройството не е панацея. Ако мигрена, са вследствие на възпалителни процеси, рак и вирусни инфекции, продуктът само малко ще облекчи състоянието, но няма да излекува заболяването. Същата ситуация е с очите. От такива сериозни заболявания като глаукома, катаракта, иридоциклит, страбизъм, конюнктивит и други подобни, за да се отърве от машината не може. Такива заболявания се нуждаят от спешна намеса на квалифициран специалист. Самолечението е неприемливо!

  Да не забравяме за ползите от упражнения за очите и са неприложими; преди процедура за масаж, можете да направите леки упражнения. Ефектът на комплексното влияние само ще се засили.

  свидетелство

  Очила око масажор HealthySight и се стори; чудесен лек за главоболие и проблеми със зрението, така че устройството е подходящо:

 • всеки, който се стреми да се върне зрителната острота;
 • с късогледство, далекогледство и астигматизъм;
 • студенти старши гимназията, които страдат от умора или изпитват дискомфорт от прекомерна софтуер натоварване. Това е по време на юношеството, което се появява така наречената “спазъм на настаняване”, в бъдеще, което води до късогледство. Масаж изобретение ще облекчи спазъм и да се предотврати загуба на зрение;
 • хора, чиято работа е пряко свързана с натоварване на органите на зрението: преподаватели, програмисти, счетоводители, шофьори, художници, секретари, дизайнери и др .;
 • на възраст пресбиопия, често при хора след възраст 40;
 • , който желае да се подобри състоянието на кожата на лицето, да се отървете от бръчки по лицето и кръгове под очите;
 • главоболие, безсъние, невралгия.
 • ул>

  Благодарение на пълна релаксация и стимулиране в същото време влиянието на проблеми със зрението и мигрена за доста кратък период от време, ще бъдат отстранени.

  Противопоказания

  Универсална машина, подходяща за мъже и жени от почти всички възрасти и професии. Но използването му има малко противопоказания:

 • изгаряния на главата и лицето част от някаква степен;
 • следоперативно състояние след хирургична интервенция в органите на зрението;
 • възпаление на органите на зрението;
 • наранявания на главата.
 • ул>

  цена

  Очила масажор HealthySight и се стори; доста обща изобретение. Така че можете да го закупите в различни страни.

  Къде да купя

  За да не се препъне в разпространено подправяне, купуват HealthySight е от оторизиран дистрибутор, които работят директно с производителя или неговите дилъри. Намерете това устройство в аптеките или търговски вериги невъзможно. Официален дистрибутор продава очила масажор чрез официалния си уебсайт. Там ще можете да прочетете всички условия на плащане и доставка, както и да се запознаете с гаранциите и декларацията за поверителност.

  Ralitsa Yankova Ivankova

  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
  Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

  Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
  Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

  Може също да харесате...