Harmonica- коментари

[Total:    Average: /5]Капки HarmonicaLinea мнения, цени, коментари официалния сайт

купи HarmonicaLinea – средство за отслабване в Мурманск

тази Декларация за поверителност. Декларация за поверителност Тема 1.

Harmonica

Сайт администрация предприема необходимите организационни и технически мерки за защита на личните данни на Потребителя срещу неразрешено или случайно достъп, унищожаване, промяна, блокиране, копиране, разпространение и други незаконни действия на трети лица. Тази Декларация за поверителност се отнася само за сайта «Madjordom.ru».

предостави на потребителя ефективно клиенти и техническа поддръжка в случай на проблеми, свързани с употребата на уеб сайта. Идентифицирането на потребители, регистрирани на сайта, за поръчка и (или) за сключване на договора за покупко-продажба дистанционно начин с «Madjordom.ru» HarmonicaLinea -. вкусна диета капки чаша вода и капка HarmonicaLinea – това е всичко необходимо, за да се увеличи скоростта на изгаряне на мазнини и да предизвикат системни загуба на тегло Преди да кандидатствате до съда за спорове, произтичащи от взаимоотношенията между потребителите на Интернет страницата и администрацията на сайта, е задължително да се декларира жалба (писмено предложение за доброволно уреждане на спора). Използване на информацията само за целите, посочено в п. ул>

Оферта HarmonicaLinea – средство за отслабване, в размер на до 800 RUB на филиал CTR

Преди да кандидатствате до съда за спорове, произтичащи от взаимоотношенията между потребителите на Интернет страницата и сайта на администрацията, е задължително да се декларира жалба (писмено предложение за доброволно уреждане на спора). Вземете предпазни мерки за защита на поверителността на личните данни на потребителя в съответствие с процедурата, който обикновено се използва за защита на този вид информация в съществуващите бизнес практики. Използвайте информацията единствено за целите, посочени в ал. 4 от настоящата Декларация за поверителност.

Осигуряване на потребител с неговото съгласие, актуализации на продукта и специални оферти, ценова информация, бюлетини и друга информация от името на сайта или от името на сайта на партньора си. Всяка друга лична информация, които не са посочени по-горе (история на покупките, които се използват браузъри, операционни системи и т.н.), е обект на безопасно съхранение и неразпространението, с изключение на случаите, предвидени в с.

В случай на несъгласие с условията на Декларацията за поверителност трябва да спре използването на сайта. Моля, имайте предвид, че онлайн измамници, които предлагат, за HarmonicaLinea за 99 рубли, няма телефонен номер онлайн магазин. Поръчка може да се използват само формата за обратна връзка с вашето име и телефонен номер. В този случай, измамници, наричат ​​себе си на клиента за броя на подменютата, който след това е невъзможно да се достигне.

«Madjordom.ru» не контролира и не носи отговорност за сайтовете на трети страни, където потребителят може да отидат на връзките на разположение на сайта. Нова

Декларация за поверителност влиза в сила от датата на публикуването й на интернет страницата, освен ако не е предвидено друго в новата версия на Декларацията за поверителност. Update, допълни информацията, предоставена на личните данни в случай на промяна на тази информация. В случай на загуба или разкриване на лични данни информира за управление на потребителя за загубата или разкриването на личните данни.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*