Grafen Master naturewise ножове: ревюта, цена, къде да купя

[Total:    Average: /5]

Значителен принос за готвене с спазване на рецептата се справят добре подострени ножове. Sharp инструмент успехът на дома и професионални готвачи, защото голяма част от вкуса зависи от правилното размера на частиците в ястието. За професионално качество определя облика порции, много вкусни и вкуса. В действителност, за домашен майстор, устройството също е важна. Наистина остри ножове Grafen Master могат да повлияят на магически хармонията на вкуса на храната, за да се превърне в посредственост талант.

Материал за острие

В нашите кухни отговарят рязане прибори, изработен от сплав, неръждаема стомана, с висока якост, поне режещото тяло е направен от керамика. Според йерархията на храна нуждите на Маслоу е най-важната човешка потребност, така че подготовката изисква значителен дял в живота. Време е ресурс, в която хората постоянно се нуждаете от. Съответно, готвенето трябва да регулираните минути. Не винаги по този начин, тъй като стомана понякога се смила, изразходване на допълнителни минути и керамика има силно несигурност.

модерен разтвор на приложението проблем в производството на кухненски елементи, направени от “сплав” на графен оксид и стомана. Графенът и се стори; двумерен полупроводници, получен чрез руски учени през 2005 г. въз основа на Университета в Манчестър, отделяне на частици от графит. Вграден едно растение в света на промишленото производство на веществото с широчина 1 атом. През 2010 г.-те години на свойствата на материала са били изучавани от различни науки. Така че експериментите показват, че добавянето на графен към метала улеснява тегло, повишава якостните характеристики на няколко пъти.

Използване на материала на 21 век в ежедневието позволено да прави naturewise ножове Grafen Master. Blade с графен се използва без заточване според производителя до 10 години.

Задаване на оборудване

За удобство при използване магистър Grafen придобие пълен комплект. Ножовете са направени пакет, състоящ се от 5 пушки с различна дължина, ширина, дебелина и модел на работа:

 • инструмент с 8-estimerova накрайник за нарязване меки плодове;
 • нож дължината на работния орган 12 см за универсално приложение;
 • нож с вълнообразен размер острие 19 см;
 • с обичайните 19-theantimicrobial ръб;
 • нож готвач режещо тяло е с дължина от 19 см;
 • атрибут за почистване зеленчуци;
 • багажник нож с магнит.
 • ул> в положение на комплекта лесно. Тя не се състои в чекмеджето, я сложи на масата в уникална стойка. Последната част на комплекта е направена от пластмаса и магнитна лист се поставя вътре в стените. Външно, поставката е подходяща за всеки интериор кухня, тъй като тя може да бъде украсена от клиента.

  Какво е то, използвани за

  При закупуване на комплект Grafen Master предлага обучение в използването на всички ножове. Любима част от колекцията става ножа на главния готвач. Дължината на тялото 19 см работа, дебелина 3 mm височина около пет cm. Таблица обект има максимален обем и тегло, лесно се вписва в ръката си и разфасовки без усилие на трайни продукти, например, хрущяли, кости. Поради размера на остриетата за рязане на зелето се превръща в една проста задача. Тегло дръжка ви позволява да победи на говеждото, преди печене или рязане.

  Подобно на горното по дължината на острието на нож за месо. Различна дебелина и широчина ръбове, са съответно 1.5 mm и 2 cm дължи на разликата в размера на “кама” не са съкращения и парчета месо за определени равни частици. В крайна сметка, след пържене филийки по определен начин, разпределени в една чиния, която изглежда апетитна и красива.

  Трето нож с подобни размери. Той е много по-различна форма на метална част, която е подобна на ножовка. Такива параметри помогнат за намаляване на пресни, меки хлебни изделия тънък skincamo.

  Среден размер на работния орган и ndash; универсалната ножа. Дължината му е 12сантиметра. Използва се за нарязване зеленчуци и плодове. Форма и размер на острота ви позволява да перфектно нарязани филийки и да се създаде уникалната красота и вкуса на листните салати или плато с плодове. Нова метална ви позволява да настроите размера на частиците, че промените в наслада от нарязани на храните.

  Използване на кратко нож работата по зеленчуците. Поради малкия ширина на острието по 1 см, дължина 8 см лесно чисти зеленчуци и плодове и правят фигурни съкращения. Този вид съкращения, необходими за една прекрасна храна на масата. Зеленчуците се нарязват прави парчета, които правят универсален инструмент, и изрязани на проста форма обекти.

  Много собственици са отбелязали, трудността при почистване на картофи и други зеленчуци с ножове обикновените модели. Grafen Master оферти за решаване на проблема с марката с белачка като по-остър. С негова помощ картофа се почиства без загуба на плодове върху кората.

  Характеристиките на продукта

  Авторите, които са развили ножовете Grafen Master, дадоха изобретението с високи характеристики. Нови аксесоари за маса се открояват на цвят, с матов черен цвят на рязането и титулярите. Избраният за външната уникалността и елегантност на продукта декор. Върхът е изработен от неръждаема стомана с висока якост с добавянето на графен в металните слоеве.

  Поради съдържанието на наскоро открит двуизмерни полупроводникови ножове имат якост по-голяма от стойностите за конвенционалните метали повече от три пъти. Съответно инструментът е трудно да се прекъсне и да се счупи или развали, но остротата остава високо в продължение на много години. инструмент Таблица пресича цялата храна, без натиск при него за подготовката на върха с лазер, и нарязаните съставки имат гладка повърхност рязане.

  Използване графен, който има множество здравни свойства, в комбинация с антибактериално покритие прави ножовете са напълно безопасни за човека. На повърхността на оръжията никога не се размножават вредни бактерии или микроби. режещи продукти контакт самолетни удължават срока на годност. Заедно с антибактериални, инструменти покрити с хидрофобно вещество, което се превръща в отразяващата повърхност мръсотия, мирис или вода острието.

  Държачи на работните части са направени от здрав без приплъзване пластмаса в удобна, ергономична форма. Форма на дръжките разпределя тежестта по цялата дължина на “Камата”.

  Как да използвате

  Инструкция комплект включва описание на правилата за използване на графена столово хранене асистенти. За нарязани продукти, новите устройства не трябва да имат способностите точно обратното. Устройствата се използват по същия начин като конвенционалните стоманени ножове.

  Преди началото кълцане подготвени място на работа. Почистете определяне на масата с кърпа с почистващ препарат. Почистете съвет на уреда и рязане. Бъдете сигурни, да се измие на съставките. Ръцете защита ръкавици и да се измива добре с вода и сапун, на главата си шапка на главата, косата не пада и не се смесват с храна.

  рязане храна е обикновено, обичаен за получаване на човешки начин. Желателно е да се отделна храна и няма натиск, и преместване на “кама” отпред назад. Обикновено амплитудата на изместване трябва да е половината от острието. Графен остриета са разделени на части, при най-малкото движение, което значително ускорява процеса. Трябва да се помни, че ключът към успеха, когато се работи с оръжие GM, това не е движение на ръката от тялото и обратно, както и достатъчно, за да натиснете леко дръжката. себе си нож се понижава, рязане храната на парчета.

  В края на процеса на готвене е за почистване на работното място на голям отломки и извличане с гъба с измиване на съдове. Подобно dritsa дъска за рязане. Таблица инструмент достатъчно дълго, за да изплакнете с чиста вода, избършете и постави на стойка.

  Как да съхранявате

  Поради съдържанието на метални две измерения материални средства на GM не изисква задължително или на специални грижи. Печатни на дръжки и остриета антибактериални, хидрофобно покритие спести елементи от прах или миризми, накисва други средства за неръждаема стомана. Покрийте нов нож може да запуши порите на дръжката или острие, което не физически проникне вътре бактериите и микробите, които създават злонамерен зловонни аура.

  За инструменти на графен не е важно температурата на съхранение, което ги отличава от метални и керамични средства, промяна на характеристиките на нагряване или охлаждане.

  Просто измийте черни “кинжали” преди и след готвене.

  Цена и къде да купя

  Оригинален продукт се разпространява само чрез официалния сайт. Купете Grafen Master просто достатъчно, за да преминат специална процедура. Посетете портала изводите на потенциалните купувачи към формуляра за поръчка. Тя изисква име въвеждане и контакт телефонния номер. След въвеждане на информация, щракнете върху бутона “Поръчка”. В рамките на няколко часа с контактите на купувач мениджър. Служителят разбере подробностите:

 • нужда от оръжие за определен вид или група;
 • броя на покупки;
 • адрес за доставка;
 • начина на плащане.
 • ол>

  Продавачът поема продажбата на стоките от набор или поотделно, с или без доставка, плащане във валута на страните от ОНД чрез банков превод или плащане в брой на куриера. Приоритетът е доволен клиент, така че плащането е след получаване и проверка на стоките, както и комплекта идва с куриер на няколко дни, след като разговаря с Управителя

  купувачи, които се използват мечове GM изненадани от качествата си , Коментари и мнения може да се види, че графенът е наистина чудесен материал, който може да подобри живота на съпруги.

  Значителен принос за готвене с спазване на рецептата се справят добре подострени ножове. Sharp инструмент успехът на дома и професионални готвачи, защото голяма част от вкуса зависи от правилното размера на частиците в ястието. За професионално качество определя облика порции, много вкусни и вкуса. В действителност, за дома майсторът и устройството също …

  About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.