Fuzzy – бамбук каре с подплата: мнения, цена, къде да купя

[Total:    Average: /5]

Съвременните технологии дават възможност да се използват най-нежни и меките тъкани и материали. Bamboo карирана Fuzzy е един от тези нововъведения. Топло материал и изглежда перфектно с одеяло във всяка стая на апартамента.

Атрактивен мекота и нежност на влакната, които правят всяко докосване запомнящо се. Стойте по тази одеяло става просто страхотно. Plaid напомня на плюшена играчка, която дойде след тежък работен ден, и се насладете на приятна компания с чаша чай или книга. Сега, за да разберем по-добре това, което е Fuzzy, да се потопите в своя изтънчен фибри.

подплата

Популярен е универсална руно въпрос. Нито един съвременен производство не може без специфичен материал. Той е изобретен преди 40 години, но вече е завладян и става достъпна за хора от всички краища на света.

В действителност руно не е тъкани съгласно стандартен и познати технологии. Влакната са от синтетичен произход в бъркотия от преплетени един с друг. Основно вещество за производството на крайния продукт полиестерни влакна.

Тъй като всеки фабрика се опитва да въведе иновации в производството, в толкова кратко време натрупаните вече достатъчно сортове руно на същите влакна. По принцип, основната им различия са плътността и външен вид. Числени характеристики на първия диапазон индикатор от 100 до 600 г / м. тъканите се произвеждат в едностранна или двустранна форма, със значителни разлики в дължината на купчина или цвят.

Първата компания започна производство на неудобни руно продукти през 1979 г. Молдън Милс. За това, разработчиците са били удостоен с Нобелова награда.

Производство

Първият етап е производството на полиетилен терефталат влакна. Тънки влакна се екструдират при температура от пластмаса топене. Всички влакна са преплетени, образувайки трикотажен плат. След платното е важен етап температура и вода лечение. След този въпрос започна на производството на пряк руно плат. Валяци оборудвани с малки куки, така че да се справят с купчината, която се оказа, готов материал. Всеки кука спретнато грабва влакното, дърпане на повърхността, така че тъканта е пълна. Combing на влакната е необходимо за получаване на въздушносъхнещи структурата на материала.

След това сегментът се поставя в обработката на апарат protivobolevoe. Технология премахва материал от евентуални клиенти. Сега започва химикали за обработка. Всеки от съставите дарява на въси определени свойства: водоотблъскващ, антибактериални, петно ​​резистентни или антистатичен.

За получаване руно плат използва рециклирани материали. Използвани пластмаса, подходяща за тази цел. Така, производството не-отпадъци. В природата има подобен тип влакна. До известна степен, техните свойства са сходни с тези на вълнени изделия. Все пак, ако се рови в технологията на състава и производство, ние можем да се гарантира уникалността на продукта.

Полар се използва в производството на облекло, бельо, аксесоари, отоплителни уреди, домашен текстил.

Видовете тъкани и характеристиките

Има няколко критерия, които отличават видове руно тъкани:

 • плътност силна>: микро разредител 100 гр / м; ниската плътност на полярния 100g / m; средно не повече от 200 грам / m; дебелина до 300 грама / м; висока плътност на полярен 400 грама / м.
 • Лечение : анти-плъзгащи; срещу смущенията; защита от влага; защита от пожар.
 • Състав : допълнителен материал ликра за трайност; кочан за еластичност; две наслоява с водоотблъскващ горната и долната затопляне; с добавки за защита срещу силни бури ветрове.
 • ул>

  Положителни качества

  Списъкът на предимства на този материал са доста дълго и всички от изброените характеристики е проверен от обикновените хора в ежедневието:

 • не предизвиква алергични реакции. Не дразни кожата и лигавиците, така че те са идеални за вземане на нещата за децата.
 • Устойчив на микроби. Химични влакна, които не са благоприятни местообитания за всички форми на живот. Той няма да се размножават всеки насекоми, гъбички и други микроорганизми.
 • порьозност. Проводимостта на въздуха между кожата и външната среда е осигурено благодарение на присъствието на минута пори.
 • Балансът на температури. Благодарение на дишаща структура на тъканта осигурява термична регулация за тялото.
 • еластичност. Продуктът от неудобни руно прежди адаптира към наличието на човешкото движение.
 • Устойчивостта на износване. Свойствата на кърпа, подходящи за продължителна употреба с дължимата грижа.
 • лекота. Дрехи не се усеща върху тялото се дължи на ниска специфична плътност.
 • защита от влага. Fiber нещата не са в състояние да абсорбират влагата се изпарява от тялото си, само за да се оттегли през порите на външната страна.
 • не губи проводимостта на мократа състояние. Топлината се задържа вътре в продукта, дори ако плат Podmokly.

 • Не унищожени под въздействието на биологични фактори. Могат да издържат на UV радиация и температурни крайности.
 • бързо изсушаване. От синтетични влакна не абсорбират влага, дори след измиване. Не е необходимо да се изпари от дълбочината на нишките, просто се изпарява от повърхността им.
 • разумна цена. Липсата на патент и наличието на евтина суровина все още е една от най-разнообразни.
 • Комфортът на докосване. На нежност и гладкостта на влакната осигурява приятни тактилни усещания по време на контакт.
 • Не изисква специални инструменти, за да се грижи, бързо изчиства от замърсяване.
 • ул> Тези характеристики са руно и каре Fuzzy, защото е основната му компонент. Друг компонент на бамбук одеялото, което е не по-малко от първоначалните суровини за производство на фини тъкани.

  бамбук хавлиени

  Въпреки факта, че тези два компонента на същата възраст произход, технологията за производство на гъвкав хартия от растението е известен от древни времена. Сега учените са обърнали внимание на структурата на бамбук. За подробно разглеждане на растенията ни позволи да се създаде иновативен вид материя. Прежда се използва за създаване възглавници, одеяла, спално бельо и спално бельо.

  Параметри

  Изключителни представители на тази посока в производството на стомана светлина, лек и меки завивки. Те са приятни на допир и топло, не по-лошо от вълна. Тяхната гъвкавост и лекота ви позволява да използвате одеялата у дома и докато къмпинг.

  Имоти на произведения материал, имат уникалност, благодарение на ценните качества на суровини. Съберете младите филизи се извършват в девствените райони на Китай. Събиране на място без химически торове, които не се нуждаят от бързо развиващия бамбук. Горички не е заразен с гъбички. Те преминават от акари и вредни насекоми.

  Поради своите защитни качества са естествена част от бамбук не се нуждае от допълнително лечение за дезинфекция. Това древно растение е в състояние сами да чиста и защитена.

 • Антибактериален. Бамбук плат има всички същите свойства като самото растение, следователно, способни самостоятелно дезинфекция влакна.
 • Сила. Технология на производството на бамбукови нишки осигурява трайност и устойчивост на износване на готовите продукти.
 • част на растението съдържа смоли, които инхибират растежа на сапрофити. Микроорганизмите, които живеят чрез абсорбиране мъртви частици на човешката кожа.
 • Защита от алергични реакции към естествени влакна, предоставени от природата и природните компоненти.
 • Технология за производство премахва тъкан от допълнителна химическа обработка. Всички етапи на производство, не съдържат химически активни вещества. Дори и в процеса на боядисване чрез използване на природни средства.
 • Мекотата и лекота на конструкцията на структурата на плета поради старание сресване обемна кадифен купчина от валовете на иглата.
 • Порьозността осигурява по-добра абсорбция на вода. Индикатори хигроскопични характеристики на бамбукови влакна е 4 пъти по-висока от памук. Въпреки това, за климат с висока влажност такава собственост не е уместно.
 • не се натрупват ток бамбук влакна. Използването на безопасна за деца, този материал.
 • естествен материал е против стареене свойства. Млечните протеини оказват влияние върху кожата, като мекота и еластичност на епидермиса.
 • ол>

  Като взе предвид всички компоненти на Fuzzy одеялото спокойно можем да кажем за неговото положително въздействие върху околната среда и здравето на човека.

  Одеяла Fuzzy

  Каталогът представя голямо разнообразие от модели за артикули с различни цветове. За да изберете подходящ вариант хората седят зад компютъра по цял ден, обръщайки се на страниците на сайта.

  Тези материали, използвани в производството на хипоалергенен. Ето защо, в одеяло можете да се обвива с малко дете, че всичко е уютна и приятна в хладно есента и мразовити зимни дни. Благодарение на прост, но елегантен дизайн интериора в стаята, за да се трансформира и изпълнен с приятни цветове.

  Одеялото не привлича прах и не се натрупва електричество. Въпреки двукомпонентен състав, каре не изисква специални почистване или преработка. Достатъчно, за да инсталирате на нежния програмата перална машина за фини тъкани и чистота е гарантирана. Подплата ще осигури дълготрайност на продукта, както и бамбук върха ще ви даде приятни усещания от докосване. Материята е толкова лек и порест, че лицето ще се чувстват само топлина и комфорт, благодарение на въздушната възглавница и термо-регулация. Компетентен грижи ще ви позволи да запазите оригиналните качества за дълго време.

  Цена и къде да купя

  Бамбукови килими имат дълга купчина и мека. Размерът на избраният продукт в касата на официалния сайт. Цената на продукта не надвишава 6Hammer of Thor рубли, а със сегашната отстъпка от не повече от 3000

  Практично решение за домашен уют. Новаторският дизайн на одеялото ви позволява да използвате като прикритие на леглото или дивана.

  За да го поръчате трябва да се остави на заявление на уебсайта. Операторите ще го прегледа и ще се свържат с Вас в рамките на разумен срок, за да се изясни малки проблеми. Освен това, парцелът се изпраща на купувача. И плащането е извършено, след като собственик на стоките, без дефекти и отговаря на посочените описанието. Ако имате някакви въпроси, просто питам консултанта, който ще отговори на всички ваши въпроси. Купете Fuzzy много по-лесно, отколкото изглежда на пръв поглед, процедурите се извършват от комфорта на дома си.

  Съвременните технологии дават възможност да се използват най-нежни и меките тъкани и материали. Bamboo карирана Fuzzy е един от тези нововъведения. Топло материал и изглежда перфектно с одеяло във всяка стая на апартамента. Атрактивен мекота и нежност на влакната, които правят всяко докосване запомнящо се. Стойте по тази одеяло става просто страхотно. Plaid напомня на плюшена играчка, която …

  About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.