FlatFoot Pro – фиксатор за корекция на костите: Отзивите, цена, къде да купя

[Total:    Average: /5]

Назад естествената форма на стъпалото на крака, за да се приведе в големия пръст на крака, за да облекчи болката и да се възстанови по-лесно ходене ще ви помогне васал FlatFoot Pro. Преглед на иновативни разработки, представени по-долу.

Какво е FlatFoot Pro?

Valgus деформация на големия пръст на крака е доста често срещано заболяване. С жените, засегнати 10 пъти по-често от мъжете. Тя се характеризира с постепенно увеличаване на ъгъла на отклонение на палеца на страната. Успоредно с извивката от вътрешната страна на крака се формира изпъкнали бум.

причинява няколко заболявания: плоско стъпало, хормонални смущения (бременност, юноши промени в организма, менопауза), затлъстяване, остеопороза, травма, облечен тесни висок ток обувки, генетично предразположение и др

представя заболяването се развива постепенно. Рано кост е много силен, с пръст в който деформираната разстояние не повече от 15 градуса. С течение на времето, ситуацията се влошава все повече. се появяват болезнени усещания, пръстите следните голямата промяна нормалното им състояние, деформиран, се срещат единствено на грубите мазоли, мазоли. Неправилното лечение или липсата на това води до силна болка, патологични промени в гръбначния стълб, крака, бедрото, коленните стави, невъзможността да се движат независимо, увреждане.

При първите симптоми на халукс валгус трябва незабавно да се вземат за лечение. В ранните етапи на заболяването могат да бъдат преодолени с помощта на специални ортопедични фиксатор, FlatFoot Pro.

показване

Материал

Заключващият механизъм за коригиране на Bunions, FlatFoot Pro е направен от медицински силикон. Този материал е устойчив, еластичен и издръжлив, абсолютно безопасен за здравето. Не предизвиква алергии, дразнене, без триене. Поддържа естествения баланс водно-солевия, “диша”. Кожата под нея изпотяване, issuepedia. За да се носят продукти, направени от силикон са много удобни. Период на работа достатъчно дълго.

Дизайн

За разлика от ортопедична опора Shin и арка, плоско стъпало капаче Pro разполага с компактен дизайн. Той веднага се адаптира към анатомичните особености на крака и перфектно улавя фаланга в желаната позиция. Абсолютно неосезаема и невидима на крака, дори и ако тя носи обувки. Дизайн ви позволява да се носят ортопедични иновации през целия ден.

Как работи

системното прилагане на коригиращо устройство облекчава проблеми с краката, в това число:

 • Деформация на палеца. Силен> иновативни дизайн, придържа плътно към вътрешната страна на крака, предотвратява допълнително изкривяване на пръст. Благодарение на надеждно заключване, тя постепенно изравнени, отнема естествената си позиция. оста на въртене и кривината на съседна palangov спира.
 • силни възпаление, бурсит, мазоли, подутини. Силен> Устройството значително намалява налягане и щам на стъпалото, облекчава възпаление на ставите метатарзофалангеалните. Той също така изолира място мазоли от пряк контакт с обувките. В резултат на това мазолести и груби части на кожата постепенно омекотява и актуализирани. Sole отново става мека и нежна.
 • силни плоски крака. Силен> Дълготрайна задържане гарантира формирането на правилни общи позиции. Дискомфорт, свързани с неправилно положение на крака, се елиминира.
 • на изправянето на предния край. Силен> Натоварването произвежда в предната област на крака, е правилно разпределен по повърхността. Това предотвратява “животно” на носещата част на долния крайник.
 • болка. Силен> Създаване на анатомично правилна позиция на крака, настройката на палеца със своето естествено място, премахването на възпалителните процеси, които съпътстват мазоли, мазоли и подутини, в крайна сметка за облекчаване на болката.
 • ул>

  Първите резултати ще се чувстват, след като сложих моя хонорар. Пешеходна става много по-лесно. На крака в обувката ще бъде във формата близко до естественото. Леко променена походка, направо поза. След 10-14 дни ще престанат да вбесявам болката, намаляване на броя и сериозността на възпалителни процеси. Крака престават да гумите бързо. Пълното премахване на възможните нарушения на 1 до 5 месеца от ежедневна употреба. Срокът зависи от степента на заболяването.

  Тези смели прогнози не биха били възможни, ако не и за клинични проучвания, проведени от Института по ортопедия немски през 2012 г. След това проучването на ефективността на корективните устройството присъстваха около 1000 доброволци с различни форми на заболяване. Клинично и рентгенологично доказани резултати се удари лекари:

 • валгус деформация на първия етап е напълно втвърдено в 100% от случаите;
 • повече продължителни проблеми (II, етап III) поддали на консервативно лечение в 68% от случаите. 25% от субектите на оставащите 32% се наблюдава малък напредък. Почти всички доброволци признати пълното изчезване или значителното намаляване на болката и дискомфорта при движение;
 • по време на тестването на различни усложнения (бурсит, артрит) не са наблюдавани.
 • ул>

  Клинични проучвания и положителни отзиви от FlatFoot Pro говорят сами за себе. Бравата наистина помага за премахване на кривината на пръст и болезнено кост.

  достойнство

  Заключващият механизъм за коригиране на Bunions, FlatFoot Pro има редица предимства в сравнение с други методи за лечение на халукс валгус.

 • Компактните размери. Силен> Поради тази особеност на изобретението може да се носи през целия ден, да се носят всякакъв вид обувки.
 • гъвкавост. Силен> Става за всички мъже и жени с всякакъв размер обувки.
 • Лесен за използване. Силни> Всякакви специални манипулации за обличане артикули, които не се изисква.
 • комфорт. Силен> Кука удобни, почти не усети при ходене, бягане, активни физически движения.
 • достъпност. Силен> FlatFoot Pro може да се поръча във всеки руски град (например, в Самара, Барнаул, Красноярск и т.н.), Украйна (напр. В Киев, Донецк, и т.н.), близо и далеч в чужбина. Цената на ортопедични коректор приемливо за хора от различни доходи.
 • ол>

  Как се използва

  коригиращо изобретението се носи бързо и лесно.

 • Поставяне на палеца в специално предвидени дупка.
 • твърдо го натиснете към кожата.
 • ол> Така ефектът е най-изразено и бързо износване, FlatFoot Pro възможно най-дълго (най-малко 8-10 часа). Оставя се да се оставят на продукта в подножието през нощта.

  Устройството може да се носи с всяко почистване, дори низане.

  показания, противопоказания

  ортопедични изобретението има пряка индикация валгус деформация на палеца. Тя може да се използва и като превантивна мярка, ако знаете, че вашият предразположеност към заболяването. Например, ако в семейството ви е имало случаи на изпъкнали кости или работата ви включва продължително стоене прав, седнал, и т.н.

  Противопоказания за използване на този продукт е не.

  цена

  FlatFoot Pro и се стори; популярен инструмент за коригиране на Bunions. Можете да го закупите от официалния сайт на дистрибутора, като във всеки град на Русия (например, в Пенза, Новосибирск, Москва, SPb и т.н.), както и в Европа и Азия.

  за корективни устройството е изработен от високо качество силикон че безскрупулни измамниците могат да заменят силиконов каучук или друг подобен на цвят и структура материал. Така че купуват FlatFoot Pro е официален дистрибутор отговорен за качеството на продуктите, продавани. Отивате на официалния сайт на продавача, можете да прочетете допълнителна информация за продукта, разберете време за доставка, начин на плащане и т.н.

  Назад естествената форма на стъпалото на крака, за да се приведе в големия пръст на крака, за да облекчаване на болката и да се възстанови по-лесно ходене ще ви помогне васал FlatFoot Pro. преглед на иновативни разработки, представени по-долу. Какво е FlatFoot Pro? Valgus деформация на големия пръст на крака е доста често срещано заболяване. С жените, засегнати 10 пъти по-често от мъжете. Тя се характеризира с постепенно увеличаване …

  About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.