Fish XXL – отзиви, цена, къде да се купуват, купуват сега

[Total: 0    Average: 0/5]

удобен за използване спрей активатор ухапване Fish XXL, предназначени за зимен риболов предоставя добър улов при никакви обстоятелства.

Асистентът в трудни условия

спрей Fish XXL е специално проектирана за примамване риба, притежават желаната станция при ниски температури. Форма спрей освобождаване, което се обработва в превръзката. Призната като ефективно средство да се конкурират с риболов в продължение на няколко години. Участници от различни страни, като изрази задоволството си от резултата, оставили положителна обратна връзка за стръв.

Fish XXL, създадена от учени специално за риболов в студено, тъмно вода, могат да се използват във всички езера, езера, реки, морета. В случай на положителен резултат, без значение от сезона, атмосферните условия. В основата на създаването на лекарства – биология. . Целта е да се повиши временно, високоскоростен риболов

При разработването на инструмента, изследователите определят задача – да предлага на клиентите бързо, ефикасно, компактен инструмент, лесен за използване. Тестовете показват, че лекарството напълно отговаря на изискванията.

Как работи спрей

Fish XXL, получаване на лигавицата на рибата, тя дразни естествено вълнува обонянието. Вещества с силна миризма, включват рецептори, които предават импулси към мозъка. Дори ако водната гръбначни хранени, усещайки аромата, плаващ към страната на стръвта, вземете храната, да вземе стръвта. След излагане на действието на наркотици летаргични жителите на езера, реки да станат активни в студен зимен вода.

В Примамка има тъмен цвят, производителят обяснява цветовете на желание да се заобиколи защитният отговор на водните гръбначни. Те са предпазливи по отношение на ярки обекти във водата. Гъстата консистенцията на продукта позволява той да остане на върха на въдицата, която позволява използването на примамка няколко пъти. Дупките, преди prikarmlivat риба, те се завръщат отново, така че Спасителят, е препоръчително да отидете на любим сайт.

Спрей работи ефективно в подпомагането му собственик постигне следните резултати:

 • риболов става няколко пъти по-успешно във всеки вид вода, също и лед;
 • Примамка стимулира рецепторите са изключително внимателно, пълен с обекти от риболов;
 • Необходимостта от обучение през целия стръв изчезва;
 • Процесът на риболов е много по-бързо, което е важно при ниски температури;
 • улова сметка за много по-големи видове. Резултатът ще се моля на опитен, ще зарадва начинаещия рибар, плячката ще трябва да се раздават, за да продават; напълно оправдано разходите (закупуване на съоръжения);
 • За получаване на ползите от удобни за риболов, без поемане на територията на намиране на дупката допълнително чанта с примамката;
 • Няма отрицателно въздействие върху кожата;
 • Примамка привлича цели рояци от отдалечени райони;
 • лесно да се справят с много меки съвети (хирономус);
 • спрей е икономичен, удобно, може да се използва директно с ръкавици, без течност Недогряване на водата;
 • Съвместими с различен превръзка без неблагоприятен токсично действие;
 • Жителите на водите се отправят за вкусна, съблазнителен аромат;
 • Позволява на собственика да получи удовлетворение от този процес, да се насладите на природата, риболов;
 • има продължителен ефект;
 • Можете да използвате по-добър резултат на риболов, като метод за самочувствие.
READ  Rendez Vous - жени стимулант: мнения, цена, къде да купя

Лекарството прави зимен риболов лесно и приятно се дължи на факта, че миризмата привлича всички видове водни безгръбначни. Не трябва дълго време да не се ползват за замразяване в дупката – риба активност, добър риболов е гарантирана.
Състав Fish XXL

Спрей Fish XXL се състои от следните натурални съставки, които привличат рибата в ледена вода, когато е посредствен миризма. Безвредни, не замърсяващи езерото:

 • рокамбол (чесън огромни размери) – ефективно действа на сърцето, кръвоносните съдове, храносмилателния тракт; има вкус, аромат на обикновен лук; мощен привличане за обитателите на басейните, особено шаран, отлична ухапване платика, шаран, щука;
 • Коноп масло е много подхранващ, перфектно стимулира храносмилането; привлича платика, сом, хлебарка;
 • Kaffir вар – източникът на кисел вкус на тайландски, малайски, индонезийски кухня, стимулира рецепторите шаран, каракуда, лин;
 • протеин сепия е идеално усвояват от човешкото тяло; има силно влияние върху костур, сом, михалица;
 • полизахариди, аминокиселини – вещество, което липсва вода през зимата, гръбначен, вкус искат, вредни ефекти върху тялото след употреба в храната липсва
 • .

 • Естествени мазнини – привличане на всичките жители на водите (мирни, хищни, внимателни)

Активни натурални съставки в комплекса преобладават миризмата на риба, привличането им в областта на риболова, принуждавайки. ги да се върнат след определен период от време. Компонентите на спрея напълно безопасни за околната среда.
Приложение схема Fish XXL

За да използвате Fish XXL за постигане на абсолютна сила, важно е да следвате инструкциите, внимателно обработени до всички предмети. Трябва да се вземат обичайните стръвта, която винаги се използва. При риболов мирно преработка на риба стръв 3 пъти, хищници – около 8 (доза удвоили). Около една четвърт от един час те започват ухапване. Хванати няколко, отново, за да се пръска на въдицата да се поддържа миризма. – състав подлежи на частично изчистване

READ  Micronic - електронен дизайнер: мнения, цена, къде да купя

Налице е липса на риболов – трябва да почакате малко, вероятно рибата все още не са свикнали. Тя ще се побере, успехът е неизбежен. За максимални резултати, трябва да имате добра подготви предавка, както и в конвенционалната риболов, направи широка дупка. Бъдете сигурни, да се облича топло, както винаги за зимен риболов. Спрей няма да свърши цялата работа сами, тя е предназначена да помогне значително да подобри резултатите.

Когато е 1,286

спрей Fish XXL полезно да се използват следните категории:

 1. Налага гарантиран лед риболов улов в ограничен период от време;
 2. Няма възможност да се вземат риболов огромно количество стръв;
 3. Има желание да се научат нови методи за блесна;
 4. Няма възможност за търсене на нови области на риболов;
 5. роднини обезпокоени критика от липсата на улова;
 6. Няма време да се готви стръв;
 7. за туризъм, които трябва прецизно теглене, като ниски продукти;
 8. Налице е необходимост от допълване на семейния бюджет, целта – да се сложи край на отпадните продукти;
 9. Любителите на риболова, напълно забравяйки, сложността на времето, сезон;
 10. Не искат да плащат язовирите;
 11. жителите на северните региони;
 12. В желанието си да изпитат еуфория от риболов, да се намери нов смисъл;
 13. планиране да се откаже от използването на работно облекло по време на риболов.
 14. OL>

  Не е необходимо да се обърне внимание на силната миризма. Все още няма химикали, за да се използват може да направи всичко, навсякъде. Трябва да се отбележи също. – известен fact- жителите на водите като съвсем различен аромат, за разлика от рибарите

  Противопоказания Fish XXL

  Спрей активатор ухапване Fish XXL е напълно хипоалергенни, тя може да се използва всичко, но отбеляза, случаите, когато е необходимо да се отхвърли молбата:

  1. индивидуална непоносимост на компонентите на наркотици;
  2. Сред тези, които ще ядат уловени с помощта на риба, има категория хора, органът, който е в състояние да покаже, болезнена реакция към съставките. Това е малко вероятно, но ако любими хора страдат от алергии, бъдете сигурни, за да разберете подробности за предотвратяване на прекомерна реакция.
  3. OL> Рибарят се подозира, че е възможно непоносимост? Трябва да отидеш на лекар, опитайте да го за целите на сигурността, за да се пръска в стръв за да се провери риболов.
   Цената на лекарството Fish XXL

   е възможно да се купи Fish XXL при благоприятни условия, включващ:

 • в Руската федерация. – 990 RUB
 • в Украйна -. 399 UAH
 • в Казахстан тенге 5390
 • в Беларус – 39 Бел. RUB
 • в Молдова – 399 леи
 • в КИРГИЗСТАНСКИ СОМ 1399
 • в Узбекистан сума 99000
 • Азербайджан -. 24 човек
 • в балтийските страни – 24 €
 • в Армения – 13990 FMT
 • в Европа – EUR 39
 • във Великобритания – 39 лири
 • в северните страни – 490 CZK
READ  ухапване активатор - Fish XXL: коментари, цена, къде да купя

Къде да купя Fish XXL

Поръчка спрей е най-добрият в интернет портала на продавача. Този начин на пазаруване със сигурност ще затвори пътя фалшификати. Трябва само да въведете името, телефонния номер в специална форма. След започване на работата на служителите на продавача, който може да осигури обратно повикване и доставка. В Москва и Санкт Петербург, други региони да получат стоката в най-кратък срок.

удобен за използване спрей активатор ухапване Fish XXL, предназначени за зимен риболов предоставя добър улов при никакви обстоятелства. Асистентът в трудни условия Спрей Fish XXL е специално проектиран за примамване на риба, задръжте желаната станция при ниски температури. Форма спрей освобождаване, което се обработва в превръзката. Признават като ефективни средства

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.