Новини

Fingerlings Monkey – играчка маймуна за деца: ревюта, цена, къде да купите

[Total: 1   Average: 4/5]

Приятна изненада за децата от Monkey играчка се превърна зарибителен. Този интерактивен емоции маймуна в малки деца. Нейната фиксиран към пръст и малък, хващане краката и опашката. В допълнение публикува разнообразна смесица от звуци, подобни на маймуна. Това е божи дар за родителите, за да примамват децата в прекрасния свят на фантазии и игри.

Дизайн напомня на реколта бебе кукли за идеи за играчки платформи. Модели обикновено се провеждат на ръка и е естествено.

Историческа бележка

Doll тип кутия се появи преди нашата ера. Древна експонат е фигурка издълбани от мамут кост в Чешката република. Възрастта на находките в диапазона от 30 до 35 хиляди години. Това не е просто цифра. Крака и дръжки са направени и са проектирани отделно, а след това, прикрепени към тялото за мобилност. Може би това не е ранното откриване, но и за учените, фактът е отправната точка на историята на възникването и развитието на интерактивни кукли или играчки. Въпреки далечни предци са инвестирали различно значение в производството и използването на кукли. Те са направени по подобие на човек, следователно, се счита за хранилище на душата.

Говорейки за славянска история, куклата е смятан за чар. Булката и младоженеца като подарък определено даде кукли. Подаръкът е трябвало да защитават семейното жилище.

В допълнение към ритуалната смисъла на куклата е направена в древни времена и като играчка. Древните египтяни на висшата класа право на децата да използват луксозен кукла играчка. За производството на подадена магьосник първокласен съда. Реалистични лица viralimalai восък. Ръцете и краката могат да се движат свободно.

гръцки майстори трябваше да се справят с много поръчки за кукли за богатите благородници. Цифрите почиства дрехите по поръчка и се придружават от собствения си малък микрокосмос. Въпреки това, децата са били забранено да играе, парчетата са крехки.

Франция стартира първата механична кукла. Първият подобен механизъм е разработен и тестван в края на 17-ти век. Още от майстори на 18 век постигне съвършенство в производството на механизми за куклен. Предимно фигурки, проектирани от часовникари. Кукла различни външни и вътрешни устройства. Masters създаден цели машини градове, където всяка кукла се даде специална роля. Съвсем реалистично действие, движение, придружено от звуци.

революция в производството на детски играчки

революционна стъпка в превръщането на играчки се случи в 17-ти век. Френското са новите тенденции, те искаха да остане за дълго време. Куклите, извършени с оригинални проекти в техните гардероби, че всичко е обмислено до най-малкия детайл. В благородните семействата на руски кукли, специално поръчани от чужбина жени за себе си и своите деца.

Революционен скок напред настъпили в началото на 19 век, когато производството на кукли идва от фабриката. Успешно френския майстор. Тяхната идея е да се опрости структурата на фигурите. Порцеланова е само една глава, и други части са направени от дърво, плат или кожа. Сега децата са били право да играят свободно с цифрите. Подробностите са внимателно планирани и не беше трудно да се запълни пазара за интересни занаяти. От капитанът се изисква само в горната част, а останалите са били направени в друг сервиз. По този начин, от изхода на завода се е разпространила по целия свят.

Французите успяха развитието на момиче-Куклата “Bebe” на 19-ти век. До началото на 20 век винил кукла е изцяло прехвърлена на децата. Говорейки за най-новите интерактивни новости за деца трябва да се отбележи Bobblehead робот. Тя изглежда като жива. Неговият емоционален обхват се разшири до 15 стандартни поведение. Сега на мода кукли с човешки облик, но е създаден по подобие на животни.

Интерактивни играчки

Интерактивни играчки, които родителите използват, за да се забавляват децата, са по-реалистични. Детето не престава да общува с такива домашни любимци за дълго време, така че те да станат помощници за родители. Подобни продукти от тип са в състояние да вземе детето за дълго време, с което забавление и основни познания за сметката и речта на световните езици. Първият е малък бъг създаден през 20-ти век в Америка, Уолтър. Светлинни сензори право да реагира на светлинните вълни и обхождане на източника на светлина. По същия век се появява и играчката отговаря на човешки глас.

Интерактивни кукли, домашни любимци, и роботи

Това е божи дар за малката дама. Общителен създание, а не само да признае човешки глас и е програмиран да:

 • пеят песни;
 • поезия четене;
 • познаването на гатанки;
 • Упътване задачи.
 • ол>

  В допълнение към кукли детето обича да общува с интерактивни домашни любимци. Като говорим за кучета, котки или хамстери казват, че навиците им са копирани от живота, така че децата са очаровани външния им вид. Те са способни да:

 • произвежда отличителни звуци;
 • следват стъпките на майстора;
 • да се движат всички части на тялото.
 • ул>

  Общителен любимци са изработени от същите естествени материали, че детето е било удоволствие да гледам и докоснете животните. Кучета и котки могат да имат дълга или къса коса. Има оригинални стойности, които се състоят от пластмаса.

  Boys често предпочитат интерактивни роботи. Забавлението е последните и модерни деца го обичат. Роботи често имат мек пълнеж, така че те въведоха много повече информация. Има възможност да се учи, се движат и задръжте обекти. Има дори и роботи, които комуникират.

  Всяка играчка е разработен с отчитане на възрастови ограничения. Така че преди да купите този конкретен характер достатъчно, за да размишлява на интересите на детето. Сега универсален интерактивна играчка ново поколение става маймунката зарибителен, подходящ за деца от всички възрасти.

  Интерактивни играчки маймуна маймуна зарибителен

  Деца като забавление, джобни играчки, с които да се забавлявате като у дома си и да носят отвън, на училище или да посетите. Monkey е очарователна и красива създание, понякога децата им са толкова сходни. Благодарение на тези характеристики, за любители на новите интерактивни играчка маймуна зарибителен. Тя е в състояние да хванете здраво пръстите и други тънки предмети с ръце и опашка.

  тяхното проектиране и производство в компанията WowWee. посока й за последните 12 години са високотехнологични играчки. Robosapien 8081 – първородният на програмируем човек. Смарт устройство е лесно да се манипулира с помощта на прости езикови команди. Следващата посока, която е да се развие компанията е производство роботи животни. Първият експериментален продукт беше динозавър Roboraptor. Всички следващи роботи мъжете, програмирани в завода, както и с помощта на персонален компютър.

  Тогава долетя развитие Flytech. конче Роботът е направена по аналогия с живи насекоми. Може да лети при отстраняване посредством радио контрол. Перфектна форма отговаря на манипулирането на джойстика.

  Най-новото развитие е надарен с чувствителни сензори, говорител и микрофон. Тази комбинация позволява на маймуните, за да се чувстват по света и да анализират това, което се случва наоколо. Те са в състояние да държи здраво и да се създаде интересни комбинации от звуци.

  Характеристики

  Разработчиците са се опитвали да се пресъздаде на животното с подобно поведение, така общителен, маймуната е в състояние да:

 • За да се придържат към пръст и за тънки предмети, които са подходящи по размер;
 • На тяхно разположение повече от 50 звукови комбинации, подобни на недвижими;
 • Може да се придържат опашка за някоя от наличните елементи и да бъде с главата надолу;
 • Сензорите могат да реагират на външни стимули, те са смешно движение в отговор да се докоснат и пляска;
 • Те са на разположение за повече от 40 движения;
 • може да разпознае роднини за кратък диалог;
 • Cuties удар целувка;
 • За да получите маймуната падна достатъчно заспал да го постави в хоризонтално положение.
 • ул>

  Как да използвате

  В задната част на главата е оборудван с превключвател. Ако докоснете сензорите тактилни, маймуната веднага реагира на тази програмируем жест. Общи игри с вашия домашен любимец:

 • От удара към тази страна на лицето й реакция ще бъде въздух целувки;
 • След плеснете с ръце маймуната поклаща глава и гримаси му;
 • За да чуете красиви песнопения, достатъчно, за да се превърне домашния любимец с главата надолу и се оставя да вземете с пръст или напречната греда;
 • Любовта идва в момент, когато собственикът гали си домашен любимец на главата;
 • За евтаназия домашен любимец просто си лежеше на една страна, а след това тя ще започне да се направи смешни звуци и да душат.
 • ул>

  Голям подарък за дете, което ще заема на детето за дълго време. Съвременните деца не е изненада, но това прекрасно творение, е кротък и любящ емоции. Monkey е лек и нежен същество, което има нужда от любов и грижа. Бебе ще се забавляват и в същото време да се чувстват отговорни за вашия домашен любимец, който изразява толкова естествено собствените си емоции и чувства.

  Всяко движение или звук в отговор на външни фактори. Детето ще бъде интересно да се наблюдава действията на маймуни. Сега не е нужно да играе сам, можете да се обадите приятели и да се наблюдава как да общуват ръчни домашни любимци. Тя забавлява деца и техните родители, които могат спокойно да се присъединят към играта. Бебешки животни са толкова малки, че да се забавляват най-младите детето.

  Различни цветове и красиви имена

  МВР е любопитно създание. Тя се интересува от заобикалящия ни свят. Доклад за дейността и будност през деня беше уморително и, следователно, да се сложи домашния любимец да спи до.

  Finn предпочита да се развявам под звуците на собствените си барабан. Бебето е тъмен на цвят с ярки сини кичури коса. Всички звуци или движения предизвика реакция от Finn миг на въртене на очите или на главата.

  Зелена маймуна Zoe е в състояние да превърне живота на едно дете се обърна с главата надолу. Ако я инсулт, гримасата на лицето си ще изказва своята огромна благодарност.

  Софи харесва близък контакт. Бяла маймуна с розови кичури обича да ви прегръща.

  Boris предпочита да се отпуснат след активен ден с главата надолу. Неговия мир може да се счупят само забавления и игри.

  Белла е луд по приятелите му. Страстта й да се срещнат с нови хора и да се потърси приключение навсякъде.

  Всеки един от цветовете символизира отношението.

  Спецификации

  игра WowWee се състои изцяло от пластмаса. Размери не надвишава 13 см височина. Опакован в кутия с размери 15х22,5×6 см Pet не е реален, и се използва за работата на 4 батерии LR44 модел.

  Цена

  Сега можете лесно да си купите Fingerlings Monkey деца на изгодни цени с до 2000 рубли. Официален сайт предлага отстъпка в размер на 40% от сегашната стойност на стоките. Тук изберете домашен любимец правилния цвят и да получите съвет.

  За да поръчате играчка

  За да поръчате, просто въведете името и телефонния номер. Консултантите веднага ще се свърже с номера, за да се даде по-точна информация. Плащането се извършва след получаване на стоката и проверка за дефекти.

  Приятна изненада за децата от Monkey играчка се превърна зарибителен. Този интерактивен емоции маймуна в малки деца. Нейната фиксиран към пръст и малък, хващане краката и опашката. В допълнение публикува разнообразна смесица от звуци, подобни на маймуна. Това е божи дар за родителите, за да примамват децата в чудния …

  About Ralitsa Yankova Ivankova
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

  Ralitsa Yankova Ivankova

  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
  Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

  Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
  Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

  Може също да харесате...