Новини

Electricity saving box – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва

Това означава спестяване на електричество електроенергия пестене Box

година след година ставките увеличават все повече и повече. самото човечество, за да се улесни живота ви придобива нови джаджи, които помагат, без да харчите много време, усилия, за да направим най-ежедневни неща: чисти, готви, направете пране. Дори един обикновен дом е трудно без уреди като телевизор, компютър, видео игри. Цялата ни живот се основава на редовната им употреба. С по-високи цени, много се стремят да намалят разходите за комунални услуги. Сега в продажба има специален за изобретяването на пестене на електроенергия за пестене на електроенергия Box.

Особеността на неговото въздействие се основава на намаляване на консумацията на електрическа ток. Водомерът повдига малко киловата с използването на специални устройства. Устройството е произведено според немска технология. За щастие, това не влияе върху неговата цена, като гаранция за по-дълъг експлоатационен живот.

Вече в много страни на Европа, с помощта на един на друг спуска electrostate 30%. Ако товарът е голям, от резултата ще бъде бързо – само за няколко месеца ще са достатъчни.
Проявление ток пестене на Box

Устройството е пластмасова кутия правоъгълен сив – черен цвят. На лицевата страна има светодиоди, които бележат режимите. От друга страна е стандартен щепсел. Също така на гърба е описание на техническите данни:

 • Напрежение на 90 до 250 V,
 • честота 50 до 60 Hz,
 • Заредете максимум 15 000 W

Спецификации ток пестене на Box

Икономиите от използването на електроенергия за пестене Box зависи от използваната техника. Производителите твърдят:

 • По време на работа на мощни електрически уреди: перални машини, компютърни, сешоар, климатик, икономичен дава възможност да се намалят разходите за наем в размер до 50%;
 • Използването на електрическа печка, желязо, микровълнови печки, плазма, шумолене на топлина се появява с 45% спестяване на електроенергия;
 • Използването на хладилника, електромотора на котела става по-евтино от 40%;
 • кана, кафе машина, тостер, светлина консумация крушка се намалява до 35%;
 • инструменти, като например:. Бормашина, чук тренировка, мания, кръгла плоча използвани с полза минус 30% от разходите
 • влажност трябва да бъде не по-висока от 85%. Затова вана, сауна, а не басейн за връзката си.
 • Един инструмент да бъде повече от достатъчно за един апартамент. Той издържа на напрежение от 5-19 кВт. Общо тегло на устройство с опаковка 170 грама, без да го – 125 г варианти: 12 х 7 х 4 cm, когато гаранционният трае една година след покупката

Специални изисквания към електрическото устройство Ток Saving Box не е необходимо. , То се вписва стандартна решетка. Ако товарът надвишава нормата за едно устройство, трябва да си купите няколко.

Как работи Електричество Saving Box

Електричество Saving Box лесен за използване. Това е достатъчно, за да се свържете към електрически контакт, като всяко оборудване. Принципът на неговото действие се състои в филтриране на електрическо задвижване маса. Както си спомняте от физика, енергия се разделя на активна и реактивна. Active нужда от качествени дългосрочни резултати на електротехниката в ежедневието. Другият, без изход, движещ се през проводниците без използване. Според експерти, поради това, настоящите увеличава разхода, повишената допълнителен електрически налягане, там са опасни за човека на електромагнитно лъчение.

Ролята на икономиките, че тя помага да го премахнете electrojet земята от електрическата мрежа. След това, по-ниска е потребител на електрически ток. Оборудването изисква по-малко електрическа. По този начин намалява разходите за публични услуги.

Според производителите, specialdevice:

 • Части ток за активна и реактивна. Последните плевелите място, което го прави активен. Нуждаете се спестява енергия и отива на обработка.
 • ефективно насочва energomachine, ги разпределя равномерно, предотвратяване на храната. мрежа от пренапрежение.
 • Не мами брояч – икономични работи по такъв начин, че да не се наруши работата на тезгяха. Той не влияе на номера, не ги връща обратно, така че можете да бъдете сигурни в неговата законосъобразност.
 • има висока ефективност, което се потвърждава научно чрез провеждане на специални изследвания и тестове. Според експерти, дори и в собствената си наистина на някои от тях, за да се провери качеството на действията си.
 • положителен ефект върху уреди, удължаване на живота им. Той предпазва оборудването от вредното влияние на силата electrojet.
 • Всеки електрически механизъм, а самата операция е била излъчва електрическо поле, което е лошо за живи същества. Изобретението се премахва тези вредни електромагнитно излъчване.
 • Освен предпазва мрежата от атмосферното скока, превръщайки енергията electrojet в такъв необходим активен.
 • Електрически поток се нормализира поради ефекта на енергоспестяващи устройства. Usovershenstvuetsya структура elektropotok. Намалено ниво на загуба на електрическата работата на съпротивлението, предотвратяване на внезапни го промени в мрежата.
 • Благодарение на подобряване на качеството на electromass, ток е по-стабилно и равномерно. Не е допълнително прегряване, вибрации, шум.
 • Тази покупка плаща за себе си след два месеца употреба. По-точни резултати зависят от интензивността на мрежата. Колкото по-голямо е то, толкова по-бързо то ще се отплати.
 • Използването на изобретението не позволява само харчат по-малко, но при запазване на уредите в добро състояние за дълго време. За да се предпази от вредни лъчения.

Електричество Saving Box

Лесен за използване ви позволява без усилие на всеки човек, за да го използвате в моя апартамент или в страната. Свържете го за предпочитане до най-близкия метър гнездото, така че да покрие максимума на мощност.

Това се счита за абсолютно законни, тъй като не е в противоречие с обществения интерес.

Устройство на електроенергия за пестене Box не влияе на тезгяха, отнема не цифрите назад, не спира.

Всички техническо оборудване в къща, апартамент, офис работи поради магнитните полета, които се случват в мрежата. Всички уреди по време на работата им формират индуктивен товар. Индуктивност не променя ток. Когато тя преминава през товарния ток, на фазовото изместване на ток и electroprecizia. Това предполага, че в мрежата има electrojet енергия, които не са обозначени много добри неща. То само създава магнитно поле безполезен индуктивен electroprecizia. Потокът от нежелана енергия чрез проводниците създава допълнителна топлина и допълнителни електрически загуби. Потребителите плащат за действителното потребление на електроенергия и почти толкова заплащането на допълнителни загуби. Задачата на икономии за намаляване на реактивен ток в разпределението. мрежата и премахване на излишните разходи за електроенергия.

Устройството за спестяване на енергия може да бъде разделен на 5 конвенционални единици. Всеки модул е ​​свързана с другата. От гладка тяхното действие зависи от намаляването на консумацията на енергия.

Основните елементи (модули):

 • Управителят – работата му е да се разпредели равномерно напрежение, да се премахнат електро енергия, с част да го смените с активни. По този начин се намалява използването на електроенергия.
 • Безопасност – отговаря за безопасността на уредите в случай на рязко покачване на мрежа или падане на мълния. Така че няма нужда да купуват специални предпазват електроенергия устройства.
 • Филтър активно елиминира хармонични токове, нива на изкривяване на сигнала. Благодарение на тази способност на уредите в къщата ще продължи по-дълго.
 • Модул за коригиране на косинуса на “Фи”. Същността му в по-висока мощност. Реактивна мощност се разпределя равномерно. Търсенето става по-икономичен, загубата му поради нагряването на кабелите е намалена.
 • Компенсиране – неговата задача е да насочва равномерно натоварването върху фазите. Благодарение на него, за поддържане на електрически съоръжения, става все по-достъпни.

Производителите твърдят, че много семейства в Европа отдавна са използващи електроенергия пестене Box и доволни от работата му. Според социологическите проучвания той вече помага да спаси всеки втори семейство.

Къде и как да се използва електроенергия за пестене Box

може да се използва в апартамент, частна къща, на работа, в магазин, офис, работилница. Освен използването му в помещенията за производство на повече от оправдани, тъй като цените на електроенергията за бизнеса са по-високи, отколкото за обикновените хора. Ако максималното ниво на напрежение на стартовата решетка над 19000 вата, трябва да се мисли за закупуване на няколко икономически и незначително подобрение на вътрешния захранването.

Устройство на електроенергия за пестене Box го сложите в първия от контакта м, за да може да улови и очисти енергийните потоци. Това е напълно достатъчно.

Според производителите, за да работите с механизъм започва веднага, филтриране и трансформира electrojet потоци. В първия месец забележими резултати.

Цена на електроенергия за пестене Box

Цената на икономии относително високи. На сайта на производителя, можете да направите покупка с 50% отстъпка.

В цената:

 • Украйна – това могат да бъдат закупени средно за 450 UAH
 • Русия – цената ще достигне 1 790 рубли
 • Беларус – 498 000 беларуски рубли,
 • Киргизстан – 2 000 кг,
 • Казахстан – 7100 десет тон
 • Молдова – 600 леи

.

Къде да купя електрическа Saving Box

Тъй като елементът е популярна и е по-високо търсене, огромен брой подправени устройства. За да не попаднат в капана на измамници и закупуване на оригинални стоки, по-добре е да си купите Ток Saving Box на официалния сайт на производителя. Подреждане може да бъде направено директно от сайта.

Лесно форма ред ще позволи лесно и бързо, лесно да се направи покупка. Това е достатъчно, за да попълните специален изскачащ прозорец, за да дадете подробности: Фамилия Име Презиме и телефонен номер. След поръчка, контактите на мениджъра на клиента, за да потвърдите покупката.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...