Новини

Codirex – ефервесцентни таблетки алкохолизъм: ревюта, цена, къде да купя

Сейф лек за алкохолизма Codirex Подготовка на основата на дисулфирам помага да се отървете от физическото и психическото жаждата за алкохол на всеки етап от пристрастяване.

Вреден навик или заболяване?

Алкохолизмът не е парализа на волята, а не слабост на характера, а не любовта на вкуса на алкохол. Това е заболяване. Неговият механизъм е в физиология. Продължителната употреба на алкохол води до промени в структурата на мозъка. Това е така, защото на тях хората не могат да спрат, дори и ако не са добре иска. За да се прекъсне порочният кръг на махмурлук и следващата бутилката ще помогне ново лекарство Codirex

С него вие или вашият роднина ще бъде в състояние да победи пристрастяване и да се върнете нормален живот без алкохол. Лекарството може да се направи на всеки етап на заболяването. Ефервесцентни таблетки Codirex помощ за преодоляване физическа и психическа зависимост от алкохол. Те спомагат за ефикасно облекчава махмурлука и да победят пагубната жаждата за алкохол в алкохолици, дори и с по-голям опит.

Въз таблетки лежи дисулфирам лекарство, използвано традиционно в лечението злоупотребата с наркотични вещества. Той помага да се развие силна антипатия към алкохол, неговата миризма и вкус.

Принципът на работа

Това е комплекс, наркотици, съчетава ключовите компоненти, да се отървете от желанието да се пие. Дисулфирам е основната активна съставка на лекарство инхибира ензима acetyldihydrocodeine в чернодробните клетки. Това вещество е отговорен за усвояването на странични продукти от разлагането на етанол в кръвта.

Това е така, защото от тях хора да се чувстват зле по време на махмурлук и се чувства желанието да облекчи симптомите на абстиненция следващата бутилката. С помощта на дисулфирам, тялото престава да метаболизира етанол, който току-що се превръща в токсин. Като инструмент, алкохоликът се чувства зле, дори и след една чаша.

Допълнителни компоненти, които съдържат ефервесцентни таблетки алкохолизъм Codirex, подобряване на здравето. Те помагат да се възстанови здравето подкопана от хроничната употреба на алкохол. Инструментът произвежда няколко положителни ефекти за тялото е отслабена от продължително излагане на етилов алкохол.

 • облекчава махмурлук и елиминира всички неприятни симптоми гадене, главоболие, болки в мускулите, тремор, слабост, депресия психическото състояние на.
 • Възстановява силни> увредени чернодробни клетки, предотвратява развитието на цироза, спира процеса на мастна дегенерация и развитието на рак.
 • укрепва сърцето, нормализира кръвната състав и има лек имот антитромбоцитна (предотвратява сгъстяване на кръвта и образуването на кръвни съсиреци). Лекарството помага за предотвратяване на сърдечно т.нар бика, увеличаване на размера на органа под влиянието на алкохол.
 • Нормализира на психо-емоционален фон, премахва депресия психологическо състояние основната причина за глад за пиене. Един от рисковите фактори имат проблем с пиенето е депресия, което води до самоубийство настроения. Codirect помага да се отървете от депресия и помага да се нормализира емоционалното състояние на пациента.
 • Премахване психологическата желанието за алкохол поради леки ефекти върху метаболитните процеси в кората на главния мозък. При хронични алкохолици наблюдава устойчиви невронни връзки причиняват повреди дори след продължително трезви. Лекарството ще неутрализира механизмите, които правят, датиращи от пиене.
 • Създава отвращение към алкохола, не ми позволяват да се насладите на още една бира и други алкохолни напитки. Потреблението на минимални порции настроение води до значително влошаване на здравето. Много скоро човекът просто престанаха да се интересуват от пиене, тъй като той се чувства обратен ефект от нея. Вместо еуфория и релаксация чаша водка дава гадене, главоболие и други симптоми на интоксикация.
 • почиства тялото, провежда постепенно, но ефективна детоксификация от разпад продукти етанол ацеталдехид. В резултат на това в тялото възстановява електролитния и водния баланс нарушена поради хронична дехидратация под въздействието на етанол. Тялото отново получава витамини от групата В, които са имали хроничен недостиг.
 • ул>

  Комбинацията от инхибитор на acetyldihydrocodeine и растителни компоненти в състава Codirex ще се избегне дълго и болезнено пристрастяване терапия в клиника.

  Състав

  В Codirect включва вещества с естествен произход. Те действат внимателно, без да се засяга черния дроб. С тяхна помощ тялото нежно почиства и лекува дори след години на употребата на алкохол.

 • дисулфирама намалява толеранс (чувствителност) на организма към алкохол и образува отрицателно условен рефлекс на вкус и мирис на алкохол. Като пациент резултат престава да абсорбира от етанола и произвежда силна антипатия към него.
 • Squeeze гъби-тор Zvezdnoe народен лек за лечение на алкохолизъм, официално признато от традиционната медицина. Допълва действието на дисулфирам, засилване на негативните ефекти от дори малки количества алкохол.
 • Коренът на девисил има мощен почистващ ефект върху тялото. Ефективно възстановява кръвен състав, премахва последните следи от токсини и продукти на разпадане на етанол от черния дроб. Укрепва бъбреците и спомага за диуреза за ускоряване на отнемане на ацеталдехид.
 • филизи на обикновена вода неутрализира основният механизъм на алкохолна зависимост “напитка-махмурлук напитка” помага да се на гуляй и се отървете от симптоми на отнемане.
 • Squeeze листата на Ilex latifolia , мощен антиоксидант, който подобрява метаболитните процеси в организма и възстановяване на равновесието на минерали и микроелементи в тялото.
 • ул>

  Рецепция Codirect не изисква наблюдаващия психиатър. Комбинацията от растителни съставки, перфектно допълва действието на дисулфирам и помага за възстановяване на здравето.

  инструкции за употреба

  Codirex ефервесцентни таблетки се предлагат в пластмасова тръба от 10 броя. Начин на употреба на лекарства е много прост: трябва разтвори една таблетка в 100 мл вода и се пие всеки ден, независимо от храненията. Курсът на лечение е 1 месец. Лекарството може да се използва самостоятелно в началните етапи на пристрастяване, както и да даде алкохолна без негово знание.

  В разтворена форма, инструментът не е специфичен вкус и мирис, можете да го добавите към други напитки вода, сок, чай или кафе. Инструментите са без странични ефекти, не взаимодействат с други лекарства. За разлика от традиционните таблетки от аптеката, Codirect практика няма противопоказания. Лекарствата могат да бъдат използвани за лечение на мъжки, дамски, тийнейджърката алкохолизъм.

  свидетелство

  Codirex показани във всеки етап на алкохолна зависимост. Тя често е купена от хора, чиито приятели или роднини показват признаци на началото на тази болест:

 • дневна консумация на малки количества алкохол;
 • търсенето на причините за пиене ( “за здраве”, “среща”, “за красиви дами”);
 • желанието да се пие във всяка ситуация на стрес (акцент на шефа, скарване с жена си, загубата на любимата му футболен отбор);
 • желанието да се напие след страхотен купон;
 • търсене “приятели на интереси” и се стори; спътници за съответната спирка;
 • човешкия отричането на факта, че той става алкохолик.
 • ул>

  Това са основните признаци на развитие на зависимост. На този етап все още е възможно да се предотврати болестта и да се избегнат плачевни последствия за здравето. Най-трудното нещо на този етап е да се убеди човек, че той има проблем. Зависима отказват да признаят, че в капан в един порочен кръг и отказват да се консултирате с психиатър.

  Роднини и приятели на начинаещи алкохоликът трябва да направят всичко, което да не позволи това да се плъзга в бездната на твърдия пиене и махмурлук. Поради това е възможно да се вземат без знанието на пациента, особено ако той отказва да приеме помощ.

  Противопоказания

  Codirect относително малко противопоказания. Ако ще да я дам на друг човек без негово знание, се препоръчва да се консултират с психиатър.

  Ние не трябва да се използва при Codirect:

 • индивидуална чувствителност към компонентите в състава;
 • в остра алкохолно отравяне;
 • тежко чернодробно заболяване (цироза, хепатит, злокачествени тумори);
 • премества процедурата за шиене или инжекции срещу алкохолизъм (Esperal, торпедо);
 • с двойна диагноза (алкохолизъм плюс психично разстройство).
 • ул>

  Преди да вземе по-добре да говоря с психиатър. Той ще даде препоръки за продължителността на курса на лечение в зависимост от стадия на заболяването.

  Цена

  Средната пазарна цена на Codirect и се стори; 1980 рубли. Сега отстъпка за таблети с 50%, което ви позволява да ги купуват за само 990 рубли в Русия. Покупка на лекарството може също така и в страните от ОНД и балтийските държави. Цени в национална валута, са:

  От къде да купя

  Купете Codirex само на официалния сайт на продукта. Само в този случай можете да получите 100% гаранция за качество и оригиналност на лекарството. При закупуване на чужди сайтове и магазини производител не носи отговорност за съдържанието и въздействието върху пациента. Пазете се от имитации!

  Сейф лек за алкохолизма Codirex Подготовка на основата на дисулфирам помага да се отървете от физическото и психическото жаждата за алкохол на всеки етап от пристрастяване. Вреден навик или заболяване? Алкохолизмът не е парализа на волята, а не слабост на характера, а не любовта на вкуса на алкохол. Това е заболяване. Неговият механизъм е в физиология. Продължителната употреба на …

  Ralitsa Yankova Ivankova

  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
  Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

  Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
  Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

  Може също да харесате...