AquaStop спрей за обувки: ревюта, цена, къде да купите

[Total:    Average: /5]

В статията се предлага подробен преглед на иновативни инструменти AquaStop, предназначени да се справят не само обувките, но и дрехи. Лекарството е специално покритие, което се състои само от един компонент. Тя е разработена от лабораторното Nanolab намира в Германия. Германски учени са създали този продукт за защита на текстил и кожа материали от негативното въздействие на различни видове замърсители.

Какво е AquaStop?

експертите-учени от Германия са създали уникален нано-покритие, предназначени специално за лечение на обувки и дрехи и се стори; AquaStop спрей. Това лекарство е функционален, лесен за прилагане и ефективно се използва. След повърхността е обработена със спрей за обувки не са засегнати от евентуални замърсявания или дъждовно влажно време. На третирания продукт остава абсолютно никаква следа. Сега няма причина да се притеснявате за външния вид и може да се носят обувки на ярки цветове, въпреки лошото време на студено. Това е възможно поради образуването на устойчиви защитни покрития с хидрофобен отблъскващ собственост (namachivaya влага) висока степен.

обувки спрей AquaStop могат да се прилагат за продуктите от кожа и велур и набук и текстил. Заслужава да се отбележи важен качество на препарата: След обработка на достъпа на въздуха се поддържа. Крака не се потят свободно “диша”.

иновативни прахово покритие е изключително икономичен. Достатъчно, за да се справят веднъж на повърхността на обувката (поток е от 11 до 20 мл на 1 m2), и ще получите дълготрайна защита на нещата от всички видове примеси през цялата година.

Външен вид

Материал

В състава на революционни инструменти AquaStop вода, подложени на почистване, и свързаните с наночастици. Не повече компоненти в състава не се добавя.

дизайн

Спрей обувки AquaStop се изпълняват с абразивен почистващ препарат в оригиналната опаковка. Е течна консистенция, се използва за пръскане на повърхността на обувката.

Спецификации

Определяне

A спрей, предназначени за защита обувки от замърсяване и увеличаване живота й. За това трябва да следвате няколко прости стъпки.

 • Почистете обувките от мръсотия, пране (ако е необходимо) и оставете да изсъхне.
 • Поставяне на флакона с AquaStop на разстояние 15 и се стори; 17 см от обувки, леко спрей върху повърхността. Необходимо е да се прилага равномерен слой по цялата повърхност.
 • Изчаква се около половин час до сухо и след това по същия начин прилага втори слой.
 • напусне лекувани обувките са около 11 и се стори; 13 часа, докато напълно изсъхва.
 • ол> Поръчка AquaStop за на. на интернет страницата на продавача

  Функционалност

  съвременната индустрия не може да предложи на клиента всякакви средства, свързани с категория домакински химикали, които могат да се конкурират с AquaStop, грижите за обувките на къщата. Сега е шанса да се купуват такива обувки, което е наистина необходимо за душата. Това е възможно благодарение на факта, че обувките, маратонки и други видове обувки, които са обработени със спрей, ще имат нов облик при всякакви климатични условия. Спрей AquaStop, подходящ за всякакъв вид обувки. Разбира се, че е трудно да се повярва, но сега не мога да се страхуват от мръсна кал бели маратонки или да се намокри в обувките дъжда. Нано-покритие ще отблъсне вода, спрей, прах и други нежелани примеси. Резултатът е безупречен външния си вид при всякакви климатични условия и девствена настроение.

  Как

  отлагат върху повърхността на нанопокритие за обувки, създава високо отблъскване на вода. Това осигурява най-минимално контакт третира с обувки спрей с молекулите на течност или мръсотия. Да разгледаме, което е средната консумация на спрей на квадратен метър:

 • велурена повърхност 21 мл;
 • кожа и се стори; 11 мл;
 • текстил и се стори; от 10 до 20 мл.
 • ул>

  За да получите баба, вие само се придържа стриктно към инструкциите на опаковката. Смята се, че спрей 50 мл е достатъчно за 10 процедури обувки.

  Характеристики

  Спрей AquaStop има множество свойства. Погледни отблизо.

 • Защита на третираната повърхност или обувки или дрехи, бутане далеч си мръсотия, вода и други замърсители. Това създава оптимални условия за по-дълъг живот на нещата (увеличена с около два пъти).
 • Запазва за дълго време оригиналния цвят на обувки или дрехи. Поради това, че спреят е прозрачен, това не променя външния вид на преработени продукти.
 • служи като добър защитен “филм” на гъбата и предотвратява появата му.
 • не създава никакви трудности по време на заявлението.

 • не предизвиква алергични реакции, напълно безвредни за човешкото здраве.
 • предотвратява образуването на повърхността на обувката трудни за отстраняване на бял остатък. Те се появяват доста често се дължи на негативните ефекти от влага.
 • Не е отрицателно повлиян чрез утаяване и се стори; вали сняг. Абсолютно не се промива с вода.
 • Не съдържа органични разтворители от типа на восък, силикон, парафин, акрил, масло и други вредни съединения. Всяка миризма също отсъства, а това е нещо положително за потенциалните потребители, които не се толерират много добре всички нови миризми.
 • Защита на повърхността на обувката от появата на надраскване и различни видове драскотини, причинени от механични въздействия.
 • Има не токсичен ефект върху човешкото тяло.
 • Запазва дълготраен ефект до 12 месеца.
 • наноглина има такава функция като самопочистване. Замърсяване от всякакъв тип и сложност просто се плъзга третираната зона, която не се нуждае от по-нататъшно пречистване.
 • Спреят е сертифициран в Европа, Руската федерация, Украйна и Казахстан. Има свидетелства на Министерството на здравеопазването.
 • ол>

  Цена

  Когато правите решението си да се грижи за обувките си и да удължи живота му трябва да закупите тази революционна водоотблъскваща нанопокритие. Това ще спести парите си и ще спаси вашите нерви. За да купите спрей няма да е трудно в териториите на различни държави. Радвам се, че системно мине през различни промоции, често предлагащ значителни намаления на стоките. Това помага да се гарантира, че да си купи спрей може на по-голям брой потребители. Ние предлагаме да се помисли за ценовия диапазон в следните страни:

 • в Русия – 1490 рубли;
 • в Украйна – 349 UAH;
 • в Казахстан тенге Cellufit0.
 • ул>

  Къде да купя

  В магазините купуват AquaStop не е възможно, това не се предлагат в търговската мрежа на дребно , За да закупите този инструмент, посетете официалния сайт на производителя. Въпреки това, вие трябва да знаете, че доста голям брой уеб сайтове предлагат за придобиване на нов иновативен развитие на германски учени в Интернет. Но, според производителя, сега се оказа много фалшификати. За да се избегне харчат пари напразно, се препоръчва да си купите продукт само в интернет-сайта на производителя. Тук, купувачът може да получи реална високо качество спрей, освен това, без значителни търговски надценки.

  Как да поръчам?

  За да придобие иновативен нанопокритие, можете просто да посетите уеб сайта на производителя. Тук по поръчка, трябва да се въвеждат данни в анкетата, за да посочите само името и номера на телефона си. За да коригирате личната информация и възможност за доставка, ще се обадя на дежурния оператор. В рамките на кратък период от време, поръчката ще бъдат доставени до Вашия адрес. Препоръчва се при получаване за проверка на целостта на опаковката, а след това да плати цената на продукта и неговата доставка. Предсрочно погасяване не е предвидено.

  С пускането на поръчката, потенциалният купувач трябва да се помни, че само производителят гарантира качеството на продукта и неговата навременна доставка. Ето защо, за да се избегнат всякакви неочаквани рискове, се препоръчва за закупуване на продукта на интернет страницата на производителя. Не се притеснявайте за личните данни, предоставени, тъй като сайтът е строга политика за поверителност.

  В статията се предлага подробен преглед на иновативни инструменти AquaStop, предназначени да се справят не само обувките, но и дрехи. Лекарството е специално покритие, което се състои само от един компонент. Тя е разработена от лабораторното Nanolab намира в Германия. Германски учени са създали този продукт за защита на текстил и кожа материал …

  About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.