Новини

Agromax мнения

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

В растения се повишава до температурни промени екстремни и липсата на устойчивост на влага. Agromaks Tsink200 – силно концентриран най тор превръзка, което позволява да се компенсира недостига на цинк в растенията през сезона на растеж чрез листно приложение. Водоразтворим и мембрана форма цинк pronikatel осигури пълно усвояване на цинк и увеличаване на мобилността на елемент в растителни тъкани. Цинкът е от съществено значение за нормалното функциониране на растителни хормони, нуклеинови киселини, увеличава прашец фертилитета, стимулира усвояването на калций. Azotobacter – ускорява растежа, увеличава имунитет и други градински култури, естествено обогатява почвата

.

Според FTS, изпълнителните органи на

дружеството са включени не са лишени от права лица. Продукцията на фирмата работят висококвалифицирани специалисти с богат професионален опит, които постоянно усъвършенстват своите знания и умения. За 10 години GC “Agromaks” на малък бизнес се превърна в една от водещите компании за производство в Русия и ОНД. Нашият производствен капацитет и обеми на оборудване в мандри увеличили десет пъти.


земеделски оферти фирмени главно скъпи вносни съоръжения за млечната промишленост. Производство и доставка на високотехнологично оборудване в мандри и специализирана млечни системи за сектора на аграрно-промишления в Русия и страните от ОНД.


Съвместното провеждането на лечения за защита на растенията и листно приложение значително намалява разходите. Течен концентриран тор, съдържащ бор в 11% (150 г / л). Съдържа съществени микроелементи, които задействат ензимни процеси в ембриона на семената, насърчаване рано появата на разсад и увеличаване на замръзване. Част от киселина контроли arhidonovaya в растения системна устойчивост на абиотични и биотични увреждащи фактори или заболявания чрез продуциране фитоалексин.


Съставът е в пълно съответствие с характеристиките на почвата, се избира по такъв начин, че да няма отрицателно въздействие върху почвата, е безопасен за хора и животни. Лекарството ускорява поникването на семената, така че се използва широко като накисване. Дружеството е регистрирано преди 11 години, което показва, че операция стабилна и контрола на публичните власти. Ако сте собственик или ръководител на тази компания, можете да добавите или редактирате информацията за контакт. Също така, можете да се регистрирате и да използвате специални курсове за управление на страницата.


F1.1310Ustavny капитал (акционерния капитал, упълномощен фондове, вноските на партньорите) 0tys. 2018Strahovye вноски за задължително социално осигуряване срещу временни рубли за хора с увреждания и майчинство. 2018Strahovye и други вноски за задължително пенсионно осигуряване кредитирани руски рубли в пенсионния фонд. GodNaimenovanieSumma2018Strahovye вноски за задължително здравно осигуряване на населението в трудоспособна възраст да бъдат прехвърлени към бюджета на рублите на Федералния Задължителна медицинска застраховка фонд.


Можете да се обадите на телефонния номер или провери за други контакти онлайн bio-Agromax.ru. Страхотно място, работно време 8-20, любезно обслужване, уютна. FOLCROP B – това е течен тор с високо съдържание на бор. Балансираната комбинация и оптималния състав на хранителни вещества.


Всяко копиране на собствен материал се разрешава с задължителното използване на номера на ресурсите. Вашият браузър не предоставя пълна поддръжка за JavaScripts, че може да доведе до забавяне в

работата на страниците на портала.


В реално време може да се види не само на определената дата, час и номер на стая, но действителното начало и край време на заседанието по всички въпроси, свързани с компанията. Разгледайте графика на исканията за възстановяване на арбитраж в случаите, в които участват дружества през избрания период като ищец и ответник. Пълна информация за обезпечението на физически и юридически лица. Информация за датата и номера на уведомлението, заложния кредитор и залогодателя, както и обект на особен залог. С кликване върху “Заявка за обаждане”, Давам съгласието си за обработването на лични данни.


части (

Agromax
Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

“Agromax” – първата Агроцентър комплексни услуги и продукти, които предлагат на земеделските производители пълно обслужване при най-добрите възможни условия. Ние използваме бисквитката да ви предостави повече възможности при използването на сайта. Като продължавате да разглеждате този сайт или затворите това съобщение, Вие се съгласявате с използването на бисквитката. Agromaks Kaliy450 – силно концентриран тор торене, което позволява да се осигури напълно растенията с калиев чрез листно приложение. Водоразтворим калиев форма и мембрана pronikatel улесни пълна абсорбция елемент, увеличаване елемент мобилността в растителни тъкани.


Разработване на b2b портал за доставчик в областта на оборудване Животновъдство за автоматизиране и подобряване на използваемостта. Торове и препоръчва да се използва като превръзка в продължение на храсти и овощни дървета, особено за трансплантация на ново място . телефон, е-мейл адрес на официалния сайт и други данни за контакт OOO “Cruise Auto” отсъства в Единния и може да се добавя към представител на организацията. функционален отделянето на вътрешността оборудване също така позволява получаване на семена за съхранение или засаждане
 • почистване зърно -. е един от най-важните етапи на обработката на зърнени култури
 • за накисване на семена трябва да бъде една четвърт от съдържанието на 1 саше разреждат в 1 литър вода
 • .. ул>

  Нашите специалисти ще предоставят професионална помощ при избора на необходимите парчета на оборудване, подходящи за вашата технология на производство. Успешно присъства на пазара на оборудване за повече от 10 години, е официален дилър на водещите световни производители. Вие знаете телефона или друг контакт тази компания? В Крим, руските пораснали хибридни семена от захарно цвекло, които ще заменят семената на чуждестранни производители. Как се различават от европейските,

  заяви директорът на предприятие “Agromaks” Андрей Савчук.


  произведе течен тор хранене микро

  Повторен печат на материали от сайта е разрешено с писменото съгласие на администрацията на сайта. В това списание се публикуват статии на международното спешен фонд облекчение за деца на ООН (УНИЦЕФ) и Спасете децата дарителски фонд “Дайте живот! “, Която се прехвърля от продажбата на 1 рубла всеки брой на списанието, така че всеки, който закупи списание, участва в благотворителен турнир. Списанието е приятел с читателите си, публикуват своите писма, рисунки, разкази, интересни рецепти, занаяти и др е.


  С натискане на бутона “Изпрати заявка”, Давам съгласието си за обработването на лични данни. Порталът е на функционалността поръчки за търговци на едро и клиенти на дребно, което предлага удобен за търсене на продукти на интересен профил.


  F2.2520Rezultat от други операции, които не са включени в нетния доход (загуба) perioda0tys. F1.1300Itogo в раздел III – Capital и rezervy12987tys

  .

  Информация относно участието на ООО “Auto Круз” в търгове намерен. Информация за участието на организацията в областта на арбитража няма значение. нова съдебно дело The No. A / 2020 от 03.03.2020 на ищеца, сумата на рублите на иска. нов съд случай на No. A / 2020 от 18.03.2020 ищецът, количеството на рубли претенцията.


  Публикувани са трогателни препоръки от деца на възраст за начално образование. Подробна информация за търговски марки, изобретения, полезни модели, включително регистрационен номер, датата на започване и прекратяване на статута.

  Наши клиенти – стотици печеливши животновъдните стопанства и ферми. Основната цел на създаването му е да произвежда модерна мандра оборудване за селското стопанство на достъпни цени, което е качеството не отстъпва на чуждестранните аналози. За Руската федерация, както и подкрепа на развитието на агробизнеса и е основана фирма за производство фабрика “IzhAgromax».


  Цялата налична техника и са в нашата база данни. Вашият браузър не отговарят на техническите изисквания за работа с искра. Информация за изпълнителното производство срещу «Cruise-Auto” не може да бъде намерен.


  приключи разглеждането на делото съд No. A / 2020 от 18/03/2020 на първа инстанция. Организация на ищеца, количеството на рубли претенцията.


  Това е моята компания?


  Компонентите се разтварят бързо с пълно смесване на работния разтвор. Трети ден на лечение след цъфтежа да се подобри предлагането на листа и по-добре прорастване.  Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

  Може също да харесате...

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *