1ELECTRICITY SAVING BOXs универсален обектив: мнения, цена, къде да купя

[Total:    Average: /5]

Най-новият и гъвкав устройство за таблети, телефони, цифрови фотоапарати и камери и се стори; обектив, UNIVERSAL CLIP обектива. Той е в състояние да подобри значително високото качество на снимките и това е невероятно лесен за използване.

A характеристика на изобретението е малък по размер, както и способността да работи в няколко режима. Тези режими не могат да се мерят с професионализма на скъпо оборудване и аксесоари за стрелба.

Външен вид и дизайн

UNIVERSAL CLIP LENS универсален обектив за телефони и таблети привлича вниманието с миниатюрни размери и форма на изпълнение. CLIP леща, направена под формата на чист малък клип. Тя лесно може да бъде прикрепен към всяка притурка и се наслаждавайте на процеса на фотографията.

Материал

В случай е направена от високо качество алуминий и пластмаса. Това дава възможност на структурата, за да устои на деформация и да бъде доста нечувствителен към случайни капки и подутини.

Тази сила помага да се защитава крехката обектива. Те, от своя страна, е направен от стъкло. Всяка една от лещите, изработени по специален начин, така че всяко механично въздействие върху него може да доведе до микропукнатини. По-нататъшното използване на пукнатините на лещите ще развалят качеството и яснотата на изображението.

Дизайн

Lens 1ELECTRICITY SAVING BOXs прави в строго и дискретен дизайн. Тя ще изглежда добре на притурката на всякакъв размер и цвят. Важно е, че телефонът не е бил облечен в прекалено дебел случай. Това увеличава риска, че клипът може да се движи или да лети.

Скобата е подходящ не само за телефони, но също така и за таблетки. При поръчка на CLIP LENS купувачът може да се намери обектив продукт желания цвят. Така че, вие ще бъдете в състояние да създаде дизайн и стил аксесоари, които са винаги с вас.

Спецификации

UNIVERSAL CLIP LENS включва три лещи, което ви позволява да правите снимки в най-високо качество с изключителна детайлност на малки обекти. Благодарение на тях, потребителят може да използва три режима на снимане, което ви позволява да се направи творчески и цветна снимка.

Макрообектив и се стори; дава възможност да се покаже снимката най-малките елементи. Дори и така, изображението губи своята яркост, чистота и качество.

Фиш око е забележителна възможност да направим ъгъла на заснемане на снимката 180 градуса. Това прави образа-футуристичен.

Обектив за панорами, универсален допълнение, което помага да се създаде един необичаен и точно на много по-лесно. Обектив за снимане на панорамни има по-широк поглед.

Как 1ELECTRICITY SAVING BOXs

Работа с клипа не изисква сложни манипулации. Вие трябва да изберете един от трите лещи, което е необходимо в определен момент и да го усукват. Всичко, което трябва да направите, е да прикрепите клип на камерата на вашия притурка. Можете да започнете да снимате.

Параметри

Lens УНИВЕРСАЛЕН CLIP обектив има такива характерни особености:

 • Подходящи за различни телефони, таблетки (Galaxy, HTC, Ipad Touch и други) ;
 • Не отстъпват по качество на професионална фотографска техника;
 • Лесен за използване и поддържане;
 • Способността да работи във всички ситуации и среда.
 • ул>

  Цена

  1ELECTRICITY SAVING BOXs универсална за телефони и таблети обектив, налични в по-добра отстъпка. Сегашната действие дава възможност да получите продукта само в 1490 рубли.

  От къде да купя

  Купете 1ELECTRICITY SAVING BOXs може само на интернет страницата на официалния доставчик. Тя клиент може да получи цялата информация за характеристиките на продукта и ще бъде в състояние да кандидатстват за поръчката.

  Най-новият и гъвкав устройство за таблети, телефони, цифрови фотоапарати и камери – леща, UNIVERSAL CLIP обектива. Той е в състояние да подобри значително високото качество на снимките и това е невероятно лесен за използване. Отличителна черта на изобретението е малък по размер, както и способността да работи в няколко режима. Тези режими не могат да се мерят с професионализъм е скъпо.

  About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.