Новини

ухапване активатор – Fish Hungry: коментари, цена, къде да купя

[Total: 1   Average: 5/5]

Преглед на  Fish Hungry иновативно оборудване за риболов, която осигурява активна и хапане. Това е спрей за примамка, която привлича рибата много. Добър улов обезпечен при всякакви условия!

Какво е това на Fish Hungry?

Всеки запален риболовец има своите тайни за добър късмет. Това е състава на храните, “риба”, както и характеристика на технологията на риболов. Но това се случва, че дори и най-хитри трикове не работят … Успех зависи от много неща: сезон, време на деня, за времето. Особено чувствителни морски и речни обитатели на атмосферното налягане.

Възможно ли е да се осигури стабилна улов, независимо от фактори на околната среда? Тя ще изглежда, че риболовът късмет е неуловим, той е неосъществима мечта. Но това може да се реализира благодарение на съвременните научни разработки. Достатъчно е да се използва специален ароматен стръв Fish Hungry.

Miracle Доплащане е разработен преди няколко години през 2011 година Изобретението е замесен учени от Великобритания и Италия. Сред тях, изследователите на морските дълбини, ихтиолози, специалисти в аквакултурите. И най-важното и се стори; специалистите са пряко свързани с развъждането на водната фауна. Включително индустриалната отглеждането на водни обитатели. Мениджър проекта; Английски учен, притежател на д-р Анди Мур. Изтъкнат британец заяви, че лекарството ще доведе до революция в областта на рибарството. Това значително ще увеличи количеството на риба от ферми за подпомагане на храненето си.

В действителност, примамката има огромно влияние върху поведението на животните. Те буквално се хвърлят във всеки даден храна, миришещ на аромат. Важно е, че те могат да бъдат не типични за скали храна.

В основата на продукта химични елементи, идентични с естествените феромони риба. Това означава, че течностите, отговарящ за здравеопазването, поведението, психическото състояние на хората. Те привличат плячката в разстояние, защото засиленото апетит. Дори пълно копие на ухапване стръвта, измамени изкуствено стимулирано апетит. Също така, лекарството стимулира рефлекса на изтласкване.

Активатор Fish Hungry, предназначена за всички морски, сладководни фауна. Хората от водни всички породи са еднакво чувствителни към състава. Изпълнението на риболовни съоръжения се увеличава експоненциално.

Гъвкавост е един от най-важните характеристики на продукта. Тя засяга всяко физическо лице, уловени в радиуса на разпространението на миризми.

Първоначално привличащо изобретен за разплод фауна в търговски мащаб. Това прави атрактивна и вкусна храна на всеки. Това значително улеснява отглеждането на селскостопански животни. Въпреки това, тези качества са характерни за сместа като идеален атрибут на риболов. Лесен за употреба, ефективност се направи употребата му е възможно в определени случаи. Всеки, който е свързан с риболов, го оценявам. Те са спортисти и любители на риболова. Сместа имаше голям търговски успех, едва като влезе продажба.

От миналата година, придобиването му е възможно в Русия. Ние също така имайте предвид, че сред подобни фондове тя е единствената, чиято ефективност е потвърдена официално. Многобройни изследвания са дали положителни резултати. Много от коментарите на купувачи продължават да се увеличават положителните статистически данни.

Активатор Hungry Fish ще направи всеки излет на река или езеро е добро. Стабилен успех е достоен за възхищение, която сте предоставили винаги.

Как

Активатор ухапване Fish Hungry творби на ниво физиология на морските и сладководните същества. Засяга хормоните и нервните клетки. Тя осигурява на вида помощ, която гарантира, риболов висока производителност.

 

 • Химични елементи имат свойства на феромони, които задействат специални процеси в организма.
 • в метаболизма aktiviziruyutsya специализирани елементи. Те оказват влияние върху емоционалното състояние на членовете на един и същи вид, тяхното поведение.
 • Привлечени от миризмата, хората започват да търсят източника.
 • Той стимулира апетита.
 • Инструментът е частично разтворим във вода. Феромоните разпределени. Те правят плячка от далечни разстояния, за да стигне до точката на хранене.
 • Дори и пълно копие на изпитва силно чувство на глад.
 • Стимулиран общителен инстинктивно.
 • Животни ще стадо, където най концентрира ароматизиращ храната.
 • Рефлекси да ги накара да търсят храна в мястото на риболов.
 • Действието на компонентите е такава, че всяка храна е добре дошли. Дори стръв, която не е характерна за различни видове. Риба все пак ще хапе.

 

Ние виждаме, че принципът на работа е много проста. Миризмата на компонента за стръв силно привлича водоплаващи птици. Стимулира чувството на глад. Catch просто скача на куката. Всяка примамка и стръв, обработени Fish Hungry, стана изключително атрактивен за улов.

Риболовът е забавно и интензивен. Гарантира гладък и богата плячка. Добавката е особено ефективен при извличането на големи проби. Най-силните, най-големите членове на видовете ще настояват глобите от стръвта. Така че със сигурност не само количеството, но и качеството на уловени екземпляри.

Тъй като е предназначен за този продукт. За рибни стопанства. За примамват към кърмата капризните и взискателни копия. Bait примамва тези представители агресивни форми на всяка храна. Wild глад кара ги има дори и билкови съставки.

Състав Fish Hungry

<р> Активатор Fish Hungry е естествено и идентични с природните елементи. Това не влияе негативно върху качеството на рибата. За водни животни се отрази само на миризма.

 

 • <силни> Синтетични феромони основните “механизъм на работа” добавки. Вещества, които регулират поведението на животните в хуморален, физиологичен ниво. Действат на принципа елементи, които са отговорни за поведението характеристики. Най-малката доза е в състояние да привлече всички индивиди. Радиусът на влияние е доста широка. В водни потоци става още по-широко.
 • Етеричните масла естествени аромати. Характеризира се с висока концентрация на ароматни съединения, които са привлекателни за морски, сладководни фауна. Увеличаване на силата и обема на своите феромони. Стимулират апетита и привличане на производство до мястото на риболов.
 • Universal модел храна гарантира, че лекарството влияе върху всички породи. Всеки населението, което живее на мястото на риболов, е ваш.

 

Всички компоненти миризлив. Те оказват влияние върху поведението на фауна чрез обонянието.

Продуктът се предлага в компактен картонена кутия. Тя Опакован пет торби, всяка част на примамката. Торбичките се правят с запечатан метален материал. Частите са достатъчни за риболов. Така че една опаковка от лекарството продължи пет приложения.

метода на приложение

<р> добавка може да се използва с всеки метод за риболов. Това е много удобно и лесно за използване. В природата, това е голям плюс. В допълнение, той може да се използва дори и от начинаещ аматьори.

 

 • В стръв. Разбърква примамката с една част от веществото. В идеалния случай предварително разтваряне на праха във вода. Bait може да се използва за нищо. Промишлен и домашно. Възможно използване в един компонент или смес, състояща се от многобройни съставки. Доза достатъчно за количеството на храната до 2,5 кг.
 • В стръв за хищни видове. Faux обработват течна добавка. Работи на двете изкуствени и естествени средства. Примамка разрежда във вода. Течността се поставя дрънкулки, силикон стръв, воблер, всяко устройство. Достатъчно е, че сместа е действал.
 • С жива стръв. Доплащане се използва директно. Трябва само да се насладите на стръв в разтвора, за да го наложи на ръба.

 

За едно саше разрежда в литър вода.

Инструментът е много компактен, подходящо опаковани. Лесно е да се държи, съоръжението, което заема много малко пространство. Форма и лекота на използване го направи далеч в областта.

свидетелство

Този продукт е по-трябва да има за всеки рибар. Многобройни възторжени отзиви, доказващи неговата ефективност. Но още по-показателните статистика. Почти всички, които са закупили активатора ухапване Fish Hungry, отново и отново повтори поръчката. Това не е изненадващо риболов късмет не се променя за тези, които използват лекарството. Изпълнението на веществото е очевидно, това е просто задължително в къмпинг.

активатор ухапване е удобно да се използва:

<ул>

 • При риболов в питомен място.
 • При риболов природен стръв.
 • При използване на фабрика, воблер, всички видове изкуствени примамки.
 • При използване на жива стръв.
 • При улов на всички видове морски и сладководни риби.
 • По време на летния сезон.
 • На зимен риболов.
 • Ден, сутрин, вечер, през нощта, при никакви атмосферни условия.

</ ул>

Тестовете доказват ефективността на продукта по отношение на резервоари на различни формати. Морето, реки, езера, езера, реки, заливи и ndash; всички ухапвания са много. Увеличението на резултати от риболов се потвърждава от изследванията.

Доплащане ще помогне:

 

 • За да се подобри в резултат на риболов.
 • За да се увеличи количествени и качествени показатели.
 • Принос на целенасочена улавяне на най-големите лица.

 

Той е незаменим помощник рибар. И все пак страхотен подарък ентусиазиран човек. Любителите на отдих на открито, ще оценят такава изненада и да сме благодарни на дарителя.

Торене ще отговарят специалисти, спортисти, рибари, любители. И за начинаещи в този прекрасен Министерство на ароматната добавка е просто необходимо. Всеки Аматьорска се чувствам като господар, като начало голям улов.

Противопоказания

<р> Сместа се състои от компоненти с естествен произход или идентичен с естествено. Тя няма противопоказания. Единственото възможно свръхчувствителност (алергия) за всеки елемент. Но това е изключително рядък случай. В допълнение, рибар на практика не е в директен контакт със сместа. И в тялото на вода хванат хора го остава.

Цена Fish Hungry

Продуктът се продава в Руската федерация през 2015 г.

Къде да купя Fish Hungry

купи медальон Fish Hungry за най-добрите онлайн официални представители. Качеството и съответствието на продуктите трябва да бъде потвърдено със сертификат. Подреждане може да се направи много просто. Достатъчно, за да напусне продавача телефонния си номер и име. Ще ти се обадя отново след няколко минути. Определяне на условията за поръчка, доставка и плащане, стоките ще бъдат изпратени по пощата. Плащането се извършва веднага след получаването. Това е една от гаранциите срещу подправяне.

Преглед на Hungry Fish иновативно оборудване за риболов, която осигурява активна и хапане. Това е спрей за примамка, която привлича рибата много. Добър улов обезпечен при всякакви условия! Какво е Fish Hungry? Всеки запален риболовец има своите тайни за добър късмет. Това е състава на храните, “риба”, както и характеристика на технологията на риболов. Но това се случва, че …

About Ralitsa Yankova Ivankova
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...