Уилсън Silane Guard – течност стъкло: мнения, цена, къде да купя

[Total:    Average: /5]

Flawless вид на колата и са неприложими; не просто мечта за собственика си, но също и индикатор за състоянието. Това е срам, когато, въпреки постоянна грижа, конят на желязо изглежда два пъти по-стар. В такива ситуации, ще помогне на иновативни покритие за външна Уилсън Silane Guard. Той не само поддържа външния вид, но и предпазва боята от увреждане.

Проблемите на собственик и тяхното решение

външен вид на автомобила, независимо от използването нуждае от постоянна грижа и защита. Много шофьори, които са се опитвали различни форми, предназначени да поддържат перфектен външен вид на технологиите, които нямат резултати, продължава търсенето на най-добрия начин. Освен постоянно там източниците много малки драскотини по повърхността. Liquid Силан Уилсън стъкло Guard надеждно защитава най-горния слой от неблагоприятни фактори.

Фактори, влияещи върху влошаването на

В операцията по пътнически транспорт винаги има обстоятелства, които намаляват нейната визуална привлекателност и се занимават щети. Дали неблагоприятните метеорологични условия (градушки, замразени сняг), падащи клони на дърветата, проблеми на изхода от място за паркиране, никъде нововъзникващите животните, причиняващи чесане лапи и нокти.

Без подходящо заграждение, всички тези фактори ще направят железен кон търси в продължение на няколко години. Собствениците на тези транспортни единици, които се опитват да се прилагат различни методи, за да се грижат, но не получават правилното резултат. Намерих начин за излизане от ситуацията е съпроводено с допълнителни проблеми на собствениците.

недостатъците на известните методи за грижа

Общи начини да се погрижат за слой лак е по-често са свързани със значителни материални и времеви разходи. Полиране всички марки на машина не е евтино. Тя не може да бъде изпълнен независимо, във всеки случай, трябва да се свържете със сервизния център.

Това не е всеки ден, ние трябва да се ремонтира покритието, в търсене на изпълнители ще отнеме известно време. В допълнение, капитанът върши работата, не може да се справи много добре. Ремонт покритие може да продължи няколко месеца, което е абсолютно неприемливо за заети и мобилни домакин.

Това, което прави колата неуязвим и непреодолим

Защитният слой Уилсън Silane Guard ще помогне на собственика си за кратко време, при минимални разходи, за да се постигне желания резултат. Той вече няма да трябва да намерят допълнителни пари за полски каросерията и други части на автомобили.

Поддържането появата

В допълнение към неблагоприятни външни условия на въздействието на желязо кон и други деструктивни фактори. Тази механична и ръчно почистване и пътни реагенти. Celanova смес предотвратява малки драскотини, причинени по време на почистване на замърсяванията, разрушителните ефекти на шампоан и налягане на водата. Ефектът на пътни реагенти върху тялото се намалява до нула.

Течността може да се приведе в съответствие малки драскотини, за да се получи допълнителен блясък. Комбинацията от лечение със съществуващия цвят дава дълбок и плътен глас. Машината ще изглежда по-нов за дълго време, което ще увеличи пазарната му стойност.

Използване на иновативни защита, собственик на пътническа транспортна единица значително ще намали разходите за полиране и ще защитите железен кон от по-нататъшно увреждане. Това няма да се изисква време и разходи.

Универсален инструмент

Издаден от производителя течност стъклото на японски Уилсън, предназначен за тези, които се грижат за колата си без помощта на професионалисти. Високото търсене на продукта се дължи на лекотата на използване и ефективността на действията си.

Какво е продукт

средство за защита на тялото на автомобила е получил името си, защото той направи “стъклен” ефект на тялото. Celanova сместа е една част състав. форма на излизане и се стори; пластмасова бутилка. При използване на емайла ще запази цвета си за дълго време. В допълнение, лъскави блясък, получени в резултат на лечение, ще се насладите на собственика на колата за една година.

Също така, тялото става vodootlivnoj ефект, който не може да не се отрази положително върху външния му вид. Инструментът е в състояние надеждно да защити колата от въздействието на неблагоприятни външни фактори. Някои погрешно мислят, че продуктът е течен Силан Уилсън стъкло Guard. Въпреки това, неговото назначаване е само в ефект върху емайла.

Предимства на продукта

функционирането на продукта, така че след употребата му малки драскотини, чипс и пукнатини в емайла са видими. Автомобилът ще изглеждат като нови дори след няколко години след началото на неговото действие. Инструментът е лесен за използване, неговата достатъчно дълго, процедурата не отнема много време.

Цената на течно стъкло е малък, дори на няколко слоя, ще ви струва по-малко се възстанови емайла. Собственикът на автомобила не трябва да се страхуват от малки аварии, природни бедствия, както и агресивни химикали на пътя. Продуктите са произведени в Япония, така че има високо качество и на други марки, произведени в тази страна.

Специалисти-известните японски фирма за производство на козметика, отдавна решен проблемът за ремонт на автомобил за кратко време, в допълнение към услугите от хора, които не са професионалисти в тази област. Смес, която отговаря на всички тези изисквания, се произвеждат и разполага с огромна популярност.

състава и механизъм на действие

Разработчиците Willson Silane Guard направи своя страна най-удобно и безопасно за самостоятелно приложение, както и стимулиране на създаването на покритие, подобно на текстура на стъклото.

Какво е celanova покритие

Сместа включва следните съставки:

 • силициев диоксид, което създава на повърхността на кола непроницаем полимерният филм;
 • полимери на базата на силан, за да се улесни сигурна връзка на течност стъкло към тялото на превозното средство;
 • Разтворител масло, предотвратяване на сгъстяване на състава във флакона и в началото на прилагане;
 • втвърдител и се стори; вещество, което спомага за образуването на силно защитен филм.
 • ул>

  Съставки течност стъкло е оптимално балансирани за да се създаде пречка за щети, за да се подчертае достойнството на колата и да се скрият недостатъците. Част които не са включени восък и силикон, което осигурява само козметичен ефект.

  ефективно въздействие

  След прилагане на състав, разпространение през покритието, абсорбира в емайла, пукнатини и малки неравности, здраво прилепване към повърхностите. Силициевият диоксид се започне своята работа, помага на полимерен филм за придобиване на твърдост и форма части на колата.

  След изсушаване, защитният слой е готов да агресивна среда, емайла изглежда перфектно. Отблъскващ ефект предотвратява натрупването на кал в мокро време на повърхността, и появата на петна.

  В допълнение към създаването на пречки за ефектите на утаяване, шампоани, малки драскотини Willson Силан течност стъкло защитава тялото от ръжда. Този фактор не само разваля външния вид на колата, но тя разрушава.

  мнението на специалисти

  Механикът от колата на бензиностанция казват за Уилсън Silane Guard като ефективно и икономически средства, чиято консумация на транспортна единица е малък. Експерти отбелязват, че разходите за тази работа в бензиностанциите ще намалее като новостта станаха достъпни за клиентите.

  Механика смятат, че в резултат на обработката на боята изглежда така, сякаш отвън наскоро бе актуализиран в кабината. Положението му не е застрашена от въздействието на храсти, дъжд, градушка, пряка слънчева светлина.

  Как да използваме

  японските специалисти са се погрижили на лесно прилагането на продукта. По време на процедурата, за да се постигне най-голям ефект е необходимо да се следват препоръките на производителя на всички и изисквания за безопасност.

  Преди започване на работа е необходимо да се измие колата, когато се открива, да се премахнат всички чипове и ръжда. Повърхността на тялото избърсва с обезмасляване агент. При напълно сух тяло да започне обработване на течността с гъба, напоена в разтвора.

  Съставът се прилага без триене, внимателни движения. След 10 минути, полски повърхността предназначени за такива цели с кърпа. Оставете го да изсъхне в продължение на 8 часа. Препоръчителна триене в три слоя. Възможно е да се прилагат по-голямо количество, но не и по-горе пет.

  безопасност при работа

  Течността се прилага в просторна проветриво място, без проникване на директна слънчева светлина. Работа сайт трябва да бъде защитен от прах и ниски температури. За да се избегне навлизането на частици до кожата, работни ръкавици и затворени дрехи. В случай на унищожаване на дермата, веднага изплакнете с вода.

  Обработка е предмет само на живописния слой, погрешната представа, че придобиването е течност Силан Уилсън стъкло гвардия, е необходимо да се забрави. Продуктът не трябва да се прилага за гума, пластмаса, стъкло повърхност.

  Преди употреба, прочетете внимателно е приложен към указанията на производителя на комплекта. Това ще ви спести време и усилия, ще защитава автомобил от експерименти, както и ще запази живота и здравето.

  Стойността на стоката

  На уебсайта на продавача за закупуване Уилсън Силан с отстъпка от 50%. Цената в различните страни е:

 • Русия и се стори; 1990 RUB
 • В Беларус и се стори; 66 Bel. RUB
 • В Казахстан и се стори; 9990 тенге
 • В Киргизстан и се стори; 1700 SOM
 • В Украйна и се стори; 1990 UAH
 • ул>

  Закупуването на продукти

  Най-добрият начин да се получи течност за защита на емайла на колата, за да отидете на сайта на продавача и искането. Ляв телефонен номер, последван от разговор на служителя за изясняване на параметрите на поръчката. Плащане на колет се извършва след получаване от страна на адресата. Вие не трябва да закупи стоките от собственика, в този случай, тя може да бъде фалшива.

  Flawless вид на колата и са неприложими; не просто мечта за собственика си, но също и индикатор за състоянието. Това е срам, когато, въпреки постоянна грижа, конят на желязо изглежда два пъти по-стар. В такива ситуации, ще помогне на иновативни покритие за външна Уилсън Silane Guard. Той не само поддържа външния вид, но и предпазва боята …

  DIV >

  About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.