Очите Кърлинг устройство мигли извиване: мнения, цена, къде да купя

[Total:    Average: /5]

Красив, навита миглите и се стори; мечтата на всеки момиче. С модерни очите Кърлинг устройството тази мечта се превръща в реалност.

Какво е Кърлинг Eyes

Желаещи да изглежда привлекателно, като подчертава естествената красота, жените са склонни да прекарват много време пред огледалото. С удобни електрически очите Кърлинг устройство за къдрене мигли правят очите ви да изглеждат неустоимо привлекателни е много по-лесно и по-бързо. С няколко движения и се стори; прави миглите се издърпват, усукана, да вземе желаната крива. Ефектът трае дълго време.

собствено захранване позволява да направите устройството с вас. Тя лесно се побира в един съединител и може да се използва навсякъде. В основата на работата му се основава на съвременни иновативни технологии. Така че, за да го използвате безопасно. Температурата се използва на усукване не е в ущърб на миглите, от клепачите, очите. Използване на устройството лесно дори трудно да се сгуша мигли.

Handy устройство позволява извиване да направи миглите по-навита и дълго. Това мигла грижи отнема само минута.

Външен вид и дизайн

Кърлинг Очите са предназначени за лесно държи в ръката си и го държи миглите в основата. Малък размер ви позволяват да го има винаги под ръка, за да възстановите красотата във всеки един момент.

Материал

Устройството е направен от устойчив пластмаса. Не излъчва неприятна миризма, добра устойчивост на температура, не се разтопи. За мигли не страда от постоянното кърлинг, и имаше риск от изгаряния, нагревателен елемент е покрит със специална защита. Устройството работи с батерии.

Дизайн

Дизайнът е модерен. Цветова схема е съвсем проста и се стори; връзката на бял и зелен цвят. Форма и се стори; удобно, леко извита.

Спецификации

Комплекс устройството е много проста и има такива характеристики:

 • Материал: топлоустойчива пластмаса,
 • захранване: автономна, под формата на АА алкални батерии,
 • Нагревателният елемент има защитно покритие.
 • ол>

  Как работи

  Използване на обичайните пръст батериите на устройството загрява по-малко от половин минута. Топлината позволява на миглите да се изравнят и се простират. След това, разбира се движение, можете да им дадете желания завоя.

  Положителен способността на очите Кърлинг устройство за накъдряне мигли:

 • Достатъчно минути, за да се свиват мигли,
 • Ефектът продължава през целия ден,
 • Дори и трудни мигли могат да бъдат кърлинг с очите на кърлинг устройства,
 • Тя лесно се побира в чантата си,
 • може да се използва навсякъде
 • Подходящ за редовна употреба

 • Не е вредно за очите.
 • ул>

  Лекотата, скоростта на прилагане и дълготрайни резултати и се стори; ползи от това устройство. Можете да използвате мастило, за да се подчертае, изразителни очи.

  Характеристики

  Операцията по устройство е подобно на действието на косата кърлинг. При нагряване, миглите стават по-еластични, което го прави по-лесно за тях да тегли, да затегне и да им даде желаната форма. За разлика от много отоплителни уреди, това не разрушава структурата на косъма. Отоплителни настъпва до оптималната безопасна температура. Също така няма противопоказания. Устройството е достъпно за всеки.

  От къде да купя Кърлинг Eyes

  да се избегне превръщането жертва на безскрупулни дистрибутори, покупката е на стойност правене на официалния сайт. Купете Кърлинг очите е лесно, просто се прилага, оставяйки вашите лични данни: име, телефон. След това се обадете на управителя на консултанта и да се изяснят всички подробности за поръчка, доставка.

  Красива, навита мигли – мечтата на всеки момиче. С модерни очите Кърлинг устройството тази мечта се превръща в реалност. Какво е Кърлинг Очи, които искат да изглеждат привлекателни, като подчертава естествената красота, жените са склонни да прекарват много време пред огледалото. С удобни електрически очите Кърлинг устройство за къдрене мигли правят очите ви да изглеждат неустоимо привлекателни е много по-лесно …

  About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.