на HD екран за водача: ревюта, цена, къде да купите

[Total: 0    Average: 0/5]

Прегледайте защитно HD екран, който помага на шофьорите да носят отблизо на пътя и улавят най-малките подробности по пътя си дори и в ярката светлина на слънцето.

Външен вид HD екран

HD екран е най-новото развитие, е в състояние значително да се подобри качеството на прегледа на всяка писта, при слънчево време. Това е важно, за дълги и скучни пътувания, когато слънцето стане в очите на шофьора. По този начин, светлината го кара да се разсейва, невнимателен, което води до болка в слепоочията и очите. За да се преодолеят тези негативни аспекти и създава защитен HD екран.

Дизайн

Слънчеви очила обикновено имат твърде светъл обектив. Повечето от тези аксесоари и е противопоказан за носене по време на езда, тъй като те са в състояние да наруши детайлите.

HD екран има два специални филтри и приятно тонизиращо. Тя леко се променя оттенъка на околното пространство и го прави в детайли по-остър и ясен. Развитие също се справят с блясъка на ярки светлини и остър бял цвят, който се превръща в сняг при директна слънчева светлина.

Материал

A материал, използван за защитно HD екран е напълно прозрачна, не пречи на видимостта или видимост при всякакви метеорологични условия. Филтри напълно отговарят на тези сертификати, не са токсични вещества в тяхната структура и не са опасни за хората.

Protoplay отблясъците на екрана е много по-добре от козирката над седалката на всеки автомобил на водача. Основната разлика е, че защитната HD екран за водача стеснява полезрението на пистата. Това прави устройството възможно най-комфортно.

Как действа тя? Силен>

Екранът за действие за шофьор достатъчно ясно. Понижава козирката помага веднага разпръсне, попаднали в окото и по лицето на света на шофьор. Сама по себе си, козирката има неутрален нюанс, че не изключва възможността данните за улавяне по време на пътуването. Друг развитие е в състояние да подобри видимостта. Козирката прави бързо движещи се и малки обекти на пистата точно, определено, не razmarivaet, не ги закриват.

READ  ChestBelt - поза коректор: мнения, цена, къде да купя

Използването на тази иновация води до много положителни резултати и включва значителни предимства:

 • Подобрява видимост на трасето с ниска изгаряне на слънце.
 • значително опростява видимостта през зимата, ясно време, когато слънчевите лъчи падането на снежната повърхност.
 • Поддържа по-добра видимост през нощта , разпръсквайки светлината от фаровете на насрещно движещите се автомобили.
 • Спестява Ви от заслепяване , който може да се появи на области на избледняване на предното стъкло.
 • не ограничава прегледа , с прозрачна структура.
 • елиминира необходимостта да носи очила силни>.
 • ул>

  HD екран също е голям отпуска зрението, с приятен вкус. Сега очите на водача са уморени и не се напрегнат, както се случва в случай, когато преките лъчи на слънцето са принудени постоянно да кривогледство инерцията.

  Техническите характеристики

  Защитен екран с висока детайлност за водача в устройството ви. Развитието на тези експерти, необходими допълнения са били ангажирани в повече от една година. Той има само три компонента:

 • Защитни филтър “ден” е начин за спасение от отблясъци на слънцето, отражения, прекомерна яркост греди през деня. Филтър перфектно елиминира светлината от ниското слънце, наводнения очите през нощта.
 • Защитен филтър “нощ” е прост механизъм се справя с ярки светлини и Windows. Филтърът дава на околната среда по-мек нюанс, не го затъмняване, но само подобряване на видимостта на пътя.
 • Закрепването елемент е универсална, без значение каква кола собственост. Той е подходящ за всички автомобили, монтиран лесно и бързо и се стори; в рамките на една секунда. Свалете защитния екран с висока детайлност, както е лесен и сигурен.
 • ол>

  Двата филтъра са в състояние да се опрости устройството за дълго разстояние, за да се подобри Outlook и да панорамата дори светлата града ясно. Очите на шофьор ще престанат да преумора, главоболие и от постоянното кривогледство, ще останат в миналото завинаги.

  Action HD екран и приложението му

  HD екран не изисква инструкции. Неговата употреба и инсталиране е толкова просто, че може да се справи с тях, може би млад или начинаещ шофьор. Това е достатъчно, за да осигури на устройството в кабината на колата си, предварителни примера за това, вида на екрана ще бъде възможно по-удобно. Това действие отнема няколко секунди и не предизвиква затруднения.

  READ  Смартфон Samsung Galaxy S6 (копие): мнения, цена, къде да купя

  Change филтър в зависимост от времето на деня също се произвежда доста лесно. Просто поставете желания филтър и да продължи на магистралата. Ако по време на диск нощта замени деня, повишаване на ден филтър и по-ниско филтър “нощ”, за да продължат пътуването през възможно най-добрите условия.

  Характеристики

  Екранът има много предимства. Използването е особено важно в тези конкретни случаи:

 • Човешкото око е особено чувствителна към ярка светлина.
 • Автомобилист липсва ясна визия.
 • Шофьорът харчи по пътя повече от 5 часа на ден.
 • Предстоящото пътуването е особено дълго.
 • мъглата на времето и е налице необходимост от подобряване на контраста на околната среда.
 • ул>

  Universal HD екран за шофьор се справя с много неудобства по време на надпреварата. Обяснението е, че този прост и удобен механизъм може да бъде полезна не всеки автомобилист. Устройството може да повлияе само в следните случаи:

 • Когато носи шофьор оцветени очила екрана няма да има желания ефект.
 • Особено лошо зрение, усложнена от очни заболявания като катаракта.
 • Екранът може да навреди удобно движение по абсолютно свети път през нощта.
 • ул>

  Като цяло това е новост за автоматично, с изключение на по-горе ситуация, това е удобен и многофункционален. Важно е да се прилага подхода си и да вземе предвид всички евентуални трудности при използването на екрана, за да не се навреди на собственото си удобство.

  Цена

  Цената на екрана напълно оправдава неговата функционалност. Купете HD екран сега от уеб сайта на производителя на цена от 1490 рубли в Русия или 499 hryvnias в Украйна. Специално за клиентите на печеливша кампания, според която при закупуване на два или повече защитни екрани, корабоплаването е абсолютно безплатно. Цените в Харков и други региони на Украйна не са по-различни.

  READ  Smart Watch - умни часовници: ревюта, цена, къде да купя

  От къде да купя

  Купете истински защитен щит за колата само на официалния сайт на доставчика. Това гарантира най-ниската цена на продукта и абсолютната му качество. Бъдете внимателни и се пазете от измама уебсайт. При закупуване на екрана от сайтове на трети страни, е възможно да се купи дефектен продукт без лиценз и на значително по-висока цена.

  За да поръчате от официалния сайт просто оставете вашето име и телефонен номер за връзка. Компанията ще се свърже с вас в най-кратък срок. В момента на получаване на поръчката може да отнеме от 5 до 20 дни.

  Ако живеете в Запорожие и други региони на Украйна, плащане на стоката ще бъде направено в пощенската служба. Бъдете внимателни, ако компанията иска авансово плащане, това означава, че отидох на сайта, за да нападателите.

  Преглед защитно HD екран, който помага на шофьорите да носят отблизо на пътя и улавят най-малките подробности по пътя си дори и в ярката светлина на слънцето. Външен вид HD екран HD екран е най-новото развитие, е в състояние значително да се подобри качеството на прегледа на всяка писта, при слънчево време. Това е важно, за дълги и скучни пътувания, когато слънцето стане в …

  Ralitsa Yankova Ivankova
  About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.