Летящи фаворит играчки: ревюта, цена, къде да купя

[Total:    Average: /5]

Slim Jeggings може да скрие недостатъците на несъвършени форми стане визуално икономична с 1-2 размер

Какво е

.

Flying фаворит играчки h1>

Toys33 opinion9,291 Прегледи

Всичко най-важната информация в един клик

 • 1 Кои са слуги?
 • 2 приличат на играчки?
 • 3 потребителя
 • 4 Как се играе
 • 5 Какво е полезно?
 • 6 Технически параметри
 • 7 Цена
 • 8 Къде да купя летящ любимец?
  • 8.1 Как да поръчате?
  • ул>

 • 9 Оценка
 • ул>

  Преглед на играчки за деца под фаворит , Смешни анимационни слуги обичани от не само децата, но и родителите.

  Раждането на дете е най-доброто нещо, което може да се случи на един човек. Възможност за създаване на бебета подаръци и се стори; хубаво от функциите майки. Но има едно “но”! Децата бързо губят интерес към всичко ново. Дори и най-якото трансформатора или мода Барби скоро уморени, и детето, като в магазин за играчки пита отново: “Купи!”

  За съжаление, парите не растат по едно дърво и да не падне от. небе. Затова непрекъснато да отговарят на моментното прищявка на децата родителите просто не са в състояние да. От време на време трябва да кажа не. Тогава един разочарован дете trudges дома с наведена глава и се нацупи, мислейки си: “Отново играе със стари играчки!”. Но понякога има играчки, за да се върне при теб отново и отново. Сред тях слуги.

  Кои са слуги?

  анимация индустрия постоянно се подхранва интензивно интерес на децата към нови забавления. Всяка година десетки нова страхотна анимация, главните герои, които скоро ще бъдат на щандове на магазините под формата на играчки. Не е пощаден тази съдба и най-известната слуги на карикатури пълнометражни “Аз, проклетникът” и “Аз, проклетникът 2” (2010, 2013 съответно).

  През лятото на 2015 г. премиера на предисторията на тези ленти по недвусмислен титлата “слуги”. Касов история за произхода на малките слуги всички злодеи гарнирани $ 1 млрд. Смешни, забавни, средни, планове, които са непрекъснато разрушава, е спечелил милиони фенове сред деца и възрастни. Ако бившия популярността на жълтите младежи са били на нивото на Джеси и шумотевица от “Играта на играчките”, днес най-малките същества, пред всички.

  Най-беглец успех на странни същества е в техния външен вид и характер. Аниматорите се опитаха да представят сътрудниците на злодеите, колкото е възможно по-смешно. Те излязоха с форма, подобна на цилиндрични пластмасови кутии с яйца “Киндер изненада”. Сложете ги кръг точки “Potteresque”. Те добавят смешни очи и да ги научи да говори специален език.

  Според сценария, жълт същество е резултат от генетични експерименти. Те имат способността да светят в тъмното. Те не се нуждаят от скафандри да остане в космоса. Глупави, но забавни хумор за деца, харесаха и масовата аудитория. Усърдието и усърдието, с които те извършват зло дело, просто чар

  .

  Успехът на анимационния филм бързо е бил използван от предприемчиви производители, които поставиха началото на точно копие на цветни изроди , Насладата на децата и днес няма ограничение! Меки, твърди, пластмаса, вълнена, преместване, песни, танци …. Някои същества просто не произвеждат

  Toy & се стори!; абсолютният хит на 2015 г. Малките пакостници жълти с витла удоволствие в продължение на хиляди деца. Популярността на най-новото забавление набира скорост.

  Как да изглеждат като детски играчки?

  От всички хора от най-великите любовни слуги са Дейв Стюарт и. Дейв и се стори; тънък две очи усмивка, чиято коса е винаги сресана на странична раздяла. Стюарт едноокият мъж с коса стърчат в различни посоки. Той е много добър и искрен. Тези два знака са спечелили привилегията да лети заедно с децата си

  Външният вид на всяка играчка най-близо до оригиналния. Жълта фигура в син гащеризон, кръгли кафяви очи, огромни очила и широка усмивка. Допълнителни елементи на малките злодеите са витлата вградени в центровете на върховете. Те се състоят от четири остриета: две дънни, два върха. На “подметки” черния бутон за включване / изключване и сензора.

  Багрени забавни герои анимационни внимателно, всички детайли са ясно определени. Пластмасата, от които са направени, доста издръжлив, приятна на допир. Остри ъгли и не неравностите.

  Опакован слуги Дейв Стюарт и в надежден картонена кутия с цветни изображения. Предната част на опаковката е направена от тънък прозрачен синтетичен материал. В любимец се провежда вътре в прозрачен пластмасов лист с вдлъбната контролния панел и USB устройство.

  Контролният панел е боядисан в жълт цвят. Предната част е бутон за захранване, бутон, за да преминете към режим на докосване, лоста за управление, сигнална лампа. На гърба е снабден с отделение за mizinchikov батерии.

  Manual

  Интересни правилното функциониране на изобретението предоставя батерия (на фигурата) и три ААА батерии (дистанционно управление). За сметка на акумулирана енергия и сигнали от отдалечени витлата режийни жълти фигури започват бързо да се върти. летяща играчка любимец на изгрява, а след това бавно пада надолу. Стъпки се повтарят толкова пъти, колкото искате.

  За да заредите батерията, просто свържете единия край на зарядното към компютър, таблет или телефон. Другата страна се вмъква в процепа на “стъпалата” на герой. Процедурата по зареждането продължава около 25-30 минути.

  Embedded на фигурата сензорите реагират на подхода на препятствия. Те “тласък” на интерактивни забавление от повърхността, ако панелът е активиран режим на докосване.

  Как се играе

 • След разопаковане на кутията, първо инсталирайте батерии в дистанционното управление. Батериите обикновено се таксуват, ако не, да ги заредите.
 • Включване на двете устройства слуги. За тази подписания по стандартния начин бутони (ON / OFF). След включване червени вълни показателите на готовност.
 • Поставете Stewart (Dave) върху плоска повърхност и точка на устройството за дистанционно управление. Също така новият инженерство е възможно да се държат в ръцете и да стартирате дланта на ръката си.
 • С помощта на лост, за да се получи фигура в активно движение. Повдигнете и спуснете, когато искате. Когато изключите сензора и преждевременно прехвърляне на лоста в позиция нагоре, тя ще се срине на пода. Не е счупен, както е изчислена на голям брой капки.
 • Когато злодеи сензор асистенти ще започнат от различни повърхности (например маса или дланта си) на собствения си.
 • ол> изобретението лети вертикално. Ръката може да отнеме две позиции: “Up” / “Down”. Нормално време на полета е 10-15 минути. Височината може да се регулира самостоятелно.

  Какво е полезно?

  Най-новата интерактивна играчка летящ любимец има положителен ефект върху цялостното развитие на детето.

 • Разработва координация и фина моторика. Силен> За управление чудо изобретение, е необходимо постоянно да се премести на малък лост и са неприложими; подобрява фини двигателни умения и сръчност. Играта е съпроводено с непрекъснато движение. Детето може да скочи, обхождане, се кандидатира за преместване по въздух изобретяването на по този начин развитието на вестибуларния апарат и ориентацията в пространството.
 • събужда въображението, фантазия. Силни> Въведение смешно фигури в своите приказни приключения неизменно ще обогатят и оживяване на интериора света на детето.
 • Има интерес към законите на физиката и природата. Силни> Децата ще искат да научат как да работят на изобретението. Reach за знания.
 • Подобрява цялостното здраве. Силен> Игра с слуги можете на открито (упражнение, обогатяване с кислород).
 • вдигна настроението. Силен> Fun активен начин със световно известния анимационни герои ще се отрази положително върху емоционалното състояние на детето.
 • ол>

  Придобиването ще бъде най-запомнящо се събитие в живота на своя избраник дете. Те ще донесе много радост и положително въздействие върху развитието на младите хора

  Технически параметри

  .

 • фигура височина от 5.5 или 6.5 cm;
 • ширината на фигури е 5.5 или 3.5 cm;
 • височината на витлото 6 см;
 • Ширината на витлото 14 см;
 • Дължината на устройството за дистанционно управление 8сантиметра;
 • Ширина на панел 4 cm;
 • дължина тел 60 cm
 • ул>

  Опаковка:

 • Ширина & MDASH; 19 см;
 • Височина и се стори; 20 см;
 • Дебелина и се стори; 5 см
 • ул>

  Цена

  Размерът на паричните средства, които ще трябва да даде, за да получите играчка летящ любимец, зависи от два компонента. Първият от тях е цената на продукта. Второ и се стори; стойността на доставката

  ..?

  Доставка се определя от разстоянието от вашия регион

  Къде да купя лети фаворит

  високата популярност на креатура летящ играчка с дистанционно управление породи вълна от измами. Малки злодеи са изработени от пластмаса с ниско качество, лошо боя, токсична боя, вложка недостатъчност и др гарантира, че покупката не е горчиво разочарование за вас и вашето бебе, трябва отговорен подход към избора на продавача. А дефектен продукт може не само да разстрои детето, но също така и неблагоприятно въздействие върху здравето му. Само официален дистрибутор, които работят директно с производителя, за да се гарантира автентичността на качеството на продукта и 100%. Пазете се

  Как да поръчам

  За да купите летящ креатура, които трябва да:!?.

 • Отиди на официалния сайт на изпълнител
 • специална форма да напуснат своите данни (име, телефон за контакт).

  Изчакайте обаждането.

  ол>

  Служител на местно представителство, ще ти се обадя и ще посочете подробности за поръчката. С нея ще можете да се обсъдят подробности за доставка, плащане, се връща, гаранция. След потвърждение на поръчката, вие просто ще трябва да почака, когато пратката ще дойде във вашия град. Режим на работа кол център. Всеки ден от 08.00 до 22.00 часа по Гринуич

  Доставка слуги, от транспортна услуга на руските пощи. Плащането се извършва след играчки пристигане на пощенската служба на вашия град. На мястото може да се гарантира безопасността на продукта, автентичността на покупката, за да се провери целостта на опаковката и т.н. Ако сте доволни, не се колебайте да плати за покупката и доставката на пощенските работник. Той ще изпрати парите на продавача.

  Жителите на столицата и Санкт Петербург може да получи покупката си на втория или третия ден след поръчване. В далечните райони на Русия парцелът може да отнеме до 2 седмици.

  Официален дистрибутор работи в съответствие с изискванията на Закона за гарантиране на правото на връщане на стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на покупка ( “По отношение на защитата на правата на потребителите “). Също така, продавачът гарантира конфиденциалността на всички етапи от сделката, както и личните си данни. Minion с дистанционно управление тествани преди изпращането добре, тествани. Подробности за правилата за поверителност и гаранциите, предоставени от продавача, описани на интернет страницата.

  Вече знаете как да поръчате, как да се зареди и как да играете с новия инженеринг продукт. Операция надута Стюарт и Дейв няма да ви доведе до проблеми

  Производител:.. Силен> Китай

  вградена рамка>

  Преглед на играчки за деца, плаващи креатура. Смешни анимационни слуги обичани от не само децата, но и родителите. Раждането на дете е най-доброто нещо, което може да се случи на един човек. Възможност за създаване на бебета подаръци и се стори; хубаво от функциите майки. Но има едно “но”! Децата бързо губят интерес към всичко ново. Дори и най-якото трансформатора или …

  Flying фаворит играчки

  Flying фаворит играчки

  03.03.2016

  администратор

  Рейтинг

  популярността на продукта

  71

  към съхранява

  цяло Оценка: 4.78 (3 гласа) малък>

  Для детей педя> 03.03.2016 педя>

  администратор

  ->

  Share
  !

  Всяка жена иска да изглежда тънък и елегантен, но понякога коварните гънки по корема и бедрата изискват незабавни корекции. Какво можете да направите, за да се ограничи храната, да тичам до фитнес клуба? Нямам. Ще помогне за решаването на проблема с популярни jeggings с отслабващ ефект. Тези панталони са истинско спасяване на нежния пол, уморена, за да се борят за една красива писана фигура във фитнеса, не искат постоянно да спазва диета

  Jeggings . симбиоза от два вида от най-популярните панталони. Comfort те ще дадат шансове да комфортни гамаши, които изглеждат като дънки стилен модерен.

  Невероятни дънки благоприятно подчертават достойнството на женския силует, но причиняват дискомфорт, бутони и цип болезнено копаят в кожата. Това е особено вярно за модели с ниско приземяване. Клинове от мек плат също отново изложени грозните завои. Разумен разтвор и се стори; закупуване на Клинове с отслабващ ефект Slim Jeggings.

  Продуктът е много удобен, комфортен, мека. Външно, почти не се различава от дънки, но запазва основните предимства на гамаши.

  малко за марката

  Jeggings Jeggings Slim е специално проектиран, за да се скрие очевидна проблем да се коригира формата на съблазнителните части на женското тяло, визуално удължават крака, дай стройна девойка силует. Те могат да забравят за непривлекателна корема, подчертават красотата, плавни линии, да се крият видими недостатъци.

  Важно е да се знае. думата “jeggings” дизайнери измислиха за означаване на “стреч деним”. Уникални панталони, разработени през 2009 г., няколко месеца по-късно те се пръсват на пазара.

  Днес марката придоби истински световен мащаб популярност. Известният звездата в ежедневието предпочитам Слиема. В гардероба на Виктория Бекъм, Сиена Милър, Парис Хилтън, Гуен Стефани, Кейт Босуърт, Риана, Ким Кардашиан и Бионсе винаги имат няколко подпис Slim Jeggings.

  Външен вид и дизайн

  В бърз пръв поглед jeggings Slim Jeggings прилича на обикновените стандартни дънки. Цветове (сини, сиви, черни) точни копия на своите предшественици

  От деним сестра моделиране панталони функции:.

 • Висок ръст. силни> Повечето неща, направени от дънки, имат много по-ниска талия, данните за проблемните зони стават твърде забележима. широки колани гамаши създава красив силует. Идва от талията плавни линии направи стомаха плосък, високо бедрата, хип, елегантен, без объркани “крава”;
 • Не брави, ципове, копчета. Силен> Продуктът е украсена с боядисани елементи, нямат допълнителни устройства. Липсата на крепежни елементи допринася за допълнителния комфорт, без натиск върху меката тъкан, панталони са лесни за обличане / отстранен;
 • Наличието на широк колан. Силен> Вертикална плета модели талията линия, лесно фиксиране на бедрата, маскирането на несъвършенството на формите;
 • Липсата на шевове; Силен>
 • малко плътна тъкан. Силен> Еластичният материал не е податлив на набръчкване;
 • силни функции. Силни> Клинове да съвпадат с някакви дрехи. Няма нужда да отслабнете или да си купите нови панталони, дори с съществена промяна на теглото.
 • ул>

  Подобно на клин, Изделия от стреч плат лесно се оформя на тялото. Но има някои малки разлики:

 • Плътен непрозрачен въпрос. Съгласно бельо марка панталони не се вижда;
 • Наличието на назъбени джобове. Конвенционални Legging е снабден с декоративни елементи и ndash; изкуствени, джобовете са реални;
 • издръжливост. Изработен от качествен синтетичен материал плътна структура, те рядко се прекъсне, стандартни грижи, измийте деликатен, не е нужно да желязо;
 • Jeggings може да се носи не само стройни момичета. В присъствието на излишните гамаши тегло са за угояване, obtiva проблемни области. Jeggings прикрие излишната мазнина.
 • ол>

  Материали

  плат се състои отlyester / деним (80%), ликра / еластин (20%). Материалът е безопасен за здравето, разработен по специална технология ТЕКСТ SLIM, което прави въпроса е компресиран, поддържане на мускулите в състояние на тонус. Колкото по-висок процент на еластан / ликра, по-високите отслабване свойства.

  Благодарение на синтетичен базирани вещество лесно абсорбира влагата, съхне бързо, е трайна, приятна на допир, лек, не гънки. Попълване гащите в ботуши или боти до глезена, не е възможно да се открие гънките на акордеон.

  Характеристики

  Визуално jeggings малко по-различно от реалните дънки. Поради свиването и тънка тъкан създава илюзията за перфектна фигура. Всяко момиче в тях изглежда по-тънък. Общото впечатление засилва високо петата.

  Slim Jeggings допринесе за подобряване на кръвоносната система, позволявайки им да се използва като алтернатива терапевтичен коригиращи бельо. Материята не компресира на вътрешните органи и кожата, така че jeggings Slim Jeggings не са осезаеми. Това осигурява допълнителен комфорт и лекота.

  За да изберете правилния модел е лесно. Предлага се в три размера:

 • S-M. облеклото отговаря на стандартните размери 40-46, 60-80 см талията, бедрата 90-98 см;
 • L-XL. Тези панталони могат да бъдат закупени за модата, които носят размери 46-54, обем: 80-90 см (кръста), 98-118 см (HIPS);
 • XXL-XXXL. Модел, специално проектиран за големи жени, в реалния живот, закупуване на дрехи от размер 54 и по-големи обеми 90-102 см, 112-124 см, съответно.
 • ул>

  Основните несъответствия на няколко сантиметра са не. Висока еластичност на материала, липсата на твърда колан ви позволи да носят един и същ размер момичетата с различни параметри. За да получите по подходящ модел чрез Интернет. Най-важното е пригодени да отговарят на вашите собствени форми.

  момичета, които имат достатъчно триизмерна форма, то е препоръчително да се купуват дрехи на по-голям размер. Не трябва ли да се изкуши от по-малкия размер, надявайки се да се постигне най-добър ефект. Резултатът ще бъде точно обратното. Издърпайте гащите, но те постоянно плъзгане в Комисията на пистите или дълга разходка.

  Клинове с връзки не се отразяват на теглото на собственика им, те само визуално тънък 1-2 размери, но ефекта на загуба на тегло, въпреки широко реклама не е позволено.

  Хората годни jeggings

 • жените, които са с наднормено тегло, които искат да се скрие допълнителните инча в проблемните зони;
 • Носете с всеки обувки (перфектно с балет апартаменти мокасини, маратонки, високи токове, боти, ботуши.);
 • Любителите на удобни ежедневни облекла;
 • Активни момичета, които предпочитат да се облича бързо, не притесни Гладене на дрехи;.
 • Спорт, гимнастика, танци
 • ул>

  предимствата на jeggings

  Това са основните предимства на клин с отслабващ ефект Slim Jeggings:

 • Комфорт, удобство, практичност;
 • красота, привлекателност, съблазнителен поглед;
 • отслабване ефект, и позволява да се коригира фигури недостатъците;
 • Mod Ърн дизайн, благодарение на който модата винаги ще останат в тенденция;
 • Нисък разход;
 • Няколко цвята;
 • Липсата на скрепителни елементи, като минималният брой шевове;
 • плътност, непрозрачност тъкан;
 • Може да носят панталони в студено време, поради наличието на малки Bouffant върху вътрешната повърхност;
 • Терапевтично ефект;
 • възможността за създаване на всяко изображение
 • ул>

  Цена

  цената на продукта на сайта включват намаления по-високи от половината. първоначалната цена на стоката. За да поръчате модела на по-ниска цена за следните региони:

  Къде да купя

  За да закупите качествен продукт, моля да направите резервация на официалния сайт на производителя на продавача лицензиран, като се гарантира продукти с високо качество. Купете Slim Jeggings в Москва и Санкт Петербург директно от склада, доставка на куриерска е възможно. В други региони на доставката се извършва чрез пощенски служби на Русия.

  Пазете се от имитации. Много жалби, получени от клиенти, които са закупили аналогови стоки на намалени цени от еднодневни фирми, търговия симулация в реално Слиема.

  Slim Jeggings може да скрие недостатъците на един несъвършен форми стане визуално по-икономична от 1-2 размер. Какво Всяка жена иска да изглежда тънък и елегантен, но понякога коварните гънки по корема и бедрата изискват незабавни корекции. Какво можете да направите, за да се ограничи храната, да тичам до фитнес клуба? Нямам. Ще помогне за решаването на проблема с популярни jeggings с …

  About Ralitsa Yankova Ivankova 495 Публикации
  Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.